LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,734
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

febulent' Alıntı:
bu olmuştur bence özgür kardeşimizin eline sağlık ben bir şey rica edeceğim aynı stikcer üzerine 1. 2008 gezi ege ve 2. 2009 gezi akdeniz i de işlemek zormu olur şuankilerle yan yana geldiğinde anlamı kurgulamak zor olcek 3 ü yan yana olsun benim ve aynısı olsun :smiley: mümkünse yormayacak sa rica ederim. hatta istersen özgür mail at ben 3 ünüde bastırayım yapıştırayım fotoğraflayım buraya ekleyeyim olmaz mı ? :smiley:

teşekkürler
1 ve 2 nci turlar içinde sticker yapalım bence sıralı yapıştırılsın ozaman daha hoş olur kanısındayım

Etiketler

Bu vatana Ogullarını kızlarını feda etmiş Anneler başta olmak üzere Dünyanın her hangi bir yerinde Yüreğinde evlat şevkatini sevgisini taşıyan onları koruyup kollamak yiyip içirmek için savaşan, Bu hazzı tatmış ve şimdi yanlız kimsesiz bulunan, Anne olacak tüm kadınlarımızın ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.....

anneler_gunu_2(1).jpg

Abiler, 31 Temmuz Artvin yazmissiniz, ben sizi Artvin de misafir etmek istiyordum, Artvin'den Yusufeli'ne dağdan alternatif yoldan götürmek istiyordum, ama o tarihte ben Batum'da düzenlediğimiz motosiklet festivalinde olacağim :(

ilk önce bülentin dediği gibi
Bu vatana Ogullarını kızlarını feda etmiş Anneler başta olmak üzere Dünyanın her hangi bir yerinde Yüreğinde evlat şevkatini sevgisini taşıyan onları koruyup kollamak yiyip içirmek için savaşan, Bu hazzı tatmış ve şimdi yanlız kimsesiz bulunan, Anne olacak tüm kadınlarımızın ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.....

suatti' Alıntı:
Abiler, 31 Temmuz Artvin yazmissiniz, ben sizi Artvin de misafir etmek istiyordum, Artvin'den Yusufeli'ne dağdan alternatif yoldan götürmek istiyordum, ama o tarihte ben Batum'da düzenlediğimiz motosiklet festivalinde olacağim :(

düşünmeniz bile güzel orda olamasanız bile bize orada gidebileceğimiz yerler konusunda fikir ve yol gösterirseniz seviniriz yol güzergahında olan gezenbilir ailesinden istediğimiz sadece budur geçtiğimiz yerlerdeki tarihi kültürel bizim bilmediğimiz yerleri bildirmeleri ha kendileride konvoya katılıp öncülük ederlerse şehirlerinde bizim için mükemell olacaktır tanışıp görüşmüş oluruz en azından

rotayı bir daha ekliyorum ve herkesin fikirlerini bekliyoruz.

24 temmuz saat sabah 9 da kadıköy Salıpazarında buluşma 10 da yola çıkış
ilk durak SAFRANBOLU mesafe 406 km saat olarak 7 saat varış 17:00 tahmini İlk konaklama yeri burası olacak kamp yeri 1. Durak

25 temmuz Sabah kahvaltı ufak bir gezi 10 de yola çıkış AMASRA 103 km BARTIN’ da kısa mola 1 saat( Bartın Amasra arası 17 km ) + yolun 2,5 saat süreceğini düşünüyoruz . varış saati 13:30 çıkış 17:00 da sonraki durak CİDE 74 km 2 saat saat 19:00 da varış ve kamp hazırlığı 2. Durak burası

26 temmuz sabah 10 :00 hareket ara durak ABANA 1 saat mola + durak SİNOP 277 km 7 saat zaman (virajlı yol) varış saati 18:00 kamp hazırlığı 3. Durak

27 temmuz sabah kahvaltı şehir gezisi hareket 14:00 gezi Durak SAMSUN 165 km mesafe 4 saat varış saati 18:00 2. Grupla buluşma Kamp 4. Durak

28 Temmuz sabah kahvaltı hareket sabah 10:00 durak ORDU 165 km 4 saat varış 14:00 gezi 2. Durak GİRESUN 44km 1 saat mesafe TRABZON 137 km 3 saat kamp 5. Durak

29 Temmuz kahvaltı Trabzon gezisi kamp 6. Durak

30 temmuz kahvaltı GÜMÜŞHANE 100 km mesafe 2 saat RİZE 175 km kamp 7. Durak ( 2 Gün ) ?

31 temmuz kahvaltı ARTVİN 159 km + 4 saat kamp 8.Durak (2 Gün)

02 ağustos kahvaltı ERZURUM 237 km 6 saat kamp 9. Durak

03 ağustos kahvaltı ERZİNCAN 188 km mesafe 4 saat , SİVAS 246 km mesafe 5 saat kamp 10.Durak

05 ağustos kahvaltı YOZGAT 224 km 4 saat kamp 11. Durak ( 2 gün )

07 ağustos kahvaltı AMASYA 196 km 4 saat , ÇANKIRI 248 km 4 saat, Ilgaz 53 km 1 saat kamp 12.Durak

08 ağustos ILGAZ kahvaltı İstanbul 450 km 7 saat Son Durak EV

sinir geçisini dusunun derim. depolari doldurursunuz :smiley:

bir isaret koymakta cok fayda goruyorum

tüm annelerin, anne olacakların, potansiyel anne adaylarının, kendini anne gibihissedenlerin kısacası annelik duygularıyla dolu herkesin anneler gününü kutlarım :D

İzin tarihim uysa kesinlikle kaçırmazdım ama seneye inşallah :'(

Daha içerilere gitmek isterdim ama madem en çok BATUM düşünülüyor... bence olursa çok iyi olur .. hatta mümkünse orda 1 gecede olsa kalmak üzere... böylece gezi hem uluslararası olur... hemde herkes için ciddi bir değişiklik olur...
ama herhangibir nedenle yurtdışına çıkmak istemeyenlerde olabilir tabii ... bunun sorun olmaması içinde o gün için o bölgede (Gürcistan sınırına yakın Türkiyede kalacak arkadaşlara yani ) cazip bir alternatif mutlaka oluşturulmalı derim ... :smiley:
selamlar / keyifli hazırlıklar vede paylaşımlar ... ;D

ilgiyle takip ediyorum konuyu,
eminim planlaması bile bu kadar heyecan veren bir gezi muhteşem olacaktır :smiley:

Ammet amca Batum'a gidersen bana ne getirecen nesi meşhur oranın ;D ;D

Off_Road' Alıntı:
Daha içerilere gitmek isterdim ama madem en çok BATUM düşünülüyor... bence olursa çok iyi olur .. hatta mümkünse orda 1 gecede olsa kalmak üzere... böylece gezi hem uluslararası olur... hemde herkes için ciddi bir değişiklik olur...
ama herhangibir nedenle yurtdışına çıkmak istemeyenlerde olabilir tabii ... bunun sorun olmaması içinde o gün için o bölgede (Gürcistan sınırına yakın Türkiyede kalacak arkadaşlara yani ) cazip bir alternatif mutlaka oluşturulmalı derim ... :smiley:
selamlar / keyifli hazırlıklar vede paylaşımlar ... ;D

batum konusu günlerdir aklımda batuma geçerken orda bize rehberlik edecek birilerini bulmak lazım + gitmek istemeyenler veya gidemeyenler içinde ertuğrul abinin dediği gibi alternatif bir şeyler geliştirmek lazım konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşımlarını bekliyoruz ben kendimi örnek vereyim 2 çocuk ve eşimle geleceğim çocuklarada pasaport alacazmı ı batuma geçmek ek olarak bize ne kadar bir maliyet çıkaracak triptik ve vize gibi resmi işlemlere gerek varmı bilgisi olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyoruz. rota hakkında fikirleride bekliyoruz arkadaşlar
selamlar tarık

suatti' Alıntı:
batumada geleceğiz orda görüşürüz ;D

ata036' Alıntı:
batum konusu günlerdir aklımda batuma geçerken orda bize rehberlik edecek birilerini bulmak lazım + gitmek istemeyenler veya gidemeyenler içinde ertuğrul abinin dediği gibi alternatif bir şeyler geliştirmek lazım konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşımlarını bekliyoruz ben kendimi örnek vereyim 2 çocuk ve eşimle geleceğim çocuklarada pasaport alacazmı ı batuma geçmek ek olarak bize ne kadar bir maliyet çıkaracak triptik ve vize gibi resmi işlemlere gerek varmı bilgisi olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyoruz. rota hakkında fikirleride bekliyoruz arkadaşlar
selamlar tarık
vizede yok triptikde kalktı zaten ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
ilgiyle takip ediyorum konuyu,
eminim planlaması bile bu kadar heyecan veren bir gezi muhteşem olacaktır :smiley:

Ammet amca Batum'a gidersen bana ne getirecen nesi meşhur oranın ;D ;D
ne istersen getiririz kardeş bilmiyorum nesi meşhur şarabı galiba ;)

sadece pasaport alıyoruz o zaman doğrumudur ::smiley:

çocukları ile gelecekler için Ülkemizde çocuklar için olan pasaport uygulamaları 18,yaş ilerisindedir.18,yaş altındaki çocuklar pasaport almak istediklerinde ananelerinin ya da babalarının pasaport’una kayıt olabilmektedirler. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri