Ynt: Land Rover Discovery V8i'nin Evrimi
Yavuz Bey harika çalışma yapmışsınız.38 lerin gerçekten büyük olduğunu idrak ettim.
Gerçeği görmek resimlere göre daha korkutuçu gelmişti.
38lik okadar yüksekki acaba diyorum patlayan arka lastiği sökünce indirseniz aks yere değermi?
Yada sökmeden aksı askı ile bağlasanız sökünce 3 teker gidermi. ;D ;D ;D
Acaba hanımefendi ve çocuklar nasıl binip inerler merak ettim.
Herhalde hafiften çocukları duvar üstüne oturtur gibi bindiriyorsunuzdur.
Bir yerde gördüm ama tekrar bulamıyorum.2 basamaklı merdiven şeklinde yan basamak yapılmış.Esnek plastik bir malzemeden.
Plastik boru gibi iç içe girip cıkıyor.Acık kalınca darbe geldiğinde yukarı toplanıyor ihtiyac olunca aşşağı cekiyorsun.Çok ilginç bir tasarımı vardı.
Sizde htiyac oluyormu?
Yakın takipteyim
kolay gelsin
discovery-V8' Alıntı:o çapta bulabilirmiyizki? Ben tümden söküp stepne yerine sandık yapmayı düşünüyorum, bu lastik nasıl patlar oda ayrı konu, hadi patladı diyelim stepneyi yerinden indirmek için en az iki kişi lazım.
Kompresör iyidir şimdilik bakalım biryerde patlarsa düşünürüz ;D
Yavuz Bey harika çalışma yapmışsınız.38 lerin gerçekten büyük olduğunu idrak ettim.
Gerçeği görmek resimlere göre daha korkutuçu gelmişti.
38lik okadar yüksekki acaba diyorum patlayan arka lastiği sökünce indirseniz aks yere değermi?
Yada sökmeden aksı askı ile bağlasanız sökünce 3 teker gidermi. ;D ;D ;D
Acaba hanımefendi ve çocuklar nasıl binip inerler merak ettim.
Herhalde hafiften çocukları duvar üstüne oturtur gibi bindiriyorsunuzdur.
Bir yerde gördüm ama tekrar bulamıyorum.2 basamaklı merdiven şeklinde yan basamak yapılmış.Esnek plastik bir malzemeden.
Plastik boru gibi iç içe girip cıkıyor.Acık kalınca darbe geldiğinde yukarı toplanıyor ihtiyac olunca aşşağı cekiyorsun.Çok ilginç bir tasarımı vardı.
Sizde htiyac oluyormu?
Yakın takipteyim
kolay gelsin