LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,714
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Off_Road' Alıntı:
Güzel bir açıklama teşekkürler..

ATLAS dergisinin Mayıs 2010 (206.sayı) sayısını katılımcıların temin etmesini öneriyorum.. bu sayıda küçük bir cilt halinde verilen Türkiye Tatil Atlası EKİnin konusu Ege,Marmara ve Karadeniz Kıyıları... :smiley:

ertuğrul abi dergiyi aldım bilgi için teşekkürler tekrardan

Etiketler

evet ertuğrul abi dün bende atlas dergisine şöle bi göz attım gayet faydalı görünüyor kendime küçük cep boyu bi türkiye haritası edindim :D

selamlar herkese... iş değişikliğinden dolayı ufak bi zaman aralığından sonra tekrar burdayım... bakıyorum konu bayağı bi ilerlemiş bu işe emek veren gönül veren herkese binlerce kez teşekkür ediyorum 3 sene önceki ilk turdan bu yana bülent demir kardeşimle birlikteydim bu yollarda. umarım bi aksilik çıkmazsa bu sene konvoya benim aracıda dahil ettik internete çok fazla giremediğimden olayları sıcağı sıcağına takiip edemiyorum ama bülent bülent ve tarık abimizin söylediklerine katılıyorum.24 temmuz günü yine turdayız ve her sene olduğu gibi unutulmaz günlerin bizi beklediğini düşünüyorum.

rota konusunda bülentin dediği gibi çok büyük değişimler olmaz yanlız alternatif yolları kullanabiliriz hedefimiz yine aynı olur gideceğimiz hedef bölgede festival olur başka bi program olur yetişmeyi görmeyi düşünebiliriz bunları seyir halinde değerlendirebiliriz zaten. İstediğimiz yardım rota üzerinde kardeşlerimizden ne yapılır ne edilir ve şimdiden bunları bile listemize yazabiliriz.

Aramızda tek işi bu organizasyon olan kimse olmadığı için herkes elinden geldiğince işlerinden arta kalan zamanda bu araştırmaları yapıyo bu yüzden çok fazla detaya inemiyoruz.

tamamiyle özgür bi oluşum kimseye bağlı değiliz ve dışardan sponsorluğumuz olmadığı için sorumluluğumuz yok tüm sponsorlar katılımcılar :smiley:))

şimdilik herkese saygılarımı sunuyorum.salıcaklaaa

Ahmet

şimdiye kadar rota üzerinde artvin (ardosder) grubu ve sinop grupları ile irtibata geçim sağolsunlar baya ilgi gösterdiler ve konvoyumuz bölgelerinden geçerken bizlere eşilk edip bölgeleri hakkında bilgi verecekler rota üzerindeki diğer gurplarlada yavaş yavaş irtibat kuracağım inşallah gezimiz çok eğlenceli ve süper olacak inşallah

GÖNÜLER BİR OLUNCA BATAKLIKLAR OTOBAN OLUR BİZE ;) ;D ;D ;D

selamlar tarık

kokteknik' Alıntı:
otobandan gitmeyelim benim MT ler çok gürültü yapıyor ;D ;D

hehe nede olsa güzergah sahilden bülent sen denizdende gidersin şırıl şırıl :D :D :D :D

Off_Road' Alıntı:
Güzel bir açıklama teşekkürler..

ATLAS dergisinin Mayıs 2010 (206.sayı) sayısını katılımcıların temin etmesini öneriyorum.. bu sayıda küçük bir cilt halinde verilen Türkiye Tatil Atlası EKİnin konusu Ege,Marmara ve Karadeniz Kıyıları... :smiley:

Teşekkür ederim ertuğrul abi, Ayrıca dergi bilgisi içinde teşekkür ederim.

VARHUB' Alıntı:
Vallaha kardeşim birde o yönden bakmak gerek olaya herhalde ;D ;D ;D ;D

tolga ve murat kardeşlerim, o kadar uzun boylu bir heycan aramıycaz amma bu sözüme güvenmeyin aramızdan çılgınlar ve onlara uyanlar her an yoldan çıkanlar olabilir amma şunu söylim dilimize düşmezseniz iyi olur :smiley: merak etmeyin her nereye batarsanız batın çıkartırız 2 vinçle geliyorum en fazla bende batarım tarık var odabatar bulentvar odabatar ahmetvar oda batar ertugrul abi var oda batar kurtaracak birileri halen var... hiç olmadı karadenizde bir çok 4x4 sever var kardeşim merak buyurmayın.... :smiley::smiley::smiley:

5216_114012464380_674609380_2141559_7735757_n.jpg

5216_114012474380_674609380_2141561_4874742_n.jpg

5216_114187959380_674609380_2144128_4986356_n.jpg

5216_114187994380_674609380_2144131_83954_n.jpg

Anlaşıldı, ben STT'leri takıp geliyorum. Onlarlada batarsak eğer kuzenlerden biri kurtarır artık ;) :D ;D ;D ;D

Bu arada fotolar süper, direk adamın kanını kaynatıyor ;D ;D ;D

Bence Karadeniz çoook eğlenceli olacak ;D ;D ;D

vinç bende de var merak etmeyin kurtarırız ;)

ya çekme kurtarma işlerini kafanıza takmayın bülentin çekici herkese yeter mükemmel olcak herşeyyyy ;) ;) ;D ;D ;D

ata036' Alıntı:
ya çekme kurtarma işlerini kafanıza takmayın bülentin çekici herkese yeter mükemmel olcak herşeyyyy ;) ;) ;D ;D ;D
kafama şapkadan başka birşey takmam ;D ;D ;D

sponsor listemizin son hali ;) ;) bi göz atın hehe

SPONSORLAR

1. Bülent (Kök Teknik) Araç Başı tornavida takımı
2. Tarık (ata036) Araç Başı 4 gb flash disk veya Notebook Mouse
3. Bülent (febülent) Araç Başı karışık çerez
4. Galip (ada28) Araç Başı fındık
5.Ahmet (Yozgat) Gruba Yeterli Miktarda İlaç (yolculukta karşılaşabileceğimiz güneş çarpması, ishal, ağrı, vb. )

KATKIDA BULUNANLAR

1. Gezenbilir Ailesi
2. 4x4 SüperSport Dergisi (Eylül-Ekim Sayısı )
3. Ahmet Ergun (egeli 34) - İNSA TURBO Lastik alımlarında Ahmet abi yardımcı olacak bilginize.
4. elvan_doga Seyahat sigortası - Trafik sigortası- Kaskolar- sağlık başta olmak üzere sigorta ile ilgili her konuda sizlere elimdeki tüm imkanlarla yardımcı olmaya çalışacağım, Ayrıca seyahat sigortası için bu gezi grubuna özel bir police hazırlatmak niyetindeyim bu yönde çalışmalarımızda sürüyor yine buradan yazarım. (Sigorta ile ilgili her konuda soru sorun elimden geldiğince cevaplarım Not: Anlaşmalı kurum sayımız fazla olduğu için bir çok sigorta şirketinden görüş ve öneri alabiliriz bu konuda da içiniz rahat olsun. )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri