Land Rover Discovery V8i'nin Evrimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 243
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,847
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Land Rover Discovery V8i'nin Evrimi

nkurtkaya' Alıntı:
11. sayfada ben de bir işaret koyayım artık :smiley:

Disco için de şu yorumu yapmadan geçemiyeceğim. Benim Defender ile tangır tungur ziıplayarak geçtiğim parkuru (Topuk Yaylası Off-road oyunları) Yavuz'un Disco ile yaylana yaylana geçmiştik.

Öle deme Nejatcım Defenderinde yeri ayrı ;D

Etiketler

o lastik patlarmı yaa ;D allah korusun patlarsa herhalde sizin için çok zor olur

Abi eline sağlık, çok güzel bir araç :smiley: Derneğe geldiğin araç bu muydu acaba?

Yavuz abi bu beyaz cantları her zaman için sevmişimdir.Aracınıza da çok yakışıyor.Ben de istiyordum beyaz cantlardan,pro comp furyasına kapılıp gitmeseydik ... :smiley: bende nasıl olur acaba ?? kötü duracağını sanmıyorum...

CJ7V8' Alıntı:
Yavuz abi bu beyaz cantları her zaman için sevmişimdir.Aracınıza da çok yakışıyor.Ben de istiyordum beyaz cantlardan,pro comp furyasına kapılıp gitmeseydik ... :smiley: bende nasıl olur acaba ?? kötü duracağını sanmıyorum...

Biz biraz mecburiyetten kullandık bunları LR eski serilrindeki bijon yapısı hiç araçla benzer değil, ancak kamyonlara benziyor onlardada jantlar 20 den başlıyor ;D ;D

Sedat Başarın LC FJ40 ında benzerleri var ona çok yakışmış, CJ yede yakısır gibi geldi bana , bir fotoşoplayıp bakalım istersen ;)

Yavuz abi araç başka bir güzel oldu

bir sorum olacak; 38" lastik yakıt tüketimini orjinal haline göre ne kadar arttırdı ?

Selamlar Ender

Yavuz taktığın flanşların arabanın dengesine etkisi ne düzeyde, sağa sola salınımları azaltıyormu?

VitaEsMorte' Alıntı:
Abi eline sağlık, çok güzel bir araç :smiley: Derneğe geldiğin araç bu muydu acaba?

Yok Muratcım otobüsle geldim, gece geri döndüm ,zamanım çok dardı geceleri yolculuk için kullandım.

endy' Alıntı:
Yavuz abi araç başka bir güzel oldu

bir sorum olacak; 38" lastik yakıt tüketimini orjinal haline göre ne kadar arttırdı ?

Selamlar Ender

Ender merhaba , aslında arttırmadı düşürdü tüketimi, 35 ler çok arttırdı, oranlar gereğinden fazla yüksek geldiği için sürekli yüksek devirde gitmem gerekiyordu.

Arttırmadı derken orjinal halinden sonra artmıştır ama hesap yapmadım açıkçası.

hsbasar' Alıntı:
Yavuz taktığın flanşların arabanın dengesine etkisi ne düzeyde, sağa sola salınımları azaltıyormu?

Sedatcım salınımları ben hissetmiyorm, yada alıştım unuttum , geldiğinde kendin bir dene istersen, Normal haliye bu halini kıyaslamış olursun, ama sendeki gibi sessiz sakin bişey bekleme , bu kamyonla traktör arası bişey ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sedatcım salınımları ben hissetmiyorm, yada alıştım unuttum , geldiğinde kendin bir dene istersen, Normal haliye bu halini kıyaslamış olursun, ama sendeki gibi sessiz sakin bişey bekleme , bu kamyonla traktör arası bişey ;D ;D ;D

;D ;D ;D böyle kamyona can feda, şimdi herkes bu kamyonun peşinde ;D ;D ;D

hsbasar' Alıntı:
;D ;D ;D böyle kamyona can feda, şimdi herkes bu kamyonun peşinde ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D herşeyi yavaş yavaş zamana yayarak yaptığım için orjinal halini unutmuşum, Sen gelipte şunu bir kullanırmsın dediğinde sanki başka bir araca binmiş gibi olmuştum, aynı cam, aynı direksiyon, ama sanki bulutların üzerinde gidiyormuş gibi sessiz ;D ;D

O halini düşününce bana bu traktör gibi gelmişti. ;D ;D

Bende de 2" yükselince sallantı arttı flanşları o yüzden sormuştum ;D

hsbasar' Alıntı:
Bende de 2" yükselince sallantı arttı flanşları o yüzden sormuştum ;D

sallantı aks kasıntılarından, yayların ağır hizmet tipi olması nedeniyle aracı "fazla" sert yapmasından ve de bozulan caster açısından oluyor. çözüm var ama... para yok :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri