LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,762
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

ata036' Alıntı:
senin arabaya snorker gitmez bülent yolla bize ziyan olmasın biz takarız :D :D

küçük olsam şöyle derdim PışŞŞŞıııık git kendine al amma şimdi ne diyeyim ki :smiley: taktık bir kere dönüşü yok bu günde sis farlarını halledecektim amma boyası bitmedi ayakların yarın artık inşallah Allah ömür güç kuvvet ve sağlık verirse cünki o kadar bık varki etrafta adamda ne akıl ne sağlık bırakıyor :smiley: bık bık

Etiketler

kolay gelsin bülent çok cimrisin yaa :D :D :D iyiki bişe istedik sen benim pisikleti isteyince ben böyle demiyorum ama alıp geziyosun alacaın olsun ;D ;D ;D

ata036' Alıntı:
senin arabaya snorker gitmez bülent yolla bize ziyan olmasın biz takarız :D :D

Senin aracada yakışır hani kır-at. ;)

THE FARUK' Alıntı:
Senin aracada yakışır hani kır-at. ;)

abi sipariş ettim sayılır firmanın elinde yok gelince yollayacaklar inşallah :D KIRAT a ne yakışmazki abi emmoğlusu sarı canavar nede olsa seneye de inşallah üstüne çadır yapacaz senin yanına gelince :D

Bende elimden geldiğimce stickera uyarlama yaptım :D

karadeniz_sonnn.jpg

roverman' Alıntı:
Bende elimden geldiğimce stickera uyarlama yaptım :D

karadeniz_sonnn.jpg

teşekkürler özgür kardeşim ellerine sağlık evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz sticker işini bu hafta bitirelim diyorum ne dersiniz

özgür sol tarafta ince yazılı olan gezenbiliri kaldır istersen unutmuşsun orada galiba :D

o yazi otamatik geliyor yanliş degilsem.

bu olmuştur bence özgür kardeşimizin eline sağlık ben bir şey rica edeceğim aynı stikcer üzerine 1. 2008 gezi ege ve 2. 2009 gezi akdeniz i de işlemek zormu olur şuankilerle yan yana geldiğinde anlamı kurgulamak zor olcek 3 ü yan yana olsun benim ve aynısı olsun :smiley: mümkünse yormayacak sa rica ederim. hatta istersen özgür mail at ben 3 ünüde bastırayım yapıştırayım fotoğraflayım buraya ekleyeyim olmaz mı ? :smiley:

teşekkürler

Sevgili arkadaşlar,

Gün Gün şöyle bir Program Çıktı Ortaya daha belki üzerinde çalışılmalı fikri olan arkadaşım paylaşsın lütfen Bana olmaz değil amma bazı yerleri biraz hızlı geçmemiz gerekiyor gibi geldi abana cide kurcaşile de deniz yapıp mutlak rize artvinde daha fazla zaman geçirilmeli 2 günlük konaklamalar ile dinlenilmeli gibi geliyor bir de unutulmamalı dır ki 15 gün de alınacak 4000 km yolumuz var her yerde uzun soluklu zaman geçiremeyiz programlı ve dakik olmalıyız dolu dolu bir gezi olacağı apaçık ortada haydin kolay gele bol eğlence dilerim Allah keyfinizi bozmasın neşenizi arttırsın dostlar.

işte Programın ilk hali

24 temmuz saat sabah 9 da kadıköy Salıpazarında buluşma 10 da yola çıkış
ilk durak SAFRANBOLU mesafe 406 km saat olarak 7 saat varış 17:00 tahmini İlk konaklama yeri burası olacak kamp yeri 1. Durak

25 temmuz Sabah kahvaltı ufak bir gezi 10 de yola çıkış AMASRA 103 km BARTIN’ da kısa mola 1 saat( Bartın Amasra arası 17 km ) + yolun 2,5 saat süreceğini düşünüyoruz . varış saati 13:30 çıkış 17:00 da sonraki durak CİDE 74 km 2 saat saat 19:00 da varış ve kamp hazırlığı 2. Durak burası

26 temmuz sabah 10 :00 hareket ara durak ABANA 1 saat mola + durak SİNOP 277 km 7 saat zaman (virajlı yol) varış saati 18:00 kamp hazırlığı 3. Durak

27 temmuz sabah kahvaltı şehir gezisi hareket 14:00 gezi Durak SAMSUN 165 km mesafe 4 saat varış saati 18:00 2. Grupla buluşma Kamp 4. Durak

28 Temmuz sabah kahvaltı hareket sabah 10:00 durak ORDU 165 km 4 saat varış 14:00 gezi 2. Durak GİRESUN 44km 1 saat mesafe TRABZON 137 km 3 saat kamp 5. Durak

29 Temmuz kahvaltı Trabzon gezisi kamp 6. Durak

30 temmuz kahvaltı GÜMÜŞHANE 100 km mesafe 2 saat RİZE 175 km kamp 7. Durak ( 2 Gün ) ?

31 temmuz kahvaltı ARTVİN 159 km + 4 saat kamp 8.Durak (2 Gün)

02 ağustos kahvaltı ERZURUM 237 km 6 saat kamp 9. Durak

03 ağustos kahvaltı ERZİNCAN 188 km mesafe 4 saat , SİVAS 246 km mesafe 5 saat kamp 10.Durak

05 ağustos kahvaltı YOZGAT 224 km 4 saat kamp 11. Durak ( 2 gün )

07 ağustos kahvaltı AMASYA 196 km 4 saat , ÇANKIRI 248 km 4 saat, Ilgaz 53 km 1 saat kamp 12.Durak

08 ağustos ILGAZ kahvaltı İstanbul 450 km 7 saat Son Durak EV

Halen program güzergahında olan arkadaşlarımızın desteğini fikirlerini yorumlarını bekliyorum. lütfen yazsınlar bu ilde şu ilçesinde şu lokantada ..... yesinler yada giysinler yada gezip görsünler gibi yönlendirmeler ile programı renklendirebilirler bilgi bekliyoruz . SEVGİLİ LAND ROVER KARDEŞLİĞİ Bizi kendi Memleketinizde Yanlız BIrakmayın Ey karadeniz Allahın Selamıyla yola düşüyoruz, kime niyet kime kısmet belli olmaz amma belki çalarız kapınızı biz geldik bir tas ayran bir bardak çay için deriz.... Allah Kavuştursun.

batuma geçişide ilave ettikmi süper olur ;D ;D ;D

ata036' Alıntı:
elvan hanım değerli katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz.
selamlar tarık

Tarık bey, Böyle bir organizasyona yararım dokunacaksa ne mutlu bana asıl ben teşekkür ederim imkan verildiği için... İşim gereği İstanbul seyahatlerim nedeniyle Forumu takip edemedim. Görüyorum ki bir hayli yol alınmış bile şahsi fikrim dir stikcer güzel olmuş, gidilecek görülecek kalınacak yerlerde güzel sizlere şimdiden bol eğlenceler dilerim.

( bir arkadaşımız sormuş cvp verelim genel Sorun Çünki : hiç kasko yapılmamış 20 yaşını geçmemiş olmak şartıyla veya kaskosu yapılmış devam eden takibinde 20 yaşını geçmiş aracınızı kaskolatabilirsiniz bu mümkün olmaz demeyin olur fakat yapan sigorta sayısı az olabilir. bu arada kaskosu hiç yok buna karşın 20 yaşını geçmiş artık kasko yaptıramazsınız malesef )

egeli 34' Alıntı:
batuma geçişide ilave ettikmi süper olur ;D ;D ;D

valla artvinde 2 gün kalırsak günü birlik geçeriz diyorum yada istiyen gecer isteyen artvinde kalır :smiley: pasaport sürelerini uzatmak lazım başka bişey yok sanırım extra bir harcama sanırım yok

ata036' Alıntı:
teşekkürler özgür kardeşim ellerine sağlık evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz sticker işini bu hafta bitirelim diyorum ne dersiniz
elinize sağlık değişiklik güzel olmuş ama 1 ve 2 nci turları eklemek bence peyzajı bozar dikkat ettiyseniz altta ki yazılarda bir şeyi zaten anlatmak istemiştim. hem böylesi daha gizemli ve merak uyandıracaktır insanlar bakınca kendileri araştırsınlar ozaman bizleri daha iyi anlarlar. nede olsa internette de gezenbilir :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri