Land Rover Discovery I

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 296
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 123,205
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Land Rover Discovery I

Teşekkürler beğendiğinize sevindim , bende ankara caddelerinde harcamıyorum zonguldağın en ücra köşelerinde harcama peşindeyim şu aralar. :D

Tampon BM 7 mm çelik, rock slider ler BM 5 mm çelik , port bagaj özel imalat (kendimiz yaptık sayılır) yenisini tasarlıyorum bu biraz aceleye geldi tatile gideceğimiz zaman yapmıştık. ilgilenenlere arkadaşımın telefonunu verebilirim istediğiniz modelde yapar.

Tamponu palio bize çarpıp pert olunca kaskodan orjinal gelen tamponu ve A barı verip bunu aldım , eski tamponundada hasar yoktu sadece alt spoiler yamulmuştu ama kasko hepsini tam takım yollamış, bende ambalajını açmadan bununla takas ettim.

Mertcim evet Lastikler 275R75 16 . farlar no name ama almadan içerini ölçüyorum hella ile aynı olmasına dikkat ediyorum yanınca içlerini hella ile değiştireceğim.

Herkese zonguldaktan selamlar.

Yavuz abi avatardaki resmin büyüğünü koysan (eğer senin araçsa) bide gözümüz gönlümüz açılsa... ::smiley:

Yavuz abi aracının yakından çekim pozları yok mudur? Özellikle tampon kısmıyla bizzat ilgilenmekteyim.

balum' Alıntı:
Yavuz abi avatardaki resmin büyüğünü koysan (eğer senin araçsa) bide gözümüz gönlümüz açılsa... ::smiley:

Senimi kırıcam Erdemcim , bir türlü buluşamadık Ankardada.

ATEAMII11.jpg

ATEAMII14.jpg

ATEAMII10.jpg

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Senimi kırıcam Erdemcim , bir türlü buluşamadık Ankardada.
Selamlar
Yavuz abi maşallah diyim çok güzel... buluşma konusunda haklısın :( senin ustaya da gidemedik... Dünyada mekan diyordu eşim, ev değiştirmek istiyordu, sarıkamış kazasından sonra artık tavrı daha keskinleşti. Önce ev alalım sonra naparsan yap diyor. Sana karşı mahcubum bende o yüzden sesimi çıkaramıyorum ::smiley:

unimog-cu in mystery' Alıntı:
Mekanik Anadolu Kaplanı.
:D

;D ;D ;D güzeel bunu sevdim.

balum' Alıntı:
Yavuz abi maşallah diyim çok güzel... buluşma konusunda haklısın :( senin ustaya da gidemedik... Dünyada mekan diyordu eşim, ev değiştirmek istiyordu, sarıkamış kazasından sonra artık tavrı daha keskinleşti. Önce ev alalım sonra naparsan yap diyor. Sana karşı mahcubum bende o yüzden sesimi çıkaramıyorum ::smiley:

Beğendiğine sevindim,

Buluşmayı ben Araba için demedim, onu belkide satmışlardır, sen alacağın zaman buluruz sana göre bişeyler, ben tanışmak açısından demiştim.

Selamlar

evet haklısın abi :-[ ayarlayalım bir zaman görüşelim... ::smiley: :smiley:

Teşekkür ederim Yavuz abi
Haftasonu Serdar ile birlikte Kartalkaya'daydık, OK144 karda gerçekten çok başarılı, eski lastiğim BF ten bile daha iyi diyebilirim, dağ yolunda çok keyif aldım, inişte de gayet iyi tutunuyor. Lastiğin yere bastığı taban ebadından çok daha dar olduğu için karda ve buzda başarılı bence. 230 ama 175 lastikle gider gibi gidiyosun ;)
Ayrıca nerdeyse BF kadar gürültüsüz, ancak kimseye inandıramıyoum LRO da, bana sağır muamelesi yapmaya başladılar :p Serdar lastiğin çok şişiktir belki de ondan gürültü yapmıyodur dedi ama ???

discovery-V8' Alıntı:
Mert iyi günlerde kullan, çok güzel görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,853
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

Geri