Land Rover Discovery I

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 296
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 123,222
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Land Rover Discovery I

Abi durup dururken işgillendiriyorsunuz adamı. Ne güzel kullanıyordum :smiley:

Etiketler

Yok abi pamuk gibi. Bir de şanzımandan gelen o ses var. Ertuğrul Usta'ya iade i ziyaret yapmak gerekecek sanırım :smiley:

Yavuz abi konubaşlığını saptırıyorsam,sorularla bezdiriyorsam affet... merak ettiğim bi şey daha var, Defender ve Disco için yazdığın parça/modifiye konusundaki ucuzluk Range Rover Classicler içinde geçerlimi?Eğer öyleyse 3.5 yada 3.9 ltlik LPGli RR ler ile ilgilenmeye başlayacağım.

Bi RR classic vardı 83 model yükseltilmiş sahibinden.com da çok da ucuzdu 9 milyardı
onlar çok iyidir, ama temizini bulmak gerek

balum' Alıntı:
Yavuz abi konubaşlığını saptırıyorsam,sorularla bezdiriyorsam affet... merak ettiğim bi şey daha var, Defender ve Disco için yazdığın parça/modifiye konusundaki ucuzluk Range Rover Classicler içinde geçerlimi?Eğer öyleyse 3.5 yada 3.9 ltlik LPGli RR ler ile ilgilenmeye başlayacağım.

Discovery RR nin küllerinden doğmuş bir araç zaten , 89 ve sonrası alt kısım tamamen aynı diyebilirim , fakat nedendir bilmiyorun RR classic leri satması baya zor gibi görünüyor , eğer yapıp satayım niyetindeysen vazgeç, ama ben alır tepe tepe kullanırım diyorsan al, benimde çok hoşuma giden bir araç, özellikle iç genişligi ve ferahlığı çok güzel.

discovery-V8' Alıntı:
Discovery RR nin küllerinden doğmuş bir araç zaten , 89 ve sonrası alt kısım tamamen aynı diyebilirim , fakat nedendir bilmiyorun RR classic leri satması baya zor gibi görünüyor , eğer yapıp satayım niyetindeysen vazgeç, ama ben alır tepe tepe kullanırım diyorsan al, benimde çok hoşuma giden bir araç, özellikle iç genişligi ve ferahlığı çok güzel.
Tepe tepe-dere tepe kullanma niyetindeyim :D Ancak klasik LR hastalıklarının fazlasıyla bulunduğunu ve bakım onarım parça masraflarının pahalı olduğunu (RR fan sitelerinde,mesela http://www.rangerovers.net, Tabi TR için aynı şey geçerlimidir bilmiyorum) okuduğum için vazgeçmiştim.Eğer Defender ve Disco için geçerli olan kolay ve ucuz modifiye (yükseltme kiti vs.) RR için de geçerli ise düşünebilirim.

discovery-V8' Alıntı:

Yavuz bey merhaba ,

ban Mertin /Deep arkadaşı Ufuk yazmış olduğunuz detay bilgi ve yönlendiriciliğinize kendi adıma teşekkür etmek isterim

Geçen hafta 1997 300 Tdi bir disco alma şansına eriştim araç otomatik vites daha aracı yeni tanımaya çalışıyorum bu gün genel bakımını yaptırıyorum

Otomatik bir disco için günlük kullanım ve arazi koşullarında öneri ve tavsiyeleriniz neler olabilir

Aracınızı güle, güle kazasız ,belasız kullanın çok güzel görünüyor bende tamponumu kestirmek ve sizdeki gibi bir ön alt koruma yaptırmak istiyorum kime yaptırabiliriz, ölcüleri sizde bulunuyormu , maliyeti konusundada bilgi alabilirmiyim
görüşmek üzere Teşekkürler ufuk /Macera

Macera' Alıntı:
Yavuz bey merhaba ,

ban Mertin /Deep arkadaşı Ufuk yazmış olduğunuz detay bilgi ve yönlendiriciliğinize kendi adıma teşekkür etmek isterim

Geçen hafta 1997 300 Tdi bir disco alma şansına eriştim araç otomatik vites daha aracı yeni tanımaya çalışıyorum bu gün genel bakımını yaptırıyorum

Otomatik bir disco için günlük kullanım ve arazi koşullarında öneri ve tavsiyeleriniz neler olabilir

Aracınızı güle, güle kazasız ,belasız kullanın çok güzel görünüyor bende tamponumu kestirmek ve sizdeki gibi bir ön alt koruma yaptırmak istiyorum kime yaptırabiliriz, ölcüleri sizde bulunuyormu , maliyeti konusundada bilgi alabilirmiyim

Bir tampon muzdaribi daha ;D

Yok valla, abi kardeş ilişkisi devam ediyor. Benim tampon Mert'inki gibi kesilebilecek türden değil, ya tamamen söktürüp yeni bir tampon yaptıracağım ya da böyle kalacak. Şimdilik değişik tampon modellerine bakıyorum.

Macera' Alıntı:
Yavuz bey merhaba ,

Ufuk hoşgeldin. Aracın hayırlı olsun, iyi günlerde kullan, Tampon kesme konusu çok basit, bir adet jet taşı, keçeli kalem ve elektrik :smiley:)

tamponun alt kısmı 3 kısımdan oluşuyor iki köşe ve bir adette orta spoiler kısmı , spoileri direk sök kenara kaldır, koşeleri metal kısmın altına gelen kısmındaki çizgiden keçeli kalemle işretle ve kes sonra yerlerine vidala hepsi bu.

Alt korumanın orjinalleri anıl otodan Adnan beyde var birde maslakta Hüsyin Usta (Sakallı Deve ) kendisi yaptırıyor daha makul fiyatlı olabilir. Ben Adnan beyden 1 sene önce 240 ytlye almıştım orjinal bearmach ama sterlin çok arttı mutlaka yükselmiştir.

Otomatik vitesle ilgili fazla tecrübem yok, istanbul trafiğinde daha avantajlı olabilir dezavantajı akü bitmesi durumları ve yakıt sarfiyatı olabilir.

Selamlar

Yavuz bey teşekkürler cumartesi bir tampon operasyonu yapmayı deneyeceğim

benim kesik tampon depoda duruyor istersen sana detaylı fotolarını yollayayım.

Selamlar

Eve çok geç geldim fotoları çekemedim yarın sabah ilk işim fotolar olacak.

Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri