Land Rover Discovery V8i'nin Evrimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 243
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,842
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Land Rover Discovery V8i'nin Evrimi

Teşekkürler arkadaşlar, kompresör var araçta, lastik patlarsa şişire şişire lastikçiye kadar gideriz heralde ;D stepne sadece süs amaçlı işlevi yok ;D

Etiketler

yavuz abi yeni araçlarda olan incelerden taksana oraya

discovery-V8' Alıntı:
Teşekkürler arkadaşlar, kompresör var araçta, lastik patlarsa şişire şişire lastikçiye kadar gideriz heralde ;D stepne sadece süs amaçlı işlevi yok ;D

ee türk oldugumuz belli olsun di mi:smiley:

omergin' Alıntı:
mucahit hocam stepne dedi de aklıma geldi, Allah korusun lastik patlasa arazide çaplar arasında çok buyuk fark var stepne ile.. stepneyi taksanız kilit var arabada tum lastikler aynı devirde donmek isteyecek.. nasıl olacak bu is :smiley:

Viraj demirini çıkarınca artikülasyon bir arttı bir arttı sorma, ben içerdeyken test ettik, artiküle şekilde gider lastikçiye ;D ;D

geri tek işlem kalmış o da en cerlisinden bir takım portal aks. çünkü arabanın iriliği 38'liklerle tavan yaptı ama yinede diff karpuzu sırıtıyor.
Yalnız ben Yavuz abideki ışığı gördüm, DRU ile her an bi avrupa seyahatine çıkıp portallı olarak geri dönebilir.
Abicim ellerine sağlık, senin arabanın forumda ilk zamanlardan beridir hallerini az çok aklımda tutuyordum, bu başlıkla bazı detayları yeniden hatırladım.

Vay canına yanındaki Defender matchbox gibi kalmış. :smiley:

Müthiş bir araç olmuş!!

omergin' Alıntı:
ee türk oldugumuz belli olsun di mi:smiley:

Aslında pek değil , bu ebatta bir stepneyi taşımak pek mümkün değil.

129_0909_02_z+1996_land_rover_discovery+rear_view_driver.jpg

RedlinE' Alıntı:
yavuz abi yeni araçlarda olan incelerden taksana oraya

o çapta bulabilirmiyizki? Ben tümden söküp stepne yerine sandık yapmayı düşünüyorum, bu lastik nasıl patlar oda ayrı konu, hadi patladı diyelim stepneyi yerinden indirmek için en az iki kişi lazım.

Kompresör iyidir şimdilik bakalım biryerde patlarsa düşünürüz ;D

Iceman®' Alıntı:
geri tek işlem kalmış o da en cerlisinden bir takım portal aks. çünkü arabanın iriliği 38'liklerle tavan yaptı ama yinede diff karpuzu sırıtıyor.
Yalnız ben Yavuz abideki ışığı gördüm, DRU ile her an bi avrupa seyahatine çıkıp portallı olarak geri dönebilir.
Abicim ellerine sağlık, senin arabanın forumda ilk zamanlardan beridir hallerini az çok aklımda tutuyordum, bu başlıkla bazı detayları yeniden hatırladım.

İbrahim gaz vermesek diyorum ;D ;D ;D ;D ;D Ayarım yeterince kaçtı zaten herkes deli diye bakıyor ;D

hfb44' Alıntı:
Vay canına yanındaki Defender matchbox gibi kalmış. :smiley:

Müthiş bir araç olmuş!!

Teşkkür ederim , Sizin Defender de efsane oldu , imrenerek izledik, ağız tadıyla binmenizi diliyorum.

Defender bişey değil magırus minübüsler le yan yana gelince yolcularla göz göze bakışıyoruz ;D

discovery-V8' Alıntı:
Teşkkür ederim , Sizin Defender de efsane oldu , imrenerek izledik, ağız tadıyla binmenizi diliyorum.

Defender bişey değil magırus minübüsler le yan yana gelince yolcularla göz göze bakışıyoruz ;D

;D ;D ;D ;D

11. sayfada ben de bir işaret koyayım artık :smiley:

Disco için de şu yorumu yapmadan geçemiyeceğim. Benim Defender ile tangır tungur ziıplayarak geçtiğim parkuru (Topuk Yaylası Off-road oyunları) Yavuz'un Disco ile yaylana yaylana geçmiştik.

edaghan' Alıntı:
38'leri sökmedin di mi abicim?

söküp söküp takıyorum şimdilik daha işlemler varda zaman yok, arabada apartmana döndü , yakında kalıcı olarak üzerinde olacaklar, yaptığım değişiklikleride yazacağım ayrıca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri