Land Rover Discovery I

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 296
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 123,215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Land Rover Discovery I

mert guzel olmus gule gule kullan...

uste ıkı tane daha koy derım ;)
benımkılerın kapaklarını hıc takmıyorum daha bisey dıyen de cıkmadı ?? yasak fln diyolar ama neyse yakalanmadan devam :D yakalanınca dusunuruz bıseyler

Etiketler

uğrasmıo ama ben özellikle yakalanmak için elımden gelenı yapıyorum :D
gecen gun sıkısan trafıkte tretuvar uzerınden yan yola gecerken polısle goz goze geldık bana matrıx'te neo nun gel ısaretı yaptıgı gıbı gel gel dedı :smiley: kuzu kuzu gıttım naapıosun dedı gülerek bende pişmiş pişmiş yan yola gecıyorum dedım :D oda gülerek nıye dedı yan yol bos dedım ordan daha kolay gıderım dedım burası arazımı ordan oraya gecıosun dedı bende eskıden arazııydı cocukluk zamanlarımızda dedım .. deılmıyıdı abı dıe de kontra soru sorarak köseye sıkıstırdım :D daha fazla soru sorma dıe gulerek hadı yuru dedı bana

ama tabı herzman papaz pılav yemez.. :smiley:

Deep' Alıntı:
Değerli bilgiler için çok sağol Yavuz abi, yalnız Hella sis farının göbeği fardan ayrı olarak bulunabilir mi?
Arka aydınlatma lambası da pek bulunmuyor, Aksaray ve Eminönü'de bulamadım, sanayide de 120 YTL fiyat aldım çok pahalı gibi :-\
Ayrıca V kayışı sesi sorunu yaşayan var mı? özellikle kalkışta baya gürültü yapıyor

Ankaradaki parçacılarda hellalar iç olarakda satılıyor en son 30 ytl idi ama tekmi çiftmi hatırlayamadım , Çalışma lambaları gerçekten zor bulunuyor ambulans ve polislere malzeme veren yerlerde daha çok bulunma ihtimali var , Bir arkadaşım (U.Mugan ) İstanbuldan getirdi (25 ytl ye) adresini alırım. Rehada yerlerini biliyordur gerçi.

V kayışı? V8 de v kayışı yok (en azından V şeklinde değil )ama 300 tdi i bilemiyorum eğe ötme yapıyorsa ömrü dolmak üzeredir yada fazla gevşek tir , mutlaka hallet eğer koparda biryerlere dolaşırsa bir sürü parçayı bozabilir. Chevy blazerde kopan bir kayış kasnağa dolaşıp hem kasnakları ezdi , hemde termikli pervanemi kırdı üstelikte yolda kaldım.

Selamlar

Bu kayışın kaç km de bir değiştirilmesi gerekli? Ben ilk aldığımda değiştirmiştim hemen ve yaklaşık bir 15.000 km yaptım üzerine...

Murat valla emin değilim ama 15000 km çok bişey değil kayış için, tabi mesela tuzlu suya maruz kalmış bir kayışla normal kullanılmış bir kayış eşit aşınmaz, kayışı hafif katladığında üzerinde çatlaklar oluşmaya başlıyorsa hemen değiştir birtanede pudralayıp bagaja at noolur noolmaz. Esnekliği 1-1.5 cm kadar olmalı, yandan parmağınla bastırdığında esneme mesafesi demek istiyorum.

Selamlar

Hocam harika olmuş. Yalnız ön ızgara acıların çocuğu gibi olmuş, 3-5 tane de oraya atarsan seni Google Earth ile her yerde takip edebiliriz ;D ;D ;D ;D

gerçekten güzel.
"yakışığı gelmiş" derdi rahmetli babaannem, aynen öyle olmuş.
güle güle kullanın.

Deep' Alıntı:
Bu da benim aracın en son hali, sıralı sisler kesinlikle yakışıyor bence ;) roof rack i olmayan discoya yukarıya sis farı takan hiç görmedim, örneği yok diye önce tereddütte kaldım ama görüntü iyi :smiley:

Daha önce sorduğum kayış sesi klimadanmış, klima motoru bozulmuş :(

Ohh maşşallah nazar değmesin , iyi günlerde kullan :D

Klima motorumu bozulmuş? hallettirebildinmi? Aslında aklıma gergi makarası veya klima motoru gelmişti . Gerginin göbeğindeki bilyada arıza yapabiliyor.

Selamlar

herkese çok teşekkür yorumlar için :smiley:
panjurun önündekiler maxtelin en büyük boyu idi, daha büyük ve korumalı taksak daha iyiydi ama neyse ;)

klimayı yaza yaptırmayı düşünüyorum, şimdilik iptal oldu

mert paşam hayırlı uğurlu olsun, nazar değmesin :smiley: bu arada erhana ve murata katılıyorum, bull bar ve üstüne de 2 büyük taktın mı seni Google Earth üzerinden izleriz ;)

Bull Bar'a gerek yok bence, önünü de ağırlaştırmayalım gereksiz yere ;) hem çarpınca bi arabaya hepten dağılır ortalık :smiley: kafama göre bişey bulamamıştım zaten Bearmach'ın kataloğunda, Disco-2 nin barları güzel ama Dsico-1 inkileri pek beğenmedim

Cidden güzel olmuş hocam. Güle güle kullan.
Bende geçtiğimiz hafta sonu Maslak sanayideydim. Portbagaj ve 4 tane de sis farı taktırdım üste.
Lakin arkaya da ziyadesiyle gerekiyor en azından bir tane...
;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler

Geri