LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,699
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

ata036' Alıntı:
valla ben cumartesi gece arhaviye doğru yola çıkıyorum kanka istersen sende oradan çık hehe pazar gece geri dönüş :D :D
ordanda artik gunubirlikmi yoksa gecelemelimi olur ... ::smiley: Batum hatta Tiflis yapıp gelirsin heralde ... organizasyonda olmak kolay değil tabii .... bize sağlıklı bir program verebilmek için lazım ... ;D ;D

Etiketler

Off_Road' Alıntı:
ordanda artik gunubirlikmi yoksa gecelemelimi olur ... ::smiley: Batum hatta Tiflis yapıp gelirsin heralde ... organizasyonda olmak kolay değil tabii .... bize sağlıklı bir program verebilmek için lazım ... ;D ;D

abi ben sadee artvin ve trabzondan sorumluyum batuma gidemem moderatörler kızar sonra bana ;D ;D

batuma ben bakıyorum ;D

eveeeet...ilk şapka çıktı ama beğeniye sunmak için sadece...üzerinde oynama,ekleme yapmak için zamanımız nasılsa var... ;).
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

Fotoğraf0107.jpg

Fotoğraf0106.jpg

Fotoğraf0105.jpg

Fotoğraf0104.jpg

kafalarınızı biraz eğip bükücez ama kusura bakmayın aceleden beceremedim.. ;D..

eline sağlık volkan kardeş gayet güzel olmuş :D

karadeniz temmuzun o günlerinde dağları sisli ve yağışlı olur keşke haziranda pilan yapsaydınız neyse espiyede bana uğrayın memnun olurum ali usta rot balanscı defandırımla belki bende katılırım selamlar

wolkhan' Alıntı:
kafalarınızı biraz eğip bükücez ama kusura bakmayın aceleden beceremedim.. ;D..

eline sağlık volkan gerçekten güzel olmuş.... Land Rover in Türkiye temsili logosu varmı ? yani bu faliyetin türkiyede yapıldığını gösteren bayrak haricinde bir ibare varmı mesela www.landrover.com.tr gibi ki ben www.otokar.com.tr yi yada isterimki bayrağımız ilave edilsin. bazen fotoğraflarda görüyorum yabancı sitelerde ve çok gurur duyuyorum bizim kiler derken.

olgun oksuz' Alıntı:
karadeniz temmuzun o günlerinde dağları sisli ve yağışlı olur keşke haziranda pilan yapsaydınız neyse espiyede bana uğrayın memnun olurum ali usta rot balanscı defandırımla belki bende katılırım selamlar

olgun bey , araç ta olması gerekenler listesinde sis lambaları kamp malzemelerinde panço yağmurlık ta vardı :smiley: espiyenin pidesi de meşhurmuş duyduğumuza göre ugrar bir çayınızı içeriz inşallah...

febulent' Alıntı:
eline sağlık volkan gerçekten güzel olmuş.... Land Rover in Türkiye temsili logosu varmı ? yani bu faliyetin türkiyede yapıldığını gösteren bayrak haricinde bir ibare varmı mesela www.landrover.com.tr gibi ki ben www.otokar.com.tr yi yada isterimki bayrağımız ilave edilsin. bazen fotoğraflarda görüyorum yabancı sitelerde ve çok gurur duyuyorum bizim kiler derken.

LRO Türkiye var ;)

olgun oksuz' Alıntı:
katılımınız konvoyumuza renk katacaktır. ilginizden dolayı teşekkürler

egeli 34' Alıntı:

melih abiyi ilgiyle takip ediyorum ümitin adınıda çok sık duydum amma direkt Land Rover Sahibi Türkler deseydik ya abicim... :smiley:

ust.jpg

kokteknik' Alıntı:
sahibi değilde kullanıcıları diyelim mi?

owners tan tercüme edildiğinde sahipleri diyor, fakat kullanıcılarıda olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri