Land Rover Discovery I

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 296
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 123,207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Land Rover Discovery I

Bak benim de canım çekti şimdi durup dururken ;D ;D

Güle güle kullan ;D

Etiketler

Deep' Alıntı:
benim aracın son hali, leylek gibi oldu valla lastikler küçük kalınca :smiley:
7.5 16 OK144 leri takınca çamurluklar dolacak ;)
Eski haline göre 6cm. yükseldi, yaklaşma açısı 45 derece oldu, OK144 ler ile 3cm daha yükselecek (diff karpuzu)
yaklaşma da 47 ye gelecek

Pek yakışıklı olmuş Mert iyi günlerde kullan.

VitaEsMorte' Alıntı:
Peki yatma açısında durum nedir? Bir de virajlarda savrulma durumu olur mu acep?

Murat hiç merak etme bişey olmuyor 1,5 senedir ben böyle leylek gibi Türkiyenin her köşesine gittim, yaylar daha etli ve sert olduğundan ayrıca amortisörler gazlı olduğundan daha konforlu ve savrulmasız kullanabiliyorsun.

Ford focus çok iyi virajda yol tutmasıyla tanınır, ben focusla girdiğim her virajı discoyla denedim aynı hızda girip çıkıyor (virajda ani fren yapmamak kaydıyla o anda farkı hissedebiliyorsun) ayrıca GPS e göre focus 100 kmden sonra 20 km kadar km yi fazla gösterme eğilimine giriyor. (hoş normal haliyle discoda fazla gösteriyordu ya, lastikleri büyütünce GPS ile bire bir tutuyor şimdi.)

Selamlar

Herşey dahil 600YTL ye maloldu, aslında maliyeti şişiren amortisörlerin aşağıya alınması oldu ama amortisörün zarar görmemesi için yapılması gereken bir işlemdi, amortisör ona göre seçilse bu işleme gerek kalmayabilirdi ama ben mevcut amortisörleri kullandım

Evet buddy gordum canavari artik ucusa hazir, kafesleri de taktirdin mi butun islem tamamdir. Artik bekliyorum gelirken yavas gel virajlara hizli girme malum araba yukseldi agirlik noktasi yukari kaydi savrulma faktoru artti. MV2/R=MG formullerini unutma...
Hadi hayirli yolculuklar.

Valla kelimenin tam anlamıyla sudan ucuzmuş. Çok güzel olmuş abi güle güle kullan ;)

Buddy, helezonlar sert merak etme, yol tutuşta değişiklik yok test ettim ;) (ölmeden önce söylenen sözlere benzedi yav :p abi burası boyu geçmiyo gibi ;D)

Mert bak bakalım benim kocaoğlanın son hali nasıl olmuş. Selamlar

discoson.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Mert bak bakalım benim kocaoğlanın son hali nasıl olmuş. Selamlar

Yavuz bey merhaba

araçta neler yeni bilmiyoruma ama görünümü gayet şık olmuş güle güle kullanın
bende 98 discovery e port bagaj takmayı düşünüyorum sizmi yaptınız yoksa satın mı aldınız bilgi alabilirmiyim

Ufuk

Yavuz abi senin araç gerçekten çok şık, geniş lastikler muhteşem duruyor araçta, sanırım 275 bunlar. Farların yanındaki sis farları çok güzel markası nedir? Belki ben de oraya seninki gibi bişey takabilirim, bendekiler biraz küçük.
Tamponun kalınlığı nedir? Ne kadara maloldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler

Geri