LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,732
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

pasaport sürelerini uzatmak lazım o halde :smiley: artvinde konaklarken bu işi organize ederiz isteyen girer istemeyen artvinde gezer.... oraya kadar gitmişken batum görülmeli derim fakat zamanlama ve yol akışı beni bu konuda düşündürüyor. bakalım hayırlısı diyorum. rota ve güzergah konusunda tekrar tekrar söylüyorum ki sonradan o kuyan arkadaşlarımız kaçırmasın gidilecek illerdeki arkadaşlarımız lütfen kendi bölgeleri hakkında bilgi geçsinler.... selamlar

yurt dışında araç kullanmak için uluslararası ehliyet lazımdı bilmiyorum hala isteniyormu?

umutkaptan' Alıntı:
yurt dışında araç kullanmak için uluslararası ehliyet lazımdı bilmiyorum hala isteniyormu?
bazı ülkeler istiyor mesela yunanistan ;D

umutkaptan' Alıntı:
kendi aracınızla girildiğindeki prosedürü bilmiyorum ama Avrupa ve Rusya dahil 3 aya kadar kalışlarda orda araç kullanabiliyorsunuz...

bülent le oluşturduğumuz rota burda fikirlerinizi söyleyin + buraya bir günde batum eklenirse duraklardan hangisini pas geçmeliyiz sizce

işte Programın ilk hali

24 temmuz saat sabah 9 da kadıköy Salıpazarında buluşma 10 da yola çıkış
ilk durak SAFRANBOLU mesafe 406 km saat olarak 7 saat varış 17:00 tahmini İlk konaklama yeri burası olacak kamp yeri 1. Durak

25 temmuz Sabah kahvaltı ufak bir gezi 10 de yola çıkış AMASRA 103 km BARTIN’ da kısa mola 1 saat( Bartın Amasra arası 17 km ) + yolun 2,5 saat süreceğini düşünüyoruz . varış saati 13:30 çıkış 17:00 da sonraki durak CİDE 74 km 2 saat saat 19:00 da varış ve kamp hazırlığı 2. Durak burası

26 temmuz sabah 10 :00 hareket ara durak ABANA 1 saat mola + durak SİNOP 277 km 7 saat zaman (virajlı yol) varış saati 18:00 kamp hazırlığı 3. Durak

27 temmuz sabah kahvaltı şehir gezisi hareket 14:00 gezi Durak SAMSUN 165 km mesafe 4 saat varış saati 18:00 2. Grupla buluşma Kamp 4. Durak

28 Temmuz sabah kahvaltı hareket sabah 10:00 durak ORDU 165 km 4 saat varış 14:00 gezi 2. Durak GİRESUN 44km 1 saat mesafe TRABZON 137 km 3 saat kamp 5. Durak

29 Temmuz kahvaltı Trabzon gezisi kamp 6. Durak

30 temmuz kahvaltı GÜMÜŞHANE 100 km mesafe 2 saat RİZE 175 km kamp 7. Durak ( 2 Gün ) ?

31 temmuz kahvaltı ARTVİN 159 km + 4 saat kamp 8.Durak (2 Gün)

02 ağustos kahvaltı ERZURUM 237 km 6 saat kamp 9. Durak

03 ağustos kahvaltı ERZİNCAN 188 km mesafe 4 saat , SİVAS 246 km mesafe 5 saat kamp 10.Durak

05 ağustos kahvaltı YOZGAT 224 km 4 saat kamp 11. Durak ( 2 gün )

07 ağustos kahvaltı AMASYA 196 km 4 saat , ÇANKIRI 248 km 4 saat, Ilgaz 53 km 1 saat kamp 12.Durak

08 ağustos ILGAZ kahvaltı İstanbul 450 km 7 saat Son Durak EV

suatti' Alıntı:
Abiler, 31 Temmuz Artvin yazmissiniz, ben sizi Artvin de misafir etmek istiyordum, Artvin'den Yusufeli'ne dağdan alternatif yoldan götürmek istiyordum, ama o tarihte ben Batum'da düzenlediğimiz motosiklet festivalinde olacağim :(
Arkadaşımız anladığım zaten Artvin bölgesinden... üstelik o tarihlerde Batum da motosiklet Festivalleri varmış.. :smiley:
Tarık Batum güzergahı için Rehber arıyordu... bundan iyisine ne denir ;D

Off_Road' Alıntı:
kendi aracınızla girildiğindeki prosedürü bilmiyorum ama Avrupa ve Rusya dahil 3 aya kadar kalışlarda orda araç kullanabiliyorsunuz...
evet doğru ama kendi aracınla gidince durum değişiyor ;)

Off_Road' Alıntı:
Arkadaşımız anladığım zaten Artvin bölgesinden... üstelik o tarihlerde Batum da motosiklet Festivalleri varmış.. :smiley:
şamda kayısı ;D ;D ;D

günaydın herkese

bakalım orada denk gelebilecekmiyiz :D :D

Off_Road' Alıntı:

Evet ben Artvin'de yaşıyorum.

Batum için vize, triptik sıkıntısı yok.
15 TL yurt dışı harç pulu,
en az 1 ay süresi olan pasaport,
bi de araçların ruhsatının şoförün üzerine kayıtlı (vekaleti de kabul ediyorlar) olması yeterli.
Mazot, benzin yaklaşık yarı yarıya ucuz...
Gümrükten geçiş Haftasonu kalabalığı yoksa yaklaşık 15 dakika sürüyor.

Yanlız ben Batum için rehberlik yapamam, bölgeyi çok iyi bilmiyorum,
çok defa Batum'a girdim çıktım ama genelde iş içindi,
ama Batum'daki organizasyonda tecrübeli abilerimiz var, o gruba katılırsanız katılırsanız grup ile birlikte gezeriz.
Onun haricinde Artvin bölgesi için rehberlik hizmetini ve yönlendirmeleri üstlenebilirim.

ben batuma da gidicem herşeyim var
pasaport süresi tamam
araç adıma
içinde bir sürü malzemem var onlar sorun olmaz değilmi?

Eşya çoksa boşalt kardeşim bakacam diyebilir Gürcü gümrükçü. Ama en fazla 5 dakikanızı alır.

suatti' Alıntı:
Evet ben Artvin'de yaşıyorum.

Batum için vize, triptik sıkıntısı yok.
15 TL yurt dışı harç pulu,
en az 1 ay süresi olan pasaport,
bi de araçların ruhsatının şoförün üzerine kayıtlı (vekaleti de kabul ediyorlar) olması yeterli.
Mazot, benzin yaklaşık yarı yarıya ucuz...
Gümrükten geçiş Haftasonu kalabalığı yoksa yaklaşık 15 dakika sürüyor.

Yanlız ben Batum için rehberlik yapamam, bölgeyi çok iyi bilmiyorum,
çok defa Batum'a girdim çıktım ama genelde iş içindi,
ama Batum'daki organizasyonda tecrübeli abilerimiz var, o gruba katılırsanız katılırsanız grup ile birlikte gezeriz.
Onun haricinde Artvin bölgesi için rehberlik hizmetini ve yönlendirmeleri üstlenebilirim.
ilginize tesekkürler .. :smiley: Organizasyondaki arkadaşlar eminim not etmişlerdir bilgileri..
selamlar

suatti' Alıntı:
Eşya çoksa boşalt kardeşim bakacam diyebilir Gürcü gümrükçü. Ama en fazla 5 dakikanızı alır.
Batum yolunda araçlardaki zorunlu olmayan malzeme ve ekipmanlar Türkiyede kalacak gruba emanet edilebilir ...

kokteknik' Alıntı:
ben batuma da gidicem herşeyim var
pasaport süresi tamam
araç adıma
içinde bir sürü malzemem var onlar sorun olmaz değilmi?
Geziye ailecekmi katılacaksın Bülent ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri