LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,692
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

febulent' Alıntı:
abi sürüş anında standart farlar haricinde sis lambaları bizim çıkıcağımız rakımlarda şart oluyor giden arkadaşlar söylüyorlar. Ben şahsen böyle zorlu bir durumda kalmadım amma sizin bakış açınıza göre yeterli ise sorun yok sa aşırıya kaçmayalım sıkıntı olmasın, yeterli olan yerine yenisini yapmaktansa başka bişey yaparsınız.
Arazi için kesinlikle şart ,heleki böyle bir gezi için bence olmazsa olmaz.

Etiketler

Arkadaşlar merhaba;
ilk sayfadaki rotanıza baktığımda '' Düzce>Bolu-Yeniçağ-Gerede-Eskihisar>Karabük-Safranbolu> Bartın – Amasra '' yı gördüm ve yazmadan edemedim..
Düzce den sonra veya önce Akçakoca ve Karadeniz Ereğliyi de görmenizi şiddetle tavsiye ederim..Ben Karadeniz Ereğli de yaşıyorum..Eğer rotanıza yaklaşık 100 Km. lik bir uzunluk ekleme şansınız var ise ve yol bilgisi vermem gerekirse, Düzce - Ereğli arası 75 Km. dir. Ve Akçakoca, Düzce ile Ereğli arasındadır. Akçakocanın Ankara ve istanbul Anadolu yakasının uzaklığı 250 Km. dir ve Akçakoca Ankaraya en yakın deniz mesafesindedir.. Ve eğer böyle bir plan yaparsanız Ereğli de olabilecek gereksinimleriniz adına (Konaklama, yeme içme, ..vs) elimden geleni yapmaya çalışırım ve buradaki tüm offroad ve doğa tutkunu arkadaşlarımızda sizlerle tanışma fırsatı yakalamış olur.

Konu etkinliğinize kesinlikle katılmak isterim tüm rotanız boyunca ama şuan için kesin birşey söyleyebilmem çok güç..
Umarım rotanız bu taraftan geçer ve size bir kaç ilde eşlik etme fırsatı yakalayabiliriz.
Karadeniz Ereğliden sevgiler..
Murat AYRAL

Off_Road' Alıntı:
madem konuyu değiştiriyoruz .... bari Bu Forumun olduğu Ana başlığa uygun olsun diye bana e-maille gelen bir videoyu paylaşmak istedim.. gerçi bazı bölümleri sanki gerçek degilde üretilmiş gibi ama olsun zaten sizin yorumlarınızda burda başlıyor .... ;D

th_offroadnivaandothers.png
Ertuğrul bey kaya tırmanışı tamam ama kum tepede sörf pek aklıma yatmadı , yoksa bizim sonumuzda böylemi olacak ? adamlar resmen sıyırmış ikinci kum tırmanışıda,fizik kurallarıma ters, tırmanışın yarısında sol yapıp tekrar sağa yukarı gidiyor,masıl devrilmedi anlamadım.

kokteknik' Alıntı:
logo daki araç markalarını kaldırsak
kimsenin bize sporsor olduğu yok niye reklamlarını yapalım
sadece GEZENBİLİR KARADENİz ve 4x4 vurgulasak
iyi olur, nasılsa marka sınırımız yok 4x4 'dü olan herkese kapı açık.

PajeroCat' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba;
ilk sayfadaki rotanıza baktığımda '' Düzce>Bolu-Yeniçağ-Gerede-Eskihisar>Karabük-Safranbolu> Bartın – Amasra '' yı gördüm ve yazmadan edemedim..
Düzce den sonra veya önce Akçakoca ve Karadeniz Ereğliyi de görmenizi şiddetle tavsiye ederim..Ben Karadeniz Ereğli de yaşıyorum..Eğer rotanıza yaklaşık 100 Km. lik bir uzunluk ekleme şansınız var ise ve yol bilgisi vermem gerekirse, Düzce - Ereğli arası 75 Km. dir. Ve Akçakoca, Düzce ile Ereğli arasındadır. Akçakocanın Ankara ve istanbul Anadolu yakasının uzaklığı 250 Km. dir ve Akçakoca Ankaraya en yakın deniz mesafesindedir.. Ve eğer böyle bir plan yaparsanız Ereğli de olabilecek gereksinimleriniz adına (Konaklama, yeme içme, ..vs) elimden geleni yapmaya çalışırım ve buradaki tüm offroad ve doğa tutkunu arkadaşlarımızda sizlerle tanışma fırsatı yakalamış olur.

Konu etkinliğinize kesinlikle katılmak isterim tüm rotanız boyunca ama şuan için kesin birşey söyleyebilmem çok güç..
Umarım rotanız bu taraftan geçer ve size bir kaç ilde eşlik etme fırsatı yakalayabiliriz.
Murat AYRAL

:D4000+100 KM ;D

Sizleri hayranlikla izliyorum arkadaslar... yaklasik 15 gun once bir isaret koyayim dedim...o gun bugundur takipteyim, ben Giresunluyum..memleketimden de gececeksiniz.Ancak is yuzunden size katilamiyorum...En iyi dileklerim sizlerle ..

aahhkatibim_34' Alıntı:
selam herkese,Ertuğrul bey in izlettiği video gerçekmi , pek anlamam ama, bir aracın da öyle havada uçması gerçek değildir , izlerken insanın tam yükseliş anında nefesi tutuluyor,
Bülent bey şimdi Rize Hopa da çay zamanı 1.sürüm çay toplama zmanı, ağustos ayında da fındık toplama zamanı, gezi boş geçmesin, benzin parasını çıkartırsınız yevmiyesi 50 milyon muş, adama ihtiyacı olan çok oluyor, insanların, :smiley: :smiley:
bu yıl da fındık çok olduğu söyleniyor, artık çekeceğiniz resimlerde görürüzzzz,çekeceğiniz resimlere taktım galiba, illede çekmenizi istiyorum kusura bakmayın,

videonun ilk bölümündeki niva sanırım onun uçuş sahnesi nissanın qashqai reklamındaki gibi olmuş bir o duvar bir bu duvar kaykaycı cocuklar gibi zıp zıp :smiley: çay toplamak için günde 60 liradan 20 kişi olsak 1200 2 gün kalsak 2400 iyi para :smiley: düşünelim belki yazı rizede geçirmeye karar veririz.

fotoğraflar için rezervasyon sırası var :smiley: yaparız bişeyler bol bol resim olacak merak etmeyin...

kokteknik' Alıntı:
logo daki araç markalarını kaldırsak
kimsenin bize sporsor olduğu yok niye reklamlarını yapalım
sadece GEZENBİLİR KARADENİz ve 4x4 vurgulasak

maillerin akışı hizasını takip ederseniz ertuğrul abimin ufacık miniminnacık bir sitemi vardı LR ile ilgili ki ben logolaro şapka için aklabişey gelir diyerek hazırlamış idim yeri gelmişken yenileyim... :smiley: sonradan mevlananın 800 yıl önce söylediği şu sözüne atıfta bulunarak “Gel, ne olursan ol yine gel. İster kafir, ister ateşperest, ister putperest ol, yine gel. Bizim dergahımız ümitsizlik dergahı değildir. Yüz kere tevbeni bozmuş olsan da yine gel.” bende neyin var neyin yok gel yeter ki 4x4 olsun kim olursan ol gel anlamında kendi duygularımla birlikte bu grubun ruhuna uygun bir özür, yanlış anlama için gönül alma yaptım. Alınan arkadaşlar haklarını helal etsinler. :smiley: Logo ya bir ara karar vermemiş miydik yeşil bir logo idi arkadaşlar ? bu işi daha fazla dillendirmeden sonuçlandırsak diyorum artık.... Orada bülent kök ünde işaret ettiği dikkat edilecek her nokta var.

umutece' Alıntı:
selam, siteyi bir süredir takip ediyorum, fotolara bakıyorum, yazılanları okuyorum ve ahhhh diyorum kesinlikle ben de katılmalıyım, hep böyle bir karadeniz turu hayal etmiştim, ben de katılmak istiyorum ama hiç tecrübem yok...

4x4 aracınız varmı ? var mı kolay bir yol zamanı ayarlayın ve öndeki aracı takip edin. 4x4 bir aracınız yokmu size bir araçta yer buluruz buyrun oturun be gezinin keyfini çıkartın şimdiden söylim şöförün işine karışılmaz flaş patlatmak yasak kabuklu yiyecek yenmez :smiley:

siz geliyorum diyin yeter

altuncu57' Alıntı:
Ertuğrul Bey başım üstünde her zaman beklerim. zannedersem 3. kamp alanınız Sinop olacak. ben Ayancık ilçesindeyim.buradan da geçeceksiniz sanırım. 26 temmuz akşamı sinop kampınızı mutlaka ziyaret edeceğim. selamlar.Benim için zaman çok ters oldu.Allah nasip ederse işlerimin yoğun olacağı bir zaman dilimi ve yalnızım. işimi bırakabileceğim kimse yok. aklım sizinle olacak. görüşmek tanışmak dileği ile....

azmi bey sinopta ziyaretçimiz listesine yazıldınız ilginize misafir perverliğinize şimdiden teşekkür ederiz :smiley: bizde sizlerle tanışmayı 4 gözle bekliyoruz saygılar sevgiler sinop a ..........

PajeroCat' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba;

Murat AYRAL

murat bey notumuzu aldık değerli fikirleriniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederiz. bunu mutlak değerlendireceğiz. programdaki akışın değişimi km vurulduğunda bişey değil 100 km fakat bize gezi ve yol olarak min. 3 4 saate patlar buda safranboluya geceye doğru iniş demek bunu düşüneceğiz söz vermiyorum, fakat katılmanızı ve bize arkadaşlarınız ile eşlik etmenizi canı gönülden isteriz.

avlika' Alıntı:
Sizleri hayranlikla izliyorum arkadaslar... yaklasik 15 gun once bir isaret koyayim dedim...o gun bugundur takipteyim, ben Giresunluyum..memleketimden de gececeksiniz.Ancak is yuzunden size katilamiyorum...En iyi dileklerim sizlerle ..

teşekkür ederiz.

yeni sponsorumuz, çam sakızı çoban armağanı Arkadaşım oğuzhandan geldi

SPONSORLAR

1. Bülent (Kök Teknik) Araç Başı tornavida takımı
2. Tarık (ata036) Araç Başı 4 gb flash disk veya Notebook Mouse
3. Bülent (febülent) Araç Başı karışık çerez
4. Galip (ada28) Araç Başı fındık
5.Ahmet (Yozgat) Gruba Yeterli Miktarda İlaç (yolculukta karşılaşabileceğimiz güneş çarpması, ishal, ağrı, vb. )
6. Oğuzhan (Lideroutdoor.com) kişi başına Termometreli pusulalı Düdük veya Şapka ya takılan Fener

KATKIDA BULUNANLAR

1. Gezenbilir Ailesi
2. 4x4 SüperSport Dergisi (Eylül-Ekim Sayısı )
3. Ahmet Ergun (egeli 34) - İNSA TURBO Lastik alımlarında Ahmet abi yardımcı olacak bilginize.
4. elvan_doga Seyahat sigortası - Trafik sigortası- Kaskolar- sağlık başta olmak üzere sigorta ile ilgili her konuda sizlere elimdeki tüm imkanlarla yardımcı olmaya çalışacağım, Ayrıca seyahat sigortası için bu gezi grubuna özel bir police hazırlatmak niyetindeyim bu yönde çalışmalarımızda sürüyor yine buradan yazarım. (Sigorta ile ilgili her konuda soru sorun elimden geldiğince cevaplarım Not: Anlaşmalı kurum sayımız fazla olduğu için bir çok sigorta şirketinden görüş ve öneri alabiliriz bu konuda da içiniz rahat olsun. )

arkadaşlar kusura bakmayın bir kaç gündür forma giremiyorum birazdan arhaviye doğru yola çıkacağım :D artvin durağımızda neler yaparız nerelere gideriz diye bir keşif niteliğinde olacak oradaki ARDOSDER grubundan arkaşlarla görüşeceğim pazartesi resimleri atarım ;) ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri