LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,725
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

kokteknik' Alıntı:
ben batuma da gidicem herşeyim var
pasaport süresi tamam
araç adıma
içinde bir sürü malzemem var onlar sorun olmaz değilmi?
gitmeyenlerin yanına bırakırsın emanete mesela bana :D :D

Etiketler

Verilen programa göre güzergah ve Durakları canlandırmak belki daha kolay olur diye bazı resimler ekliyorum.. Yanlış anladığım yerler varsa (Trabzondaki durakları ben tam anlıyamadım.. ::smiley: )düzeltirsiniz... Zaten Artvin sonrası güzergahı kesinleştirmeye çalıştığınızı biliyorum...
umarım resimler daha iyi fikir verir arkadaşlara..
keyifli paylaşımlar :smiley:

Genel Rota

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Route.jpg

24-25 ist-safranb-cide.jpg

25-27 cide-sinop-samsun.jpg

27-31 Temm Samsun-Trabzon-Rize.jpg

01 Agust - - - Rize-Artvin-Batum.jpg

::smiley: kimseden ses çıkmıyor rota hakkında fikirleriniz nedir arkadaşlar bu rota ya şimdi herkes onay veriyormu ???

rotayı bir daha ekliyorum ve herkesin fikirlerini bekliyoruz.

24 temmuz saat sabah 9 da kadıköy Salıpazarında buluşma 10 da yola çıkış
ilk durak SAFRANBOLU mesafe 406 km saat olarak 7 saat varış 17:00 tahmini İlk konaklama yeri burası olacak kamp yeri 1. Durak

25 temmuz Sabah kahvaltı ufak bir gezi 10 de yola çıkış AMASRA 103 km BARTIN’ da kısa mola 1 saat( Bartın Amasra arası 17 km ) + yolun 2,5 saat süreceğini düşünüyoruz . varış saati 13:30 çıkış 17:00 da sonraki durak CİDE 74 km 2 saat saat 19:00 da varış ve kamp hazırlığı 2. Durak burası

26 temmuz sabah 10 :00 hareket ara durak ABANA 1 saat mola + durak SİNOP 277 km 7 saat zaman (virajlı yol) varış saati 18:00 kamp hazırlığı 3. Durak

27 temmuz sabah kahvaltı şehir gezisi hareket 14:00 gezi Durak SAMSUN 165 km mesafe 4 saat varış saati 18:00 2. Grupla buluşma Kamp 4. Durak

28 Temmuz sabah kahvaltı hareket sabah 10:00 durak ORDU 165 km 4 saat varış 14:00 gezi 2. Durak GİRESUN 44km 1 saat mesafe TRABZON 137 km 3 saat kamp 5. Durak

29 Temmuz kahvaltı Trabzon gezisi kamp 6. Durak

30 temmuz kahvaltı GÜMÜŞHANE 100 km mesafe 2 saat RİZE 175 km kamp 7. Durak ( 2 Gün ) ?

31 temmuz kahvaltı ARTVİN 159 km + 4 saat kamp 8.Durak (2 Gün)

02 ağustos kahvaltı ERZURUM 237 km 6 saat kamp 9. Durak

03 ağustos kahvaltı ERZİNCAN 188 km mesafe 4 saat , SİVAS 246 km mesafe 5 saat kamp 10.Durak

05 ağustos kahvaltı YOZGAT 224 km 4 saat kamp 11. Durak ( 2 gün )

07 ağustos kahvaltı AMASYA 196 km 4 saat , ÇANKIRI 248 km 4 saat, Ilgaz 53 km 1 saat kamp 12.Durak

08 ağustos ILGAZ kahvaltı İstanbul 450 km 7 saat Son Durak EV

bu konu neden etkinliklerimiz başlığı altında değil
araçlar land rover başlığının altında
sayın moderatör arkadaşlar etkinliklermiz başlığının altına bir link atsak ta bakan arkadaşlar buraya yönlenebilse
selamlar

daha kimseden ses yok tişört konusunda bekliyoruz

ata036' Alıntı:
::smiley: kimseden ses çıkmıyor rota hakkında fikirleriniz nedir arkadaşlar bu rota ya şimdi herkes onay veriyormu ???

bence tamamdır arkadaşlar :smiley:

tarık ABİ şimdi bide passaport almak gerekecek :D ;D ;D

ertuğrul abi harita ve resimer için teşekkürler. batuma girmek isteyen arkadaşlar için şöyle bir çözüm var artvine 2 gün ayırırız isteyen günün birini batumda geçir (yada günü birlik giderler gelirler ) kalanlar artvinde dinlenir. sorun olcak eşyaları kamp yerine bırakırız bu olur. Batuma girip gezip depoları fulleye biliriz bu güzel olur. rota konusunda ana hatlarıyla en azından şehirve duraklar böylece kalsın fakat bir daha yeniliyorum programın dışındaki her bir dakika bir sonraki duraktaki kalma süremizi etkiler bazı şeylerden vaz geçire bilir bizi o tarih ve zaman da olmamız gereken şehirde kalkış saatine kadar çoğunluğun istediği yada daha öncesinde buradan belirlenen yerleri gezeriz. sponsorlar için se halen sayı aynı katılımda değişim yok katkıda bulunanlarda değişme yok elvan la görüşüyoruz seyahat sigortası konusunda tam sayıyı bekliyor teklif almak yada nasıl yardımcı olurum sorusuna cevap bulmak için kendisine 1 soru hariç gelen bir mail yokmuş,

benim araç hazırlıklarım sürüyor bu gün full bakım yaptırdım debriaj ım da bir kaçak vardı tamamen baskı balata rulmanı ve kolu değiştim tüm motoru indirdim pırıl pırıl yıkadım kuruladım bazı parçalarını boyadım yağı suyu tuzu limonu herşeyi ilave ettim kapadım... :smiley: tay gibi oldu :smiley:

Güle güle bin Bülent abi, kol dediğin debriyaj çatalı mı? onun değişmesine gerek var mıydı?

Geziye gelemiyorum bari arabalarla ilgili muhabbet yapayım :smiley:

duraklarda bazı yeri çok sevip kalmak isteyeceğiz bazı yeri hemen geçmeye çalışcaz bence program tur esnasında esnasında esnetilebilir.

kokteknik' Alıntı:
bu konu neden etkinliklerimiz başlığı altında değil
araçlar land rover başlığının altında
sayın moderatör arkadaşlar etkinliklermiz başlığının altına bir link atsak ta bakan arkadaşlar buraya yönlenebilse
selamlar
ayrıca offroad gezilerimiz karadeniz kısmına bir link atılabilir
durun ben yapıyım herşeyi devletten beklemeyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri