Arkadaşlar bu forum 20 Nisan tarihinde açılmış.. Gezinin planlanan başlangıç tarihi 24 Temmuz olduğuna göre zamanın üçte birinden fazlasıda geçmiş... şu ana kadarda 6782 kere üyeler tarafından görüntülenmiş... 35 sayfada 691 yanıt yazılmış.. bu istatistikleri herkesin görebildiğini vede haliyle bildiğinizide biliyorum ...
yinede hatırlatmak gereği duydum çünkü bu LOGO konusu heralde 35 sayfalık paylaşımın 30 sayfasında konuşuldu ve halada devam ediyor.... Lütfen artık Gezi organizasyonundaki arkadaşlar ya aralarında LOGO seçeneklerden birisine kendileri karar versinler yada forumda en çok 3 ihtimalli bir anket açsınlar çoğunluk kararını uygulasınlar ama birşekilde bence artık bu konuyu geçerek enerjimizi " Katılımcı profilleriydi... güzergah detaylarıydı... güzergahta geziye destek veren kişi yada gruplardı... nerde denize girecez ... nerde fındık veya çay topluyacağız..Batumda gece ne yapılır :
şimdiden gezi paylaşım platformunda 7 000 e yakın Rating alan bu Foruma Gezenbilir derneğininde desteğiyle hangi ciddi firmalar SPONSOR olabilir :
.... " gibi konularda yoğunlaştırmayı ÖNERİYORUM ... ;D