Land Rover Discovery V8i'nin Evrimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 243
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,842
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Land Rover Discovery V8i'nin Evrimi

edaghan' Alıntı:
sallantı aks kasıntılarından, yayların ağır hizmet tipi olması nedeniyle aracı "fazla" sert yapmasından ve de bozulan caster açısından oluyor. çözüm var ama... para yok :(

Çözümü merak ettim, ayrıca benim tavanda 50 kilo yükümün olmasıda sarsıntıyı arttırıyor sanırım

Etiketler

Yavuz abi gerçekten muhteşem ötesi bir araç yaratmışsın, ellerinize sağlık. "İşte Off Road aracı budur" dedirten bir araba gerçekten. Eğer iznin olursan bu güzel aracın birkaç videosunu facebook'da arkadaşlarımla paylaşabilirmiyim, herkesin off road aracı nasıl olur görmesini istiyorum :smiley: eğer istersen plakanın gözükmediği 1-2 videoda olabilir.

İlk gezide görüşmek dileğiyle,

Cenk

çok mola verdın hocam alışmıştık hadii

hsbasar' Alıntı:
Çözümü merak ettim, ayrıca benim tavanda 50 kilo yükümün olmasıda sarsıntıyı arttırıyor sanırım

Sedatcım sen Gelince birdaha deniyeyim senin aracı söylerim normalmi değilmi.

arsamax' Alıntı:
Yavuz abi gerçekten muhteşem ötesi bir araç yaratmışsın, ellerinize sağlık. "İşte Off Road aracı budur" dedirten bir araba gerçekten. Eğer iznin olursan bu güzel aracın birkaç videosunu facebook'da arkadaşlarımla paylaşabilirmiyim, herkesin off road aracı nasıl olur görmesini istiyorum :smiley: eğer istersen plakanın gözükmediği 1-2 videoda olabilir.

İlk gezide görüşmek dileğiyle,

Cenk

Cenk teşekkür ederim istediğin videoyu istediğin gibi kullanabilirsin. ;)

Resimleri Facebook'a koyup içine kendimizi etiketlesek :D (şaka) Gerçekten abi sakıncası yoksa birkaç video'yu bende facebook'ta paylaşacağım, zaten youtube'ye gezenbilir yazdınmı dolup taşıyor :D saygılar..

RedlinE' Alıntı:
çok mola verdın hocam alışmıştık hadii

Mücahitcim zamanım çok kısıtlu bu ara ,henüz bişey yapamadığım için yeni birşey koyamıyorum, parçalar hazır aslında onlarda takıldımı artık bu aracın altını üstünü fazla kurcalamayacağım.

Sen sormuştun galiba car-pc nin detayların,ı onun fotolarını bulunca koyucam. gerçi onu değiştirmeyi düşünüyorum , sağ koltuğun altına webasto düşünüyorum , şu anda orada car-pc duruyor, car-pc yerinede şu atomlardan birtane koyabiirim, daha az güç harcıyor, kendi pili var ve daha kompakt. Kirmir kanyonunda suya gömüldüğümde neredeyse car-pc boğuluyordu :(

ByEscobar' Alıntı:
Resimleri Facebook'a koyup içine kendimizi etiketlesek :D (şaka) Gerçekten abi sakıncası yoksa birkaç video'yu bende facebook'ta paylaşacağım, zaten youtube'ye gezenbilir yazdınmı dolup taşıyor :D saygılar..

Benim için sorun yok kullanabilirsiniz ;D

Yavuz Bey ellerinize sağlık, mükemmel bir araç olmuş. Daha doğrusu zaten bir iki gezide görüşmüştük ve sizin arabaya hayran kalmıştık. Fakat şimdi DRU'nun hayat hikayesini görünce birkez daha takdir etmeden geçmek istemedim.

Bu arada hani şu program meselesi varya, :eek: hani o modifiye edeceğin araç listesine benim "yüzen suzuki" yide ekler misin? :D ;D ;D

Selamlar

webosto benım de aklimda ama ben motor kismina koymayi dusunuyorum. kafasina vanali catal bir sistem gerekirde bir hortumla ust cadirada hava verebilmeli araç içindede ustundede yatabilmeliyim. Ama burda 1200 olan webostolar almanyada bedeva orda anliyan biri lazim oda bende yok.

Ustadim Muthissiniz, Sanatiniz karsisinda egiliyorum ...

Yaptığını araç gerçekten takdiri hakediyor. Muhteşem bir iş çıkartmışsınız ortaya. Yapılanlar hem sabır hem beceri hem de madii olarakta büyük bir yük.

Benim sormak istediğim bir şey var. Aracınız bu hali ile TÜV'den onay alabiliyor mu?

ormanchi' Alıntı:
Yaptığını araç gerçekten takdiri hakediyor. Muhteşem bir iş çıkartmışsınız ortaya. Yapılanlar hem sabır hem beceri hem de madii olarakta büyük bir yük.

Benim sormak istediğim bir şey var. Aracınız bu hali ile TÜV'den onay alabiliyor mu?

Tüv den bir defada kusursuz olarak geçti, hiç birşeyi sökülmeden götürdüm, Tüv ün aradığı tüm güvenlik aksamları kusursuz çalıştığından hiç bir sorun yaşamadım.

Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri