bam bam' Alıntı:Bülent demir, bence araçları hiç koymasak sadece türkiye logosunu ekleyelim sade ve güzel olur bence tabii
febulent' Alıntı:dikkate değer can teşekkür ederim. logonun gelişimini sizin eleştirileriniz belirleyecek araç resimleri konusunda benimde sıkıntım var elimde def var google den kopyaladığında arkasındaki fon değişiyor ben aynı hale getiremiyorum. eli yatkın bir arkadaşımız bu logonun bir yerinden tutarsa sade ve güzel bir sticker ortaya çıkar sanırım. çalışmak lazım amma biraz daha profosyonelce..... tamamdır devam durmak yok devam arkadaşlar
tarık sana da hayırlı yolculuklar selam söyle bizden bol bol bahset ufak tefek bir adam grı kurşuni bir land ı var önünde kazması küreği de mesela herkesten bahset
sevgiler saygılar çay toplamak için işte bağlaya bilirsin 50 az 60 versinler tüm grup 2 gün kalalım yolun açık olsun...................
bam bam' Alıntı:Bülent abi ben 1-2 güne kadar photoshop,adode illastrutor yükliyim biraz üzerinde çalışırım,biraz iş yerişnde yoğunluk varda ben elimden geldiğince uğraşırım ama sizdende amatör yada profosyonel olsun örneklerin devamı kesilmesin gayet iyi gidiyoruz hepberaber yaparız
febulent' Alıntı:ok. tamamdır ekip.... anlaşıldı tamam
aahhkatibim_34' Alıntı:selam herkese Bülent beyy güldürdünüz valla, 40 yıllık çay ve fındık toplayıcısı gibi konuşuyorsunuz, hiç topladınızmı bilmiyorum
ama eğlence içinde olsa yol boyunca çaytoplayanların makaslarını alıp denemenizi isterimmm, ve bunu da resimlemenizi, bakalım toplayabilmişsiniz görürüz, , resim rezervasyonunuda yaptırmıştımmm, Hopa ,Sugören Köyü ve çevresiiii efendimmm, saygılarrr.
PajeroCat' Alıntı:Bülent bey tekrar merhaba;
cevabınız adına da teşekkürler..
umarım uğrama şansınız olur Karadeniz Ereğliye veya en azından Akçakocaya..
olmadı biz buradan arkadaşlarla size eşlik etmeye çalışırız bir kaç şehir boyunca..
cebimi yazıyorum..
tanışabilmek ümidiyle..
sevgiler
Murat AYRAL
aahhkatibim_34' Alıntı:ilgi ve alakanıza teşekkürler, o kadarda acele etmiyeyim, dönüşünüzü beklerim, öyle diyorum ama belki yıllık iznimi ayarlıylabilirsek, diğer mesai arkadaşlarla birlikte ayarlandığı için izinlerimiz.Hopa da olma tarihinidze belki bende orda olurum, çay toplattırırım,belki fındık henüz olmayabilir, enelde Ağustos 15 inden sonra tam toplamaya başlanıyor çünkü, fırsat bulursanız Rahmetli Kazım Koyuncu 'nun mezarınıda ziyaret edersiniz mısır ekmeği ve tereyağda muhlama ve alabalık yemeden dönmeyin, Artvine çıkarken Çoruh nehrinede uğrayın, bir batıp çıkın, Rafting yapmaya fırsatınız olmaz herhalde. Çoruh nehrinde batıp çıkan ıslanan yıl boyu hastalanmaz,,derler, aklıma gelenler bunlarrrr