LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,699
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

febulent' Alıntı:
owners tan tercüme edildiğinde sahipleri diyor, fakat kullanıcılarıda olabilir.
Benim aracımda benden onceki sahibinin yapıştırdığı LRO çıkartması hala duruyor.. bende Türkçeyi her alanda olabildiğince kullanma yanlısıyım ama Off Road gibi her kelimeyi Türkçeleştirmek biraz zaman alacak gibime geliyor... Bence Volkan beyin Dizaynında ciddi bir değişikliğe gerek yok... Bayrak ilavesi güzel olabilir derim ....

Etiketler

bu nasıl.. ;D ;D ;D...

[attachment=1]

IMG_2730.jpg

wolkhan' Alıntı:
bu nasıl.. ;D ;D ;D...
Bence güzel .. yinede ilk dizayndaki Karadeniz 2010 lu olan fildişi renkliyi tercih ederdim..... Yazın o sıcağında siyah renk fazla sıcak yapmasın sonra... ;D

wolkhan' Alıntı:
bu nasıl.. ;D ;D ;D...

[attachment=1]
Off_Road' Alıntı:
Bence güzel .. yinede ilk dizayndaki Karadeniz 2010 lu olan fildişi renkliyi tercih ederdim..... Yazın o sıcağında siyah renk fazla sıcak yapmasın sonra... ;D
Bence ikisindende olsun karadeniz bu havası belli olmaz sıcak olunca fil dişi renginde olan, soğuk olunca siyah olan :D

emeiğine sağlık volkan kardeşim bu arada yazı kimsenin dikkatini çekmemiş galiba LOVER çok güzel uydurdun bunu valla LAND LOVER hehehe

LAND LOVER de kullanabiliriz :D

Off_Road' Alıntı:
Benim aracımda benden onceki sahibinin yapıştırdığı LRO çıkartması hala duruyor.. bende Türkçeyi her alanda olabildiğince kullanma yanlısıyım ama Off Road gibi her kelimeyi Türkçeleştirmek biraz zaman alacak gibime geliyor... Bence Volkan beyin Dizaynında ciddi bir değişikliğe gerek yok... Bayrak ilavesi güzel olabilir derim ....

kesinlikle katılıyorum abi zaten volkanın tasarımına mudahale olarak söylememiştim türkçeleşmesi adına dışardan bakan için ah şu çılgın türkler desinler diye bişeyler ilave edilsemi derken çıktı bu logo :smiley: Bayrağımız Tabiki tek başına herşeye değer ve yeter volkanda bir baksın hangisi hoşuna giderse artık ...

arkadaşlar ben aracımı buldum geziye bununla katılacığım hahaha harika bişey :D

http://www.facebook.com/video/video.php?v=103577949688177

febulent' Alıntı:
olgun bey , araç ta olması gerekenler listesinde sis lambaları kamp malzemelerinde panço yağmurlık ta vardı :smiley: espiyenin pidesi de meşhurmuş duyduğumuza göre ugrar bir çayınızı içeriz inşallah...

Benim aracımda önde orijinal sis lambalarının haricinde ortada büyük Hella sürüş lambalarıda var. Acaba tepeye de lamba takmam daha iyi olurmu?

irimi' Alıntı:
Benim aracımda önde orijinal sis lambalarının haricinde ortada büyük Hella sürüş lambalarıda var. Acaba tepeye de lamba takmam daha iyi olurmu?

onu senin paşa gönlün bilir abi taksanda olur takmasanda :D tamamen duygusal bir durum ::smiley:

ata036' Alıntı:
onu senin paşa gönlün bilir abi taksanda olur takmasanda :D tamamen duygusal bir durum ::smiley:

İyi o zaman takarsam daha duygulu olacağım :D
Az evvel benim arabamın tavan raylarının arkaya kadar devamını sağlayan uzantılarını siperiş verdim belki gidene kadar yukarıya küçük sepette takarım.

hayırlı olsun sende başladın hazırlıklara zaman git gide azalıyor :D

ata036' Alıntı:
emeiğine sağlık volkan kardeşim bu arada yazı kimsenin dikkatini çekmemiş galiba LOVER çok güzel uydurdun bunu valla LAND LOVER hehehe
Evet dikkat etmemişim... bencede güzel :D

Sevgili Arkadaşlar ;

Karadeniz gezisinde gecen yıldan planladığımğz Balkanlar gezisinde olacağım, birlikte olmak çok keyifli olacaktı ama kısmet olmadı ancak yaptıracağınız logo, şapka, gömlek, pantolaon ve vb. malzemeden bende iki takım isterimmmmmm :smiley::smiley:

Geçen hafta Kıbrıs tan Özcan la birlikte Beypazarı Karaşar da birlikteydik, kısmetse bu hafta eşi ile birlikte benim köyde birlikte olacağız, Özcanın sizlere çok selam ve sevgilerini iletiyorum

bedenler XXL
Small
selam sevgiler,

MKG' Alıntı:
Sevgili Arkadaşlar ;

Karadeniz gezisinde gecen yıldan planladığımğz Balkanlar gezisinde olacağım, birlikte olmak çok keyifli olacaktı ama kısmet olmadı ancak yaptıracağınız logo, şapka, gömlek, pantolaon ve vb. malzemeden bende iki takım isterimmmmmm :smiley::smiley:

Geçen hafta Kıbrıs tan Özcan la birlikte Beypazarı Karaşar da birlikteydik, kısmetse bu hafta eşi ile birlikte benim köyde birlikte olacağız, Özcanın sizlere çok selam ve sevgilerini iletiyorum

bedenler XXL
Small
selam sevgiler,

mustafa abim gelememene en çok üzülenlerden biri benim önceden planın olduğu için bu seferde denk gelemeyeceğiz ama gönüllerimiz ve araçlarımız bir :D sen balkanları keşf ederken defenderin ile bizde karadenizi keşf edeceğiz inşallah.
özcan kardeşime çok selamlarımızı iletirsen sevinirim. ayrıca şapka ve logo ve diğer malzemeler bende bil bizzat kendime ne yaptırırsam sana ve canan ablamada yaptıracağım inşallah ;)
selam ve sevgilerimle.

wolkhan' Alıntı:
bu nasıl.. ;D ;D ;D...

[attachment=1]

açık renk koyudaki dizayn amma karadeniz 2010 yazmalı :smiley: volkan yorduk seni kardeşim hakkını helal et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri