LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,762
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

febulent' Alıntı:
Konsolosluklarca verilen pasaportlar dahil 6 aya kadar olan pasaport harcı 126 liradan 65 liraya, 1 yıllık pasaport harcı da 180 liradan 95 liraya indirildi. Pasaportlar için 138 lira olan değerli kağıt bedeli de 50 liraya düşürülürken, 6 aya kadar olan pasaport harcı 126,05 liradan 65 liraya, 1 yıllık pasaport harcı 180,15 liradan 95 liraya, 2 yıllık pasaport harcı 304 liradan 155 liraya, 3 yıllık pasaport harcı 424 liradan 220 liraya, 3 yıldan fazla süreli olan pasaport harcı da 616 liradan 310 liraya indi.
Çipli Pasaporta geçen Türkiye'de Değerli Kağıtlar Tablosunda yer alan Pasaportların bedelleri, bugünden itibaren geçerli olmak üzere 50 lira olarak belirlendi.

bu günki gazetelerden

BÜLENT BEY BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. makbule geçti. ;D ;D

Bülent Bey bilgiler adına teşekkürler...
Gezinizde Karadeniz Ereğliyi bir kez daha hatırlatmak istedim...
Az kaldı sayılır...:smiley:
sevgilerimle
Murat AYRAL

cidowsky' Alıntı:
BÜLENT BEY BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. makbule geçti. ;D ;D

ne demek efendim görevimiz grubumuzun çıkarını ön planda tutmaktır. :smiley:

Arkadaşlar Konunun çok sayfaya yayılması sebebiyle yeni katılımcılara zorluk oluyor bu sebepten aşağıdaki linkte bulunan sayfayı açtık buradan sadece genel hatlarıyla bilgi alınacaktır ve katılımcı listesi güncellenecektir. Ricamız bu sayfa haricinde diğer sayfada muhabbet edilmemesidir. Teşekkür ederiz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58214.msg675120

Febulent ( fe demirin simgesidir demirse soy adımdır. 04 haziran 2008 tarihinden itibaren kayıtlı ondan 4 ay evvel sıkı takipcisi olduğum gezenbilir hayranıyım, merak eden arkadaşlarım olmuş başka bir grup la ilişkim yoktur. İtfaiye gönüllüsü eğitimi almaktayım,Arama Kurtarma alanında MAY ve Lidam (doğal Afetle Mücadele Projesi ) Köpekli Arama Kurtarma destekçisiyim.... Land Rover Defender Kullanıcısıyım, gezmeyi tozmayı fotoğrafı ve hayvanları severim, Allaha Şükürler olsun ki bunların her birini bünyesinde barındıran bir grubun derneğin takipcisiyim Gezenbilirciyim.... ) :smiley: Küpe olsun Laf yerine ulaşmıştır sanırım

Biz konumuza dönelim : zaman azalıyor istanbul grubu bu hafta sonu bir araya gelsek mi ? bir cafede otursak bir bardak çayın dumanında bir muhabbet etsek mi diyorum ?

teşekkürler bülent bu iyi oldu burada 40 küsür sayfa konuşmuşuz yeni gelen arkadaşlar konuyu anlamak için en baştan okumaya çalışıyor ve vakit kaybediyorlardı.
artık burada bol bol sohbet edebiliriz demekki.
benateşi yakayımda toplanalım ateş başına haydeeee

Gezimiz Hakkında Detaylı Bilgi İçin Linki İnceleyiniz : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58214.msg675120 l

img3749qk9.jpg

Uzun zamandır işlerim dolayısıyla zaman ayıramıyorum bu gün fırsatım oldu inanılmazsınız gerci bülent ten (febulent) hep haberlerinizi alıyorum. Çok sevindim çok iyi güzel zevkli bir gezi olacak eskiden sanıyordum şimdi emin oldum işte maşallah diyorum . bu sene katılamıyorum amma seneye eş durumundan zorunlu kontenjandan yararlanırız artık :smiley:

selamlar

Güzel bir kamp ateşi olmuş Tarık :smiley:

teşekkürler doğa seneye kontejanın hazır merak etme ve katılmama gibi bir şansın olacağını hiçmi hiç zannetmiyorum ;D ;D ;D

Gezimiz Hakkında Detaylı Bilgi İçin Linki İnceleyiniz : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58214.msg675120 l

olaya hemen el koyayım evet seneye inşallah Alllah nasip ederse kaçarı yok birlikte çıkıyoruz yola şuan ambargoya maruz kalıyoruz amma seneye bağımsızlık ilan edeceğiz :smiley:

kamp ateşide çok güzel iç ısıtan birliğe çağıran cinsten olmuş :smiley:

Selam herkese, Antalya,dan MUSA. Bu tura katılmak istiyorum İstanbuldan değil ama, yoldbiryerde size katılmak isterim.
Ben gezilerimi eşimle birlikte gezmeyi tercih ederim, yani bu gezi eşliyse varım anlamında.
Aracım lada niva , tam donanımlı desem yeridir, 2008 model 4000km yapar diye umuyorum. şimdi 40000km,de, kabul görürse yorumlarınızı ve davetinizi bekliyorum.

krosofrot' Alıntı:
Selam herkese, Antalya,dan MUSA. Bu tura katılmak istiyorum İstanbuldan değil ama, yoldbiryerde size katılmak isterim.
Ben gezilerimi eşimle birlikte gezmeyi tercih ederim, yani bu gezi eşliyse varım anlamında.
Aracım lada niva , tam donanımlı desem yeridir, 2008 model 4000km yapar diye umuyorum. şimdi 40000km,de, kabul görürse yorumlarınızı ve davetinizi bekliyorum.

merhabalar musa bey elbete katılabilirsiniz eşinizle bizlerde ailecek geliyoruz zaten. mesela ben ığdırdan katılacağım sivas ekibi ile samsuna kadar gidip istanbul grubuyla orada buluşacağız sizde katılabileceğiniz yeri araç ve kişi bilgilerinizi bildirin listeye ekleyelim.
selamlar tarık.

Size iyi geziler, fotoğraf ve gezi paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz, bu arada basın ya da profesyonel kamera kaydı olacak mı acaba?

Yaa ben bi şey sölemem lazım şimdi Murat abinin geziye katılımı iptal olunca bende teretdütdeyim gelip gelmemekte bilmiyorum ne yapsam araçda tek kişi olarak katılsammı acaba Çiğdemlerinde durumu belli değil açık açık söliyelim önceden konuşalım yanı geazi başlamadan önce kafam karışık valla bulaşık teli oldu valla

bam bam' Alıntı:
Yaa ben bi şey sölemem lazım şimdi Murat abinin geziye katılımı iptal olunca bende teretdütdeyim gelip gelmemekte bilmiyorum ne yapsam araçda tek kişi olarak katılsammı acaba Çiğdemlerinde durumu belli değil açık açık söliyelim önceden konuşalım yanı geazi başlamadan önce kafam karışık valla bulaşık teli oldu valla

abi her şeye sana bağlı gelmek istiyorsan gel bence arabada tek olabilirsin ama yolda tek olmayacağına emin ol yedek şoförde yanına arkadaşda buluruz yolda tek yolculuk etmezsin merak etme :smiley:

Gezimiz Hakkında Detaylı Bilgi İçin Linki İnceleyiniz : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58214.msg675120

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri