Land Rover Discovery I

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 296
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 123,207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Land Rover Discovery I

Arka lamba için traktör iş lambasını da düşünebilirsiniz.
Hem ekonomik ( 20 YTL ) , hem mafsallı , hem de iyi ışık veriyor.

Etiketler

nadir abi haklısın ,bende mf 240 traktörü var gerçekten arka lambaları çok iyi.birde ,herhangi ağaç dallarına maruz kaldığı için sağlamlığı beni bayağı tatmin etti,ek olarak toros farlarındanda olabilir bence.

Umit OZDAGLAR

Arkadaşlar traktör lambası için Sirkeci'de sis farlarını aldığım yer 6.5YTL fiyat verdi ;)
Ampul ile birlikte 10 YTL ye çıkıyor :smiley:

Deep' Alıntı:
teşekkür ederim Haldun abi
arasaydın keşke ya, Maslak bizim arka bahçe sayılır
yollasana yeni halini aracın

Deep hocam,

Aslında Belgrada girme planımız vardı. Sizi o aktiviteye çağıracaktım. Ama sanayiden akşam sekiz gibi çıkabildim. :-[

Fotoyu da şu an pencereden çektim. Tabi odaklama falan hak getire makinadan dolayı. Alamadık ki bir D70-80.
Yoksa Canon Nikondan daha mı iyiydi? ;D

deepuw4.jpg

e canon da nikon da cep telefonundan iyidir ;D
kare sis farları çok yakışmış Haldun abi, güle güle kullan :smiley:
bu haftasonu görüşecez inşallah ;)

Benim Discovery'nin haftasonu tırmanma parkurunda egzos yere çarpıp ikiye katlandı, şimdi boru kaynattırıp hallettim, böylece son susturucu da devreden çıktı. Ses hiç değişmedi, muhtemelen yamulan susturucu zaten bozuktu, peki iyi bir susturucu sesi kesiyor mu?
Yalnız şu haliyle uzaklaşma açısı da çok iyileşti ;)

egsoz problemleri için yanınızda mutlaka bir demir testeresi bulundurmanızı tavsiye ederim. ayrıca egzosu mutlaka vakit geçirmeden tamir ettirin çünkü çıkan duman arabanın içine doğru yönelir ve arabanızda siyah kurum birikir ayrıca sağlığınız içinde iyi değildir.
Deep' Alıntı:
Benim Discovery'nin haftasonu tırmanma parkurunda egzos yere çarpıp ikiye katlandı, şimdi boru kaynattırıp hallettim, böylece son susturucu da devreden çıktı. Ses hiç değişmedi, muhtemelen yamulan susturucu zaten bozuktu, peki iyi bir susturucu sesi kesiyor mu?
Yalnız şu haliyle uzaklaşma açısı da çok iyileşti ;)

Zekeriyaköyde turuncu renkli yarış için hazırlanmış, arkası kesik bir Disco var, kaput üstüne sticker yerine kabartma yazı koymuş, gerçekten çok şık duruyor, geçen gün Hüseyin ustadaydı araç bir ara fotosunu yollarım ;)

benim aracın son hali, leylek gibi oldu valla lastikler küçük kalınca :smiley:
7.5 16 OK144 leri takınca çamurluklar dolacak ;)
Eski haline göre 6cm. yükseldi, yaklaşma açısı 45 derece oldu, OK144 ler ile 3cm daha yükselecek (diff karpuzu)
yaklaşma da 47 ye gelecek

Peki yatma açısında durum nedir? Bir de virajlarda savrulma durumu olur mu acep?

Orjinal Bearmach helezonlar kullanıldığı için viraj performansında bir değişiklik olmadı, bu yaylar sert olduğu için dengesiz bi şekilde aracın yatmasına izin vermiyor ama orjinal kit kullanılmadan yapılsaydı bu yükseltme işlemi dediğin gibi dengesizlik olacaktı.
Ancak bir süre sonra sanırım viraj demirini de söktürecem, bu işlem aracın artikülasyonu için gerekli, o zaman viraj performansı düşecek
zaten olay budur, offroadta ne kadar iyi olursan asfaltta da o kadar kötü olursun ;)

güle güle kullan...maşallah diyelim buna biirde nazar boncuğu iliştirmek lazım :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler

Geri