Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)
Şu 3 soruya Açıklık getirmekte ve tekrar tekrar sayfalarda görmekte yarar var sanırım
1. Bu geziye Her Marka 4x4 katılabilirmi ? EVET, Her nekadar Bu gezi başlığı Land Rover sayfası içinde açılmış olsa dahi Siz tüm 4x4 araç sahipleri bu geziye isterseniz katılabilirsiniz... Aynı arkadaş grubu aynı araçlar ile biz bu gezinin karadeniz bölgesi ile 3. senesini (seferini) düzenliyoruz... Bu işi markalaştırıp katılımı daraltmanın organizasyon olarak bölünmelere neden olacağını varsayarak vede geçen senelerdeki arkadaşlarımızdan gelen tepkileri değerlendirerek kapılarımızı herkese açtık. Yolculuk boyunca hiç bir markanın diğer marka yada modele olan üstünlüğünü kanıtlamak amacında olan bir uğraş içindede olunmayacak, bozulan araç geride bırakılmayacak elimizden ne gelirse yapılacak bunu LR ciler toyotacılar toyotacılar Jeepciler jeep ciler LR ciler ve diğer markalar diğer markalar için yapacak, Karşılaşılan sorunlar için kimse kimsenin diline düşmeyecek (taki benzinim bitti yolda kaldım, lastiğim patladı istepnem yok, yağ koymayı unuttum motor yaktım demeyin
artık bunlarıda kontrol edin, gerekli malzeme ve ekip manı yazdık mümkün olduğunca yanınızda bulundurun gerisini tahmin edemezsiniz kimin başına ne gelir ne sorun çıkar ummadık şeyler olur ona yolda bakarız) Bu konuda kesin kararlıyız Anca beraber kanca beraber. sonuna kadar gelmek isteyenle birlikte olacak herkes.
2. Tarih Tarih kesin ve Kesin değişmez 24 Temmuz 2010 cumartesi saat 09:00 da kadıköy kalkış ile 08 Ağustos 2010 saat 17 :00 kadıköy varış
3. Rota yazıldı tekrar tekrar sizlere sormamız sayfalarda yer alması rotanın değişebilir anlamını ifade etmez rota değişmez. Gelen arkadaşlar dan istediğimiz şu idiki o tarih ve oyerde festival etkinlik yada görülmesi gerekli bir güzellik var ise onu bildirmeniz. BUraya geldiniz amma şunu görün şunu yiğin şunu dinleyin şurada kamp kurun dinlenin gibi yardımlarınızı bekliyoruz anabaşlıklarda rotamız belirlenmiştir, değiştirlmesi şuan için söz konusu değildir, büyük bir ihtimal tarih ve zaman programına bağlı kalmak şartıyla yolculuğumuz esnasında .... yere değilde ....... yere gidilmesinin daha doğru olduğunu söylediler oraya gidelimmi deriz evet cevabı çoğunluktaysa değişimi yaparız amma bu değişim şehir yada bölge gibi büyük bir değişim olmayacaktır. Bilginize
Kişisel katılımlar için araçlarımızda halen yer var Araçı olmayıpta bu geziye katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazsınlar ad soyad katılım yeri ve katılım süresi olarak yazarlarsa iyi olur.
Tam 2 ayımız var lütfen araç bakım ve hazırlıklarınızı sona bırakmayınız, ne olacağını ben bile bazen hesaplayamıyorum ve biliyorum ki ekonomik olarak herkes sıkıntıda, bende uzun zamandır iyibir iş kovalıyorum iş programınızıda şimdiden ayarlamaya çalışın, Tatil günlerinizi iyi hesaplayın şimdiden konuşun anlaşın tüm bu değişiklikleri gezi günü değilde öncesinde haber verin, katılımcı listesinde ki değişiklikleri mutlak bildirin. vb.
Güzel bir gezi olacağına inanıyorum. 2 araçla çıkılan zamandada eğlenmiştik 20 araçlada çıksak yine eğleniriz sadece katılımcıların sorumlulukları çok artıyor sadece kendi araç ve içindekilere karşı değil diğer katılımcılara olan sorumluluğuda listemizle birlikte büyüyor herkes bunun da bilincinde hareket etsin bunu özellikle Rica ediyorum.
[size=10pt]Toprlamak Gerekirse,Bu 4X4 sınıfı her araca açık olan Tarih ve Rotası Kesin bir gezidir. [/size]