LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,692
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Bülent demir, bence araçları hiç koymasak sadece türkiye logosunu ekleyelim sade ve güzel olur bence tabii

Etiketler

bam bam' Alıntı:
Bülent demir, bence araçları hiç koymasak sadece türkiye logosunu ekleyelim sade ve güzel olur bence tabii

dikkate değer can teşekkür ederim. logonun gelişimini sizin eleştirileriniz belirleyecek araç resimleri konusunda benimde sıkıntım var elimde def var :smiley: google den kopyaladığında arkasındaki fon değişiyor ben aynı hale getiremiyorum. eli yatkın bir arkadaşımız bu logonun bir yerinden tutarsa sade ve güzel bir sticker ortaya çıkar sanırım. çalışmak lazım amma biraz daha profosyonelce..... tamamdır devam durmak yok devam arkadaşlar

tarık sana da hayırlı yolculuklar selam söyle bizden bol bol bahset :smiley: ufak tefek bir adam grı kurşuni bir land ı var önünde kazması küreği de mesela :smiley: :smiley: herkesten bahset
sevgiler saygılar çay toplamak için işte bağlaya bilirsin 50 az 60 versinler tüm grup 2 gün kalalım :smiley: yolun açık olsun...................

febulent' Alıntı:
dikkate değer can teşekkür ederim. logonun gelişimini sizin eleştirileriniz belirleyecek araç resimleri konusunda benimde sıkıntım var elimde def var :smiley: google den kopyaladığında arkasındaki fon değişiyor ben aynı hale getiremiyorum. eli yatkın bir arkadaşımız bu logonun bir yerinden tutarsa sade ve güzel bir sticker ortaya çıkar sanırım. çalışmak lazım amma biraz daha profosyonelce..... tamamdır devam durmak yok devam arkadaşlar

tarık sana da hayırlı yolculuklar selam söyle bizden bol bol bahset :smiley: ufak tefek bir adam grı kurşuni bir land ı var önünde kazması küreği de mesela :smiley: :smiley: herkesten bahset
sevgiler saygılar çay toplamak için işte bağlaya bilirsin 50 az 60 versinler tüm grup 2 gün kalalım :smiley: yolun açık olsun...................

Bülent abi ben 1-2 güne kadar photoshop,adode illastrutor yükliyim biraz üzerinde çalışırım,biraz iş yerişnde yoğunluk varda ben elimden geldiğince uğraşırım ama sizdende amatör yada profosyonel olsun örneklerin devamı kesilmesin gayet iyi gidiyoruz hepberaber yaparız

bir tane daha deneyeceğim buna bir bakalım (bakın ben bunları msj atıyorum sanki son halmiş gibi algılamayın değişebilir )

kara3.jpg

bam bam' Alıntı:
Bülent abi ben 1-2 güne kadar photoshop,adode illastrutor yükliyim biraz üzerinde çalışırım,biraz iş yerişnde yoğunluk varda ben elimden geldiğince uğraşırım ama sizdende amatör yada profosyonel olsun örneklerin devamı kesilmesin gayet iyi gidiyoruz hepberaber yaparız

ok. tamamdır ekip.... anlaşıldı tamam :smiley:

febulent' Alıntı:
ok. tamamdır ekip.... anlaşıldı tamam :smiley:

Nasıl ben şimdiden havaya girmişim, tarih biran önce gelsede gitsek doya doya ;D ;D

selam herkese Bülent beyy güldürdünüz valla, 40 yıllık çay ve fındık toplayıcısı gibi konuşuyorsunuz, hiç topladınızmı bilmiyorum
ama eğlence içinde olsa yol boyunca çaytoplayanların makaslarını alıp denemenizi isterimmm, ve bunu da resimlemenizi, bakalım toplayabilmişsiniz görürüz, , resim rezervasyonunuda yaptırmıştımmm, Hopa ,Sugören Köyü ve çevresiiii efendimmm, saygılarrr.

aahhkatibim_34' Alıntı:
selam herkese Bülent beyy güldürdünüz valla, 40 yıllık çay ve fındık toplayıcısı gibi konuşuyorsunuz, hiç topladınızmı bilmiyorum
ama eğlence içinde olsa yol boyunca çaytoplayanların makaslarını alıp denemenizi isterimmm, ve bunu da resimlemenizi, bakalım toplayabilmişsiniz görürüz, , resim rezervasyonunuda yaptırmıştımmm, Hopa ,Sugören Köyü ve çevresiiii efendimmm, saygılarrr.

anlaşıldı tamam :smiley: birde çay toplama fotosu ila çek 1,5 olsun sıcak olsun belki 3g olanaklarından yararlanarak akşamları molada yada arabada giderken bu radan yayınlarız ondan sıcak dedim. :smiley:

ilgi ve alakanıza teşekkürler, o kadarda acele etmiyeyim, dönüşünüzü beklerim, öyle diyorum ama belki yıllık iznimi ayarlıylabilirsek, diğer mesai arkadaşlarla birlikte ayarlandığı için izinlerimiz.Hopa da olma tarihinidze belki bende orda olurum, çay toplattırırım,belki fındık henüz olmayabilir, enelde Ağustos 15 inden sonra tam toplamaya başlanıyor çünkü, fırsat bulursanız Rahmetli Kazım Koyuncu 'nun mezarınıda ziyaret edersiniz mısır ekmeği ve tereyağda muhlama ve alabalık yemeden dönmeyin, Artvine çıkarken Çoruh nehrinede uğrayın, bir batıp çıkın, Rafting yapmaya fırsatınız olmaz herhalde. Çoruh nehrinde batıp çıkan ıslanan yıl boyu hastalanmaz,,derler, aklıma gelenler bunlarrrr

Bende bi kaç oynama yaptım hangisini beğenirseniz :smiley:

kara_-_Kopya.jpg

kara_-_Kopya_-_Kopya.jpg

Bülent bey tekrar merhaba;
cevabınız adına da teşekkürler..
umarım uğrama şansınız olur Karadeniz Ereğliye veya en azından Akçakocaya..
olmadı biz buradan arkadaşlarla size eşlik etmeye çalışırız bir kaç şehir boyunca..
cebimi yazıyorum..
tanışabilmek ümidiyle..
sevgiler
Murat AYRAL
532 687 64 07

özgür bence Turkiye yazan logo amma gezenbilir logolarından birini kaldıralım derim 2 si fazla çalışma için teşekkürler.

Haydin beyler bayanlar şu logo işini çözelim kapansın konusu yoksa daha 1000000000000000000 logomuz olacak ancak bizim çoluk çocuk belkide torun tombalak kullancak çünki bize yetişmeyecek. :smiley:

PajeroCat' Alıntı:
Bülent bey tekrar merhaba;
cevabınız adına da teşekkürler..
umarım uğrama şansınız olur Karadeniz Ereğliye veya en azından Akçakocaya..
olmadı biz buradan arkadaşlarla size eşlik etmeye çalışırız bir kaç şehir boyunca..
cebimi yazıyorum..
tanışabilmek ümidiyle..
sevgiler
Murat AYRAL

murat bey teşekkürler kayıt ettim sizi mutlaka arayacağım.

aahhkatibim_34' Alıntı:
ilgi ve alakanıza teşekkürler, o kadarda acele etmiyeyim, dönüşünüzü beklerim, öyle diyorum ama belki yıllık iznimi ayarlıylabilirsek, diğer mesai arkadaşlarla birlikte ayarlandığı için izinlerimiz.Hopa da olma tarihinidze belki bende orda olurum, çay toplattırırım,belki fındık henüz olmayabilir, enelde Ağustos 15 inden sonra tam toplamaya başlanıyor çünkü, fırsat bulursanız Rahmetli Kazım Koyuncu 'nun mezarınıda ziyaret edersiniz mısır ekmeği ve tereyağda muhlama ve alabalık yemeden dönmeyin, Artvine çıkarken Çoruh nehrinede uğrayın, bir batıp çıkın, Rafting yapmaya fırsatınız olmaz herhalde. Çoruh nehrinde batıp çıkan ıslanan yıl boyu hastalanmaz,,derler, aklıma gelenler bunlarrrr

en azından çoruh nehrinden bir kova su çeker bi şöyle elimizi yüzümüzü yıkar serinleriz. belkide baktınız olmaz bi rafting e hayır demez grup ta atlamışız bota :smiley:

iyi akşamlarrr, evettt haklısınız şu logo işini çözzenizzzz artıkkk
her türlü keyif yaşıyarak dönersiniz inşallah, bizde burda diğer gezenbilir üyeleri ile,birlikte resimlerle paylaşırız ,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri