LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,692
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

aahhkatibim_34' Alıntı:
selamlar,bülent bey,inşallah bir başka karadeniz turuna katılma şansını yakalarım,memleketim diye demiyorum ama,gerçekten doğa harikası görüntülerle dolu,eminim keyifli bir yolculuk olacaktır,temiz hava ,doğal gıdalar,kısa sürelide olsa iyigelecektir,insan ne kadar yorgunda olsa temiz havada insan erken kalkıyor,zinde kalkıyor,bende Hopa ya gideceğim ama tarihi belli değil inşallah orda ollurum,yollarda gerçekten çok güzel kamp kurlacak yerlrvar otobüsle geçerken hep hayranlıkla baktığım,artık resimlerinizi burda paylaşırsanız,bizede resimlerle karadeniz turu yaptırmış olursunuz,kazasız .sıkıntısız ,sağlıkla gider ,keyifli dönersinizzzz,

TEŞEKKÜR EDERİZ.

Etiketler

düşünmeden edemiyorum. :smiley:

land_rover_logo.jpg

febulent' Alıntı:
düşünmeden edemiyorum. :smiley:

Bülent kardeşim turkey logosu malesef hindi anlamı içerdiğinden artık türkiye logosu kullanılıyor..Bakanlık önergesi..Ben doğru logoyu atayım belki kullanırsınız..

TURKEY ŞAPKA.jpg

havalar ısınıyor fındık zamanı geliyor :smiley:

land_rover_logo3.jpg

land_rover_logo2.jpg

land_rover_logo4.jpg

bu günlerde duyguları karma karışık adamım kusura bakmayın amma ne demek istediğim anlaşılmıştır herhalde görsel özet geçtim .

mslm_logo.jpg

Off_Road' Alıntı:
sonucta LAND LOVER sloganından vazmıgeçtiniz ... heralde buda Registered değildir ::smiley:

hayır söz bir Allah bir..... Dönüş yok (şapka için konuşulanlar bunlar herşey volkanın şapkadan çıktı okus ve pokus VOLKAN :smiley: )

tamamdır bu konuyada bu arada bir çizgi çekiyoruz arkadaşlar şapka dolaba :smiley: bitmiştir.

febulent' Alıntı:
hayır söz bir Allah bir..... Dönüş yok (şapka için konuşulanlar bunlar herşey şapkadan çıktı okus ve pokus VOLKAN :smiley: )

tamamdır bu konuyada bu arada bir çizgi çekiyoruz arkadaşlar şapka dolaba :smiley: bitmiştir.

işlerim biraz yoğun ama unutmuş değilim ...bende 1-2 güne yeni alternatiflerle dönerim... ;)

madem konuyu değiştiriyoruz .... bari Bu Forumun olduğu Ana başlığa uygun olsun diye bana e-maille gelen bir videoyu paylaşmak istedim.. gerçi bazı bölümleri sanki gerçek degilde üretilmiş gibi ama olsun zaten sizin yorumlarınızda burda başlıyor .... ;D

th_offroadnivaandothers.png

Off_Road' Alıntı:
madem konuyu değiştiriyoruz .... bari Bu Forumun olduğu Ana başlığa uygun olsun diye bana e-maille gelen bir videoyu paylaşmak istedim.. gerçi bazı bölümleri sanki gerçek degilde üretilmiş gibi ama olsun zaten sizin yorumlarınızda burda başlıyor .... ;D

th_offroadnivaandothers.png

Yok artık ;D ;D ;D Robota falan dönüşecek sandım bir an :D

ilk sahnedeki nivanın son çıkış noktası banada bir garip geldi yanlız son kum çıkışı muhteşemdi..... :smiley: konuyu darmaduman etmişsin abi sen değiştirmek ne demek :smiley:

VARHUB' Alıntı:
Bu arada söyleyeyim, yükseltme yapıldı, STT'ler takıldı, birde tavana sepeti hallettik mi ben hazırım. ;D

ooo Murat bey hayırlı olsun kaç lık lastikler 33 mü yoksa.Murat abi sen yaparsında ankara gurubunda katılımcı olarak bende geride kalırmıyım bi kaç güne arabanın tamponlarını düzelticem sepet de yaparıcam sepet nerde yaptırcaksan haberım olsun

[attachment=1]
bu logoda bi şey eklemek istiyorum opelli arkadaş bozulmasın iyi günler

karadeniz.jpg

bam bam' Alıntı:
ooo Murat bey hayırlı olsun kaç lık lastikler 33 mü yoksa.Murat abi sen yaparsında ankara gurubunda katılımcı olarak bende geride kalırmıyım bi kaç güne arabanın tamponlarını düzelticem sepet de yaparıcam sepet nerde yaptırcaksan haberım olsun

[attachment=1]
bu logoda bi şey eklemek istiyorum opelli arkadaş bozulmasın iyi günler

Vay va vay, Can beylerde hazırlık yapıyormuş :D Kardeşim 38'lik takacaktım ama şimdi ayıp olur dedim, herkese tepeden bakmak olmaz dedim ;D ;D Kardeş Ankara'da bir yerde hazır sepet buldum, adamlar off roadçular için hazırlamış, bana özelden e-mailini ver sana resimlerini göndereyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri