Land Rover Discovery V8i'nin Evrimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 243
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,842
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Land Rover Discovery V8i'nin Evrimi

discovery-V8' Alıntı:
o çapta bulabilirmiyizki? Ben tümden söküp stepne yerine sandık yapmayı düşünüyorum, bu lastik nasıl patlar oda ayrı konu, hadi patladı diyelim stepneyi yerinden indirmek için en az iki kişi lazım.

Kompresör iyidir şimdilik bakalım biryerde patlarsa düşünürüz ;D

Yavuz Bey harika çalışma yapmışsınız.38 lerin gerçekten büyük olduğunu idrak ettim.
Gerçeği görmek resimlere göre daha korkutuçu gelmişti.
38lik okadar yüksekki acaba diyorum patlayan arka lastiği sökünce indirseniz aks yere değermi?
Yada sökmeden aksı askı ile bağlasanız sökünce 3 teker gidermi. ;D ;D ;D
Acaba hanımefendi ve çocuklar nasıl binip inerler merak ettim.
Herhalde hafiften çocukları duvar üstüne oturtur gibi bindiriyorsunuzdur.
Bir yerde gördüm ama tekrar bulamıyorum.2 basamaklı merdiven şeklinde yan basamak yapılmış.Esnek plastik bir malzemeden.
Plastik boru gibi iç içe girip cıkıyor.Acık kalınca darbe geldiğinde yukarı toplanıyor ihtiyac olunca aşşağı cekiyorsun.Çok ilginç bir tasarımı vardı. ;)
Sizde htiyac oluyormu?
Yakın takipteyim
kolay gelsin

Etiketler

Yavuz bey bugünlerde yoğun herhalde.Mekana uğramıyor. ;D

Merhaba Yavuzbey,belgesel bitmedi değilmi devamı gelecek diye herkes gibi bende bekliyorum.Emeğine sağlık diyorum.
Yavuzbey benim memleketimde bir kamyonet var baya bir yaşlı yaklaşık 15 yıldır yatıyor arka çift lastik 4x4 orjinal 8 idi daha sonra 6 silindirli bir makine koydular 300 lük dodge ABD den ithal bir araç panjurla tampon arası 60-70 cm vardı devasa bir vinci vardı halen üzerindemi bilmiyorum.Bu sene köye gidince fotoğraflayıp size göndereceğim şayet satarlar ise onu siz adam edersiniz ve ülkemizde kesinlikle tek olursunuz.Çalıştığı dönemleri çok iyi biliyorum yayla yollarında hiç zorlanmadan giderdi.Gidebilmek için yol olmasına gerek yoktu.Ben sahiplerinden izin ister fotoğraflar size gösteririm beğenirseniz satıp satmamaları konusunda ilgilileri ile konuşurum.
Siz ve sizin gibiler onları adam edersiniz.
Kalın sağlıcakla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri