Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)
hırdavatcı olunca böyle oluyor sanırım ;D
hırdavatcı olunca böyle oluyor sanırım ;D
itfaiyeci' Alıntı:bülent kardeşim merhaba itfaiyeci ibrahim hepinize Allah kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin inşallah
ORHANBIYIKLI' Alıntı:100de 99 ama hemen listeye girmeyeyim bu ara hafiften duygusalım ;D ;D
itfaiyeci' Alıntı:bülent kardeşim merhaba itfaiyeci ibrahim hepinize Allah kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin inşallah
cidowsky' Alıntı:ayın 25 i mi dedi birileri ;D ;D şenliğedemi gidiliyo aaaaaaaa ne güzel sınavım bitmiş oluyo o tarihe bu sevindirici haber şimdi bir tek sorun işle ilgili sıkıntılar kaldı ;D ;D ;D
ata036' Alıntı:orhan abi daha temmuza çok var %100 olur diyorum
bencede inşallah olacak bu iş ,kayseriden kesinleşen katılım varmı? son liste ne alemde?
ORHANBIYIKLI' Alıntı:ata036' Alıntı:orhan abi daha temmuza çok var %100 olur diyorum
bencede inşallah olacak bu iş ,kayseriden kesinleşen katılım varmı? son liste ne alemde?
kayseriden inşallah ertuğrul abimiz katılacak
güzellll.ankarada yeterince sohbet edemedikata036' Alıntı:kayseriden inşallah ertuğrul abimiz katılacak
MKG' Alıntı:Arkadaşlar bu yedek parça Otokar stoklarında yoktur yedek parça anlamında ortak hareket etmenizi öneririm her araçta olmasına gerek yok, yola çıkmadan önce bakımını yaptıran araçlar için 5000 km yol bir şey değildir, sonuç olarak Defender periyodik bakımlarında servise gitmelidir, bir çok kimsenin yanlış yaptığı olay şudur. sonuçta bizler bu araçları 2.el yada MKE almaktayız ortalama yaşları 20 yıldır. sizleri yolda bırakacak arızalar nelerdir ??
Defender da en çok yaşanılan problemlerden birisi Debriyaj üst ve alt merkezdir, uzun süre yatmaktan bu iki merkez karıncalama yapmakta ve oriingleri bozmaktadır. eğer aracın geçmişini bilmiyorsanız mutlaka yola çıkmadan bu iki merkezi değiştirin, eğer bir sorun olursa değiştirebileceğinize inanıyorsanız bunların tamir takımını yanınıza alın.
Tireger kayışının kaç KM de olduğunu bilmiyorsanız mutlaka yenisi ile değiştiririniz,
Baskı ve Balatanızın kaç KM de olduğunu bilmiyorsanız mutlaka değiştiriniz,
Yeni aldığınız araçta mutlaka Marş motru ve şarz dinamosunun bakımını yaptırınız,
Bu bakımları yapılan DEFENDER sizi asla yolda bırakmaz, yolda kalan DEFENDER kesinlikle yeterli bakım görmeyen DEFENDER dir, buda DEFENDER in kabati değil onu kullanan kişinin kabahatidir.
MKG' Alıntı:Arkadaşlar bu yedek parça Otokar stoklarında yoktur yedek parça anlamında ortak hareket etmenizi öneririm her araçta olmasına gerek yok, yola çıkmadan önce bakımını yaptıran araçlar için 5000 km yol bir şey değildir, sonuç olarak Defender periyodik bakımlarında servise gitmelidir, bir çok kimsenin yanlış yaptığı olay şudur. sonuçta bizler bu araçları 2.el yada MKE almaktayız ortalama yaşları 20 yıldır. sizleri yolda bırakacak arızalar nelerdir ??
Defender da en çok yaşanılan problemlerden birisi Debriyaj üst ve alt merkezdir, uzun süre yatmaktan bu iki merkez karıncalama yapmakta ve oriingleri bozmaktadır. eğer aracın geçmişini bilmiyorsanız mutlaka yola çıkmadan bu iki merkezi değiştirin, eğer bir sorun olursa değiştirebileceğinize inanıyorsanız bunların tamir takımını yanınıza alın.
Tireger kayışının kaç KM de olduğunu bilmiyorsanız mutlaka yenisi ile değiştiririniz,
Baskı ve Balatanızın kaç KM de olduğunu bilmiyorsanız mutlaka değiştiriniz,
Yeni aldığınız araçta mutlaka Marş motru ve şarz dinamosunun bakımını yaptırınız,
Bu bakımları yapılan DEFENDER sizi asla yolda bırakmaz, yolda kalan DEFENDER kesinlikle yeterli bakım görmeyen DEFENDER dir, buda DEFENDER in kabati değil onu kullanan kişinin kabahatidir.
ata036' Alıntı:ben şimdiden başladım bile bakıma gözüme çarpan her şeyi değiştireceğim sonra mustafa abi kabahati bizde görüp ceza kesmesin diye
febulent' Alıntı:dün gittim şinorkerimi bağlamıştım yakıtım arttı ayarları bozuldu ayar çektim. Şinorker için dahiyane bir çözüm bulduk onu paylaşacağım resimlerini çekemedim. sislerimi port bagajdan söktüm 2 ayak alıp bir aluminyum profil montajladım bu günde onunla ugraşacağım. bakalım, harcamaya başladık geçen senenin rekorunu kırabilecekmiyim hazırlıkta
balatalarımı sipariş vermiştim geldi daha yumuşak oldu frenler şimdi yeni balatalar takılınca...