LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,714
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır takip ediyordum, ama en sonunda tatili ayarlayabildim, kuzeniniz JEEP ;D olarak bende bu geziye katılmak isterim tabi yanınıza kolonicileri ;D kabul ederseniz . ;D ;D ;D ;D

Ankara'dan katılacağım. Yol ve çizdiğiniz güzergah çok güzel ve eğlenceli olacak gibi ;) . Benim sizlerden sormak istediğim, bu tür bir gezi için ne tür bir lastik kullanmayı düşünüyorsunuz? Normal yol lastiği mi? (muhtemelen değil), AT lastik mi? yoksa direk STT'leri mi taksak?

Selamlar

Etiketler

VARHUB' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır takip ediyordum, ama en sonunda tatili ayarlayabildim, kuzeniniz JEEP ;D olarak bende bu geziye katılmak isterim tabi yanınıza kolonicileri ;D kabul ederseniz . ;D ;D ;D ;D

Ankara'dan katılacağım. Yol ve çizdiğiniz güzergah çok güzel ve eğlenceli olacak gibi ;) . Benim sizlerden sormak istediğim, bu tür bir gezi için ne tür bir lastik kullanmayı düşünüyorsunuz? Normal yol lastiği mi? (muhtemelen değil), AT lastik mi? yoksa direk STT'leri mi taksak?

Selamlar

Arkadaşım merhaba :D

Bence STT'leri tak oralarda Lr'cıların diline düşme derim ben ;D

valla ankara katılımcıları artmaya başladı kısmetse bende son günlere doğru bu etkinlik için adımı yazarım umut ediyorum :D

Vallaha kardeşim birde o yönden bakmak gerek olaya herhalde ;D ;D ;D ;D

VARHUB' Alıntı:

Selamlar

aramıza hoşgeldiniz kuzen JEEP ve siz elbete bize katılabilirsiniz amacımız gezmek tatil yapmak ve birazda araçlarımızın marifetlerini görmek :D hangi lastikle istiyorsanız hangisi rahatsa sizin için onlarla gelin bu gezide kimse yolda kalmaz yolda bırakılmaz türkiyenin çekicisi bülent varken :D

murat bey katılımcı listemizin son hali kendinizi ekleyebilirsiniz şimdiden güzel bir tatil ve gezi geçirmenizi diliyorum.
selamlar tarık

Katılımcı Listesi
İSTANBUL
A- Defender 110 (Emir ) 15 gün
1-Bülent Demir
2-Memet Karabulut
3- Rezerve (Ö.Umut Sunay)
4-

B- Defender td5 (istanbul-amasra arası.)
1- Hüseyin Akbulut
2-
3-
4-

C- Disco II TD5 (Tüm Gezi)
1- Ahmet ERGÜN
2-
3-
4-

D- Disco II TD5 (5 gün)
1-Ahmet Erçiro
2-
3-
4-

KAYSERİ
A- Defender 110
1- Ertuğrul AÇIKGÖZ
2-
3-
4-

YOZGAT
A- Defender Kamyonet ( Atıf Kaya ) 15 gün
1- Ahmet Kızılkaya
2-

SİVAS
A-Defender 110
1- Bülent Kök
2-
3-
4-

IĞDIR
A- Defender 110 (KIRAT)
1- Tarlk YILMAZ ( ata036 )
2-
3-
4-

ANKARA
1-Can Pektaş(jan)Hyundai Galloper (şimdi adı yazıyorum ama duruma göre de silebilirim)
2-
Araç Sayısı : 6 ( Defender ) + 2 (Discovery) + 1(Hyundai)..... (toyota) + ..... (Suzuki) + ..... (Mitsubishi) + ...... ( JEEP )
Kişi Sayısı : 11 kişi + Eşler ve çocuklar

ata036' Alıntı:
aramıza hoşgeldiniz kuzen JEEP ve siz elbete bize katılabilirsiniz amacımız gezmek tatil yapmak ve birazda araçlarımızın marifetlerini görmek :D hangi lastikle istiyorsanız hangisi rahatsa sizin için onlarla gelin bu gezide kimse yolda kalmaz yolda bırakılmaz türkiyenin çekicisi bülent varken :D

Hoşbulduk. :D

Yok ondan eminim zaten, Ankara'da Suburban'ı çekerken bizzat yanındaydım. ;D ;D ;D

VARHUB' Alıntı:
Hoşbulduk. :D

Yok ondan eminim zaten, Ankara'da Suburban'ı çekerken bizzat yanındaydım. ;D ;D ;D

hehe bülent bu gidişle çekmediğin araba kalmayacak memlekete :D :D benim arabayıda 20 küsür km çekmişliği vardır gece 12 de hehe

Katılımcı Listesi
İSTANBUL
A- Defender 110 (Emir ) 15 gün
1-Bülent Demir
2-Memet Karabulut
3- Rezerve (Ö.Umut Sunay)
4-

B- Defender td5 (istanbul-amasra arası.)
1- Hüseyin Akbulut
2-
3-
4-

C- Disco II TD5 (Tüm Gezi)
1- Ahmet ERGÜN
2-
3-
4-

D- Disco II TD5 (5 gün)
1-Ahmet Erçiro
2-
3-
4-

KAYSERİ
A- Defender 110
1- Ertuğrul AÇIKGÖZ
2-
3-
4-

YOZGAT
A- Defender Kamyonet ( Atıf Kaya ) 15 gün
1- Ahmet Kızılkaya
2-

SİVAS
A-Defender 110
1- Bülent Kök
2-
3-
4-

IĞDIR
A- Defender 110 (KIRAT)
1- Tarlk YILMAZ ( ata036 )
2-
3-
4-

ANKARA
1-Can Pektaş(jan)Hyundai Galloper (şimdi adı yazıyorum ama duruma göre de silebilirim)
2-Murat (VARHUB) 97 ZJ

Araç Sayısı : 6 ( Defender ) + 2 (Discovery) + 1(Hyundai)..... (toyota) + ..... (Suzuki) + ..... (Mitsubishi) + 1 (Jeep) + ( Diğer )
Kişi Sayısı : 11 kişi + Eşler ve çocuklar

Tekrar teşekkürler, çok güzel bir gezi olacak, eminim. ;D ;D

herşeyin hayırlısı diyelim gönüller bir olunca bataklıklar otoban olur bize ;D ;D
akşam akşam şairliğim tutu ;D ;D

Şu 3 soruya Açıklık getirmekte ve tekrar tekrar sayfalarda görmekte yarar var sanırım

1. Bu geziye Her Marka 4x4 katılabilirmi ? EVET, Her nekadar Bu gezi başlığı Land Rover sayfası içinde açılmış olsa dahi Siz tüm 4x4 araç sahipleri bu geziye isterseniz katılabilirsiniz... Aynı arkadaş grubu aynı araçlar ile biz bu gezinin karadeniz bölgesi ile 3. senesini (seferini) düzenliyoruz... Bu işi markalaştırıp katılımı daraltmanın organizasyon olarak bölünmelere neden olacağını varsayarak vede geçen senelerdeki arkadaşlarımızdan gelen tepkileri değerlendirerek kapılarımızı herkese açtık. Yolculuk boyunca hiç bir markanın diğer marka yada modele olan üstünlüğünü kanıtlamak amacında olan bir uğraş içindede olunmayacak, bozulan araç geride bırakılmayacak elimizden ne gelirse yapılacak bunu LR ciler toyotacılar toyotacılar Jeepciler jeep ciler LR ciler ve diğer markalar diğer markalar için yapacak, Karşılaşılan sorunlar için kimse kimsenin diline düşmeyecek (taki benzinim bitti yolda kaldım, lastiğim patladı istepnem yok, yağ koymayı unuttum motor yaktım demeyin :smiley: artık bunlarıda kontrol edin, gerekli malzeme ve ekip manı yazdık mümkün olduğunca yanınızda bulundurun gerisini tahmin edemezsiniz kimin başına ne gelir ne sorun çıkar ummadık şeyler olur ona yolda bakarız) Bu konuda kesin kararlıyız Anca beraber kanca beraber. sonuna kadar gelmek isteyenle birlikte olacak herkes.

2. Tarih Tarih kesin ve Kesin değişmez 24 Temmuz 2010 cumartesi saat 09:00 da kadıköy kalkış ile 08 Ağustos 2010 saat 17 :00 kadıköy varış

3. Rota yazıldı tekrar tekrar sizlere sormamız sayfalarda yer alması rotanın değişebilir anlamını ifade etmez rota değişmez. Gelen arkadaşlar dan istediğimiz şu idiki o tarih ve oyerde festival etkinlik yada görülmesi gerekli bir güzellik var ise onu bildirmeniz. BUraya geldiniz amma şunu görün şunu yiğin şunu dinleyin şurada kamp kurun dinlenin gibi yardımlarınızı bekliyoruz anabaşlıklarda rotamız belirlenmiştir, değiştirlmesi şuan için söz konusu değildir, büyük bir ihtimal tarih ve zaman programına bağlı kalmak şartıyla yolculuğumuz esnasında .... yere değilde ....... yere gidilmesinin daha doğru olduğunu söylediler oraya gidelimmi deriz evet cevabı çoğunluktaysa değişimi yaparız amma bu değişim şehir yada bölge gibi büyük bir değişim olmayacaktır. Bilginize

Kişisel katılımlar için araçlarımızda halen yer var Araçı olmayıpta bu geziye katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazsınlar ad soyad katılım yeri ve katılım süresi olarak yazarlarsa iyi olur.

Tam 2 ayımız var lütfen araç bakım ve hazırlıklarınızı sona bırakmayınız, ne olacağını ben bile bazen hesaplayamıyorum ve biliyorum ki ekonomik olarak herkes sıkıntıda, bende uzun zamandır iyibir iş kovalıyorum iş programınızıda şimdiden ayarlamaya çalışın, Tatil günlerinizi iyi hesaplayın şimdiden konuşun anlaşın tüm bu değişiklikleri gezi günü değilde öncesinde haber verin, katılımcı listesinde ki değişiklikleri mutlak bildirin. vb.

Güzel bir gezi olacağına inanıyorum. 2 araçla çıkılan zamandada eğlenmiştik 20 araçlada çıksak yine eğleniriz sadece katılımcıların sorumlulukları çok artıyor sadece kendi araç ve içindekilere karşı değil diğer katılımcılara olan sorumluluğuda listemizle birlikte büyüyor herkes bunun da bilincinde hareket etsin bunu özellikle Rica ediyorum.

[size=10pt]Toprlamak Gerekirse,Bu 4X4 sınıfı her araca açık olan Tarih ve Rotası Kesin bir gezidir. [/size]

Güzel bir açıklama teşekkürler..

ATLAS dergisinin Mayıs 2010 (206.sayı) sayısını katılımcıların temin etmesini öneriyorum.. bu sayıda küçük bir cilt halinde verilen Türkiye Tatil Atlası EKİnin konusu Ege,Marmara ve Karadeniz Kıyıları... :smiley:

bülent kardeşim süpersin ağzına sağlık artık bize araçlarımızı kontrol edip yol hazırlıklarına başlamak düşüyor :D

ertuğrul abi teşekkürler çok işimize yarayacak eminim. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri