LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,704
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

aynen kardeşim geri sayıma az kaldı yine geri sayım yapacaz merak etme

Etiketler

tarık abi doğru yaa ağustostaydı hatta bizim artvin de oluş tarihimize baktık bi tutmadı tarih :D

ben çoktan saymaya başladımda gün fazla olunca geçmek bilmiyo:D

Şöyle bir gelişme oldu:
Benim fotoğraf adına tanıştığım bir dostum Rize'de dağcılık, trekking ile uğraşıyordu. Fakat onunla konuştuğum ve bizim geziden bahsedince aynı zamanda yeni kurdukları Ruba Doğa Sporları.. kulübün bünyesinde aktif olarak off road, rafting, yüksek ip aktiviteleri, dağcılık, kampçılık olduğunu öğrendim. Eğer bizim orada bulunuş zamanımızı bilirlerse bizlerle ortak aktivite yapmayı düşünüyorlar eğer sizlerede uygunsa. Daha doğrusu arkadaşım bizim oradaki süremiz boyunca bize bir program düzenleyebilecek. Onların katılımıyla etkinliği zenginleştimek söz konusu olabilir.

irimi' Alıntı:
Şöyle bir gelişme oldu:
Benim fotoğraf adına tanıştığım bir dostum Rize'de dağcılık, trekking ile uğraşıyordu. Fakat onunla konuştuğum ve bizim geziden bahsedince aynı zamanda yeni kurdukları Ruba Doğa Sporları.. kulübün bünyesinde aktif olarak off road, rafting, yüksek ip aktiviteleri, dağcılık, kampçılık olduğunu öğrendim. Eğer bizim orada bulunuş zamanımızı bilirlerse bizlerle ortak aktivite yapmayı düşünüyorlar eğer sizlerede uygunsa. Daha doğrusu arkadaşım bizim oradaki süremiz boyunca bize bir program düzenleyebilecek. Onların katılımıyla etkinliği zenginleştimek söz konusu olabilir.
teşekkürler ahmet abi
programa göre bülent 30 temmuz kahvaltı GÜMÜŞHANE 100 km mesafe 2 saat RİZE 175 km kamp 7. Durak ( 2 Gün ) ? olarak belirtmiş 2 gün kalınabilir diyede parantez içinde belirtmiş oraya varış zamanımız normal programa göre 30 temmuz görünüyor ama yoldaki duruma göre 31 de olabilir 1 ağustosda yolda neler olacak şimdiden kestiremeyiz bence ama oradayken hele rafting varsa ben ve sivas bülent kesin katılırız diye düşünüyorum ;D peki düzenleyecekleri programda bize bir maliyet çıkacakmı çıkmayacakmı onlar hakkında da bilgi alabilirsen iyi olur abi süper bi gezi olacak şimdiden neler çıkıyor karşımıza hele yolda neler keşfederiz biz neler neler hehe ;D ;D ;D

Arkadaşlar acaba tarih konusunda bir değişiklik olması mümkün mü? Yada değişik tarih alternatifleri anketi yapsak.Mesela örnek: 2 Temmuz'da gelebilecek araç sayısı şu kadar,10 Temmuz'da gelebilecek araç sayısı şu kadar vs.Gibi.Çünkü eminim bu geziye katılmak isteyip de izin tarihi uymayan birçok arkadaşımız vardır(Benim gibi mesela ;))

tolgameltem' Alıntı:
Arkadaşlar acaba tarih konusunda bir değişiklik olması mümkün mü? Yada değişik tarih alternatifleri anketi yapsak.Mesela örnek: 2 Temmuz'da gelebilecek araç sayısı şu kadar,10 Temmuz'da gelebilecek araç sayısı şu kadar vs.Gibi.Çünkü eminim bu geziye katılmak isteyip de izin tarihi uymayan birçok arkadaşımız vardır(Benim gibi mesela ;))

malesef tolga bu konuda çok değişik tarih ve yer teklifi alıyoruz bu şekilde bir program yapmak imkansız, bazı yöresel şenlik ve kutlamalara katılmak için dahi zamanı denkleyemiyoruz bunun içindir ki program aynen işleyecek burada önemli olan şey araç sayısı değil katılım zaten hangi tarih olursa olsun yuksek olacaktır. 1 herzaman 0 dan 2 de 1 den iyidir bu böylece gider. 2 ayımız var herkes işini gücünü ayarlamaya baksın derim tarihleri değil programımızı uydursak herkes için daha güzel olur. anket lik bir durum söz konusu değil çünki ankete konu olcak bu gezide tekşey bölge idi oda doğu anadolu, karadeniz , suriye ürdün alternatifleri için yapılabilirdi Karadeniz seçildi bitti. Tarih 24 temmuz sabah 09 :00 yer kadıköy 09:30 hareket 08 ağustos saat 19:00 istanbul kadıköy varış rota karadeniz kıyı alternatif seçmeli batum şehri sivas üzeri amasya dönüş tür. bu tarihler arasında ve güzergahta bişey olurda orada kalmayalım burada 2 gün kalalım transit geçiş yapalım 10 yerine 14 saat sürelim derseniz konvoy güvenliği sağlandığı ve tehdit tehlike hissedilmediği muddetce oybirliği ile birlikte hareket ederiz.

bütün bunların yanında bu kadar erken forum sayfası açılmasının amacı tarih ve rotalarda ki kesişim noktalarından haberdar olunmasıydı, enerjimizi bu yöne vermekte yarar var olmuyorsada sağlık olsun bir dahaki sefer sırf o festival için gider 3 gün 7 gün 2 hafta ne ise yer içer yatar kalkar eğleniriz. Tarihler sabit araları doldurmak ve memnun kalmak için bölgesel istihbaratı bence hızlandırın nerede ne var bilelim tarih tarih rotayı yazdık lütfen tekrar herkes baksın bu hafta bir beyin fırtınası yapsın.

Bülent bey teşekkür ederim.
Ne yapalım artık seneye kısmet diyelim :'(

tolgameltem' Alıntı:

tolga bey istediğiniz tarihte istediğiniz yerden katılabilirsiniz biraz işleri sıkıştırıp ayarlarsınız bence ;) tarihi 5 gün ertelersek tüm arkadaşları etkiler bence ama siz bir yolunu bulup ayarlarsanız mükemmel olacaktır daha iki ay zamanımız var bişeler yapıp ayarlayın muhteşem bir gezi ve tatil olacak ;) listede adınızı görmeyi bekliyoruz

tolgameltem' Alıntı:

inanın şu maillere çok üzülüyorum hele göz yaşına dayanamam ??? amma lütfen diyorum... anlayışınıza o kadar ihtiyacımız var ki bilemezsiniz biz moskova yada romanya devlet sirki gibi karnavalı 4x4 bir şekilde yanımızda gittiğimiz her yere götüreceğiz arkadaşlar Allah mahcup etmeyecek gazamız mubarek olacak yüzümüz gülecek herşey gönlümüze göre olacak herşey güzel olcak buna inanın bizim programımız belirlendi bir gün olsa neyse bir şehir olsa neyse diycem amma inanın bu işin üstesinden gelemeyiz. bunlara rahmen 5 gün için sizleri sizin durumunuzda olan tüm doğa severleri aramızda görmemek te bizi gerçekten üzer hatta bunu bilerek yolacıkmak bize özellikle bana azap olur bunu böylece bilin...

ata036' Alıntı:
teşekkürler ahmet abi
programa göre bülent 30 temmuz kahvaltı GÜMÜŞHANE 100 km mesafe 2 saat RİZE 175 km kamp 7. Durak ( 2 Gün ) ? olarak belirtmiş 2 gün kalınabilir diyede parantez içinde belirtmiş oraya varış zamanımız normal programa göre 30 temmuz görünüyor ama yoldaki duruma göre 31 de olabilir 1 ağustosda yolda neler olacak şimdiden kestiremeyiz bence ama oradayken hele rafting varsa ben ve sivas bülent kesin katılırız diye düşünüyorum ;D peki düzenleyecekleri programda bize bir maliyet çıkacakmı çıkmayacakmı onlar hakkında da bilgi alabilirsen iyi olur abi süper bi gezi olacak şimdiden neler çıkıyor karşımıza hele yolda neler keşfederiz biz neler neler hehe ;D ;D ;D

Ahmet beye teşekkür ederiz. rizeye varmadan 2 gün evvel 5. kamp ta haberleşelim derim. ne olur ne olmaz Rizede ne yapılır ? ne yapabiliriz ? ne yapacağız sorularına cevap bulabiliriz. bence bu soruları diğer şehirler içinde sormalıyız. ve listelemeliyiz il ilçesi ünlü yeri yemeği müziği vs.

herkese günaydın ben artvin ve trabzondaki arkadaşlarla görüşmelere devam ediyorum ahmet abide rizedeki grupla irtibatta her birimiz konaklayacağımız yerlerdeki gruplarla irtibata geçersek süper olacak TR-OFF ve ARDOSDER ile ben görüşüyorum diğerlerini tanıyan bilen arkadaşlar görüşüp tarihlerimizi felan bildirirse kalacağımız yerlerde ne yenir nerelere gidilir kamp yapacaksak kamp alanı nı ayarlarsa hem yeni ve güzel dostlarla tanışmış oluruz hemde yörelerini daha yi bi şekilde tanırız.
selamlar tarık

Öncelikle Atatürk ün ben bu gün doğdum dediği bu kutlu günün sabahında çok yaşa Atatürk, çok yaşayın Silah arkadaşları ve ebediyen varlığını sürdür ey Kurduğunuz şanlı allı devlet diyerek, Vatanı ugruna kurtuluş savaşı mucadelesine giren kazanan ve hayatını uvuzunu yitiren vatan sağolsun diyen Tüm askerimize selam olsun diyerek, Allah mekanlarını cennet eylesin yaralıları gazilerine şifa versin diyerek başlıyorum. 19 mayıs Atatürkü anma gençlik ve spor bayramı kutlu olsun.

SAFRANBOLU :

Konumu : Safranbolu; Batı Karadeniz Bölgesinde; bağlı bulunduğu Karabük iline 10km., Ankara'ya 240 km. ve Istanbul'a 406 km. uzaklıktadır. Ankara ve İstanbul ile bağlı bulunduğu karayolunun büyük bir bölümü otobandır. Normal süratle Safranbolu Ankara arası 2,5 saatte, Safranbolu İstanbul arası ise 5 saatte katedilmektedir.

Gezilecek Yerleri : Cinci Hoca Hanı, Cinci Hoca Hamamı, Kaymakamlar Evi (Müzesi), Pazar Yeri, Arastacılar Çarşısı (Yemeniciler), Köprülü Camii, Güneş Saati, Semerciler Çarşısı, Manifaturacılar Çarşısı, Demirciler Çarşısı, Bakırcılar Çarşısı, Lokum Atölyesi, Ulu Camii (Ayestefenos Kilisesi), Eski Hükümet Konağı, Rum ve Türk mahallelerinin panoramik seyri, Saat Kulesi'ni geziyoruz. Türklerin Safranbolu'ya geldikleri vakit konuşlandığı yer olan, açık "namazgâh" şeklindeki, Yağmur duası ile "Hıdrellez" kutlamalarının yapıldığı Hıdırlık Tepesinden Safranbolu'yu kuşbakışı seyrediyoruz. Köstendil Kaymakamı Hasan Paşa'nın Türbesi, iki namazgâhı, Hızır (Hıdır) Paşa'nın mezarı ile Kurtuluş Savaşı kahramanlarından Dr. Ali Yaver Ataman'ın (1955) anıt mezarı bulunan Hıdırlık Tepesinde fotoğraf ve çay keyfinden sonra.......

Ne Yenir : Safranlı Pilav, Gözleme, kuyu kebabı, yayım makarnası, su böreği ve ev baklavası tadılması gereken yöresel yemeklerden.. Her zaman taze satılan, fındıklı, şamfıstıklı, güllü ve safranlı çeşitleri bulunan Safranbolu Lokumu,cevizli yaprak helva, Safranbolu Evleri kadar ünlü.

Yakınında : devrek eflani yörük köyü ovacık köyü ziyaret edilebilir.

KARDOFF - Karabük Safranbolu Doğa ve Otomobil Sporları Kulübü başkanı ahmet bey ile görüştüm sağolsunlar çok yardımcı oldular ve konuya çok yakın alaka gösterdiler, konaklama ve diğer sorularımıza cevap verecek imkanları doğrultusunda ilgi gösterecekler. kamp yeri ayarlancak isteyene pansiyon. Güzel bir haber aldım ahmet beyden karadeniz off road birliği kurulmuş tüm karadeniz klupleri birbirinden haberdar bu bizim içinde güzel haber ben ahmet beye programı ve bilgileri ilettim )

hadi artık detayları bırakalımda yola çıkalım
eskidik artık :smiley:

27972_1375472760537_1643392235_896721_5867126_n.jpg

kokteknik' Alıntı:

valla ben evden çıkmadan bilgisayar başında onca yolu 10 defa gittim geldim. dediğin çok doğru :smiley: şu tekerler bir dönse

kokteknik' Alıntı:

valla ben cumartesi gece arhaviye doğru yola çıkıyorum kanka istersen sende oradan çık hehe pazar gece geri dönüş :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri