Land Rover Discovery I

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 296
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 123,220
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Land Rover Discovery I

Benim discoya sis farı operasyonu tamamdır. Portbagaj demiri arasına olabildiğince uç kısıma bir demir monte edildi, görüntü orjinal demire çok benzer ve gayet şık. Panjura da 2 tane büyük taktırdım. Üstteki sayıyı 4 ten 6 ya çıkartmak istiyorum, ortadaki boşluğu doldurarak. Fotoğrafını yollarım sizlerin görüşlerini de almak isterim :smiley:
Marka olarak öncelikle kesinlikle HELLA diyordum ancak sis farlarının korkunç hırsızlık piyasasının olduğunu duyunca, arabası defalarca soyulmuş bir İstanbullu olarak vazgeçtim :-\
Seti 17.5 milyon olan MAXTEL marka farlarımı çalmazlar diye düşünüyorum :D çalsalar da dokunmaz ;D
Seti 100 milyon olan HELLA çalınsa ki kesin çalınır :D dokunur haliyle ;D hem çaldır çaldır nereye kadar di mi? bu sis farı aslında açıkta radyo-teyp bırakmak gibi bişey, hırsıza al-götür diyorsun resmen ;)

Etiketler

Arkadaşlar merhaba ,

bir sorum olacak istanbulda hatlı münübüslerin altına zift püskütüyorlarmış bu işi disconun altına yaptırmak faydalı olurmu dersiniz

Deep' Alıntı:
Benim discoya sis farı operasyonu tamamdır. Portbagaj demiri arasına olabildiğince uç kısıma bir demir monte edildi, görüntü orjinal demire çok benzer ve gayet şık. Panjura da 2 tane büyük taktırdım. Üstteki sayıyı 4 ten 6 ya çıkartmak istiyorum, ortadaki boşluğu doldurarak. Fotoğrafını yollarım sizlerin görüşlerini de almak isterim :smiley:
Marka olarak öncelikle kesinlikle HELLA diyordum ancak sis farlarının korkunç hırsızlık piyasasının olduğunu duyunca, arabası defalarca soyulmuş bir İstanbullu olarak vazgeçtim :-\
Seti 17.5 milyon olan MAXTEL marka farlarımı çalmazlar diye düşünüyorum :D çalsalar da dokunmaz ;D
Seti 100 milyon olan HELLA çalınsa ki kesin çalınır :D dokunur haliyle ;D hem çaldır çaldır nereye kadar di mi? bu sis farı aslında açıkta radyo-teyp bırakmak gibi bişey, hırsıza al-götür diyorsun resmen ;)

bendekıler maxtel cok da memnunum gule gue kullan ama röleyi ıyı bısy taktırsaydın yoksa sureklı patlıyo haberın olsun bıde ben eger oluyosa hella ampulu taktırmayı planlıyorum onların ıcıne..
bısı sorcam ıstanbulda kapaklarını kapatarakmı gezıosunuz?? ben hıc takmıoyurm mesela? merak ettım

Merhaba

http://www.discoweb.org/ bir bakmakta faydavar “ tech “ bölümünde faydalı bilgiler var gibi

mogzilla' Alıntı:
ben unimoga yaptırmıştım.

alt koruma amaçlı (paslanmaya karşı ayrıca malzemesine göre ses izolasyonu vazifesi de görüyor. zeminden gelen sesi %15 -20 gibi kestiği de söylenmekte. Ben daha önceleri binek aracıma yaptırmıştım. ziebart da uygulama yapıyor bu günlerde kampanya mesajı gelmişti .

Abi çok güzel olmuş hayırlı olsun. Üst tarafa olduğu kadar aşağıya da iki tane daha düşünmez misin? Belki farlara en yakın olanları da belli bir açıyla dışarı aydınlatacak şekilde ayarlatabilirsin?

Nihayet Birkaç günlük Ilgaz gezisinden döndüm.

Mert gayet şık olmuş güle güle kullan, gittiği yere kadar gitsin, sonra sadece ampul degil göbeğide aynı çapta bir hella ile değiştirebilirsin, kapaklar yine kapalı durursa hırsızlar maxtel sanırlar çalınma olayı önlenir, işlev hella olur.

arkaya bir Çalışma /Kamp lambası iyi olur gerçekten çok işe yarıyor, bu konuda roof-rack i olmayan arkadaşlara bir önerim olacak .

Disco I in içten en arka tavan noktasının tam ortasında (döşemeyi bozmadan toplu iğne ile kontrol edebilirsiniz) kirişin orta noktasına kaynaklanmış boş bir 10 luk somun var döşemenin altında kaldığı için görünmüyor. çalışma lambasını içten buraya vidalarsanız hem kablo çekmek çok kolay oluyor hemde aracın orasını burasını delmeden montaj yapılabiliyor , lambayı içeri doğru çevirincede mükemmel bir iç aydınlanma sağlanıyor.

Roof rack varsa zaten buna gerek yok belki birinin işine yarar.

Tampon fotolarını hala çekemedim ama Mertin aracının fotosunda gayet net görünüyor .

Selamlar

Değerli bilgiler için çok sağol Yavuz abi, yalnız Hella sis farının göbeği fardan ayrı olarak bulunabilir mi?
Arka aydınlatma lambası da pek bulunmuyor, Aksaray ve Eminönü'de bulamadım, sanayide de 120 YTL fiyat aldım çok pahalı gibi :-\
Ayrıca V kayışı sesi sorunu yaşayan var mı? özellikle kalkışta baya gürültü yapıyor

discovery-V8' Alıntı:
Nihayet Birkaç günlük Ilgaz gezisinden döndüm.

Mert gayet şık olmuş güle güle kullan, gittiği yere kadar gitsin, sonra sadece ampul degil göbeğide aynı çapta bir hella ile değiştirebilirsin, kapaklar yine kapalı durursa hırsızlar maxtel sanırlar çalınma olayı önlenir, işlev hella olur.

arkaya bir Çalışma /Kamp lambası iyi olur gerçekten çok işe yarıyor, bu konuda roof-rack i olmayan arkadaşlara bir önerim olacak .

Disco I in içten en arka tavan noktasının tam ortasında (döşemeyi bozmadan toplu iğne ile kontrol edebilirsiniz) kirişin orta noktasına kaynaklanmış boş bir 10 luk somun var döşemenin altında kaldığı için görünmüyor. çalışma lambasını içten buraya vidalarsanız hem kablo çekmek çok kolay oluyor hemde aracın orasını burasını delmeden montaj yapılabiliyor , lambayı içeri doğru çevirincede mükemmel bir iç aydınlanma sağlanıyor.

Roof rack varsa zaten buna gerek yok belki birinin işine yarar.

Tampon fotolarını hala çekemedim ama Mertin aracının fotosunda gayet net görünüyor .

Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler

Geri