LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,692
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

selam herkese,Ertuğrul bey in izlettiği video gerçekmi , pek anlamam ama, bir aracın da öyle havada uçması gerçek değildir , izlerken insanın tam yükseliş anında nefesi tutuluyor,
Bülent bey şimdi Rize Hopa da çay zamanı 1.sürüm çay toplama zmanı, ağustos ayında da fındık toplama zamanı, gezi boş geçmesin, benzin parasını çıkartırsınız yevmiyesi 50 milyon muş, adama ihtiyacı olan çok oluyor, insanların, :smiley: :smiley:
bu yıl da fındık çok olduğu söyleniyor, artık çekeceğiniz resimlerde görürüzzzz,çekeceğiniz resimlere taktım galiba, illede çekmenizi istiyorum kusura bakmayın,

Etiketler

İyi geceler, "Haber Ver" butonuna daha önce bastım ancak sonuç alamadım, yüksek müsaadelerinizle bir işaret koyuyorum. Kolay Gelsin.

aahhkatibim_34' Alıntı:
selam herkese,Ertuğrul bey in izlettiği video gerçekmi , pek anlamam ama, bir aracın da öyle havada uçması gerçek değildir , izlerken insanın tam yükseliş anında nefesi tutuluyor,
Bülent bey şimdi Rize Hopa da çay zamanı 1.sürüm çay toplama zmanı, ağustos ayında da fındık toplama zamanı, gezi boş geçmesin, benzin parasını çıkartırsınız yevmiyesi 50 milyon muş, adama ihtiyacı olan çok oluyor, insanların, :smiley: :smiley:
bu yıl da fındık çok olduğu söyleniyor, artık çekeceğiniz resimlerde görürüzzzz,çekeceğiniz resimlere taktım galiba, illede çekmenizi istiyorum kusura bakmayın,

Siz hiç merak etmeyin, bence binlerce(en azından ben bin tane çekmeyi planlıyorum :D) foto çekilir, döndükten sonrada sitede muhteşem bir karadeniz gezisi fotoğraf sergisi açılır :D

bülent gitmişken şu çay ve fındık toplama işinide araya sıkıştıralımki gezi masrafları çıksın ;D ;D ::smiley: ::smiley: ::smiley:

logo daki araç markalarını kaldırsak
kimsenin bize sporsor olduğu yok niye reklamlarını yapalım
sadece GEZENBİLİR KARADENİz ve 4x4 vurgulasak

kokteknik' Alıntı:

bu konuyu bi gözden geçirmek gerek bence ::smiley:

kokteknik' Alıntı:
Bende ayni fikirdeyim...

selam, siteyi bir süredir takip ediyorum, fotolara bakıyorum, yazılanları okuyorum ve ahhhh diyorum kesinlikle ben de katılmalıyım, hep böyle bir karadeniz turu hayal etmiştim, ben de katılmak istiyorum ama hiç tecrübem yok...

umutece' Alıntı:
selam, siteyi bir süredir takip ediyorum, fotolara bakıyorum, yazılanları okuyorum ve ahhhh diyorum kesinlikle ben de katılmalıyım, hep böyle bir karadeniz turu hayal etmiştim, ben de katılmak istiyorum ama hiç tecrübem yok...
merhaba bence doğru yerdesiniz.. bu sitede ortak ilgi alanlari olan arkadaslar " Her türlü etkinlikten alınacak zevkin Paylaşarak Artacagina İnanıyorlar " ... :D
selamlar...

Azmi bey (altuncu57) öyle yukardan izlemeseydiniz... :smiley: Sinoplu olduğunuzu görüyoruz ... demekki Sinopta sizdeyiz kaçamassınız ... ;D

Ertuğrul Bey başım üstünde her zaman beklerim. zannedersem 3. kamp alanınız Sinop olacak. ben Ayancık ilçesindeyim.buradan da geçeceksiniz sanırım. 26 temmuz akşamı sinop kampınızı mutlaka ziyaret edeceğim. selamlar.Benim için zaman çok ters oldu.Allah nasip ederse işlerimin yoğun olacağı bir zaman dilimi ve yalnızım. işimi bırakabileceğim kimse yok. aklım sizinle olacak. görüşmek tanışmak dileği ile....

altuncu57' Alıntı:
Ertuğrul Bey başım üstünde her zaman beklerim. zannedersem 3. kamp alanınız Sinop olacak. ben Ayancık ilçesindeyim.buradan da geçeceksiniz sanırım. 26 temmuz akşamı sinop kampınızı mutlaka ziyaret edeceğim. selamlar.Benim için zaman çok ters oldu.Allah nasip ederse işlerimin yoğun olacağı bir zaman dilimi ve yalnızım. işimi bırakabileceğim kimse yok. aklım sizinle olacak. görüşmek tanışmak dileği ile....
Anlıyoruz Azmi bey ... organizasyondan birincil derecede sorumlu olan arkadaşlar eminim sizinlede irtibat kurup olabilecek yardımlarınız için görüşlerinizi alacaklardır... benimde zaten henüz katılabileceğim kesin değil yinede elimden gelen her türlü desteği vermeyi görev sayıyorum ... :smiley:
selamlar / Ertuğrul

THE FARUK' Alıntı:
GÖNÜLER BİR OLUNCA BATAKLIKLAR OTOBAN OLUR BİZE ;) ;D ;D ;D

Tarıkcan sana katılmamak elde değil..Bu videoda anlatımını tamamlar umarım.. ;D

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=2130443

Faruk bey muhteşem'siniz (siteye pek giremiyorum bulunduğum yerde problem var ) su geçişleriniz harika olmuş ,elinize sağlık. :D

wolkhan' Alıntı:
kafalarınızı biraz eğip bükücez ama kusura bakmayın aceleden beceremedim.. ;D..

Volkan bey sapka süper, gömlek çalışmaları ne alemde ,mutlaka ama mutlaka bende isterim ,siteyi hergün takip edemiyorum bu geziye katılıyormusun.ben katılmak için uğraşıyorum,inşallah bir sorun çıkmayacak .

Off_Road' Alıntı:
Bence güzel .. yinede ilk dizayndaki Karadeniz 2010 lu olan fildişi renkliyi tercih ederdim..... Yazın o sıcağında siyah renk fazla sıcak yapmasın sonra... ;D

Bende aynı fikirdeyim ertğrul bey karadeniz 2010 lu benim'de tercihim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri