Land Rover Defender Sürati

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan saitnuh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,420
Ynt: Land Rover Defender Sürati

yunus bager' Alıntı:
Niye abi Meriç abimin defender standart lastiklerle 125 yaptı sen şahitsin ve benim binek araçla km karşılaştırdık virgülüne kadar doğru çıktı

Yunus ben hiç sıkıştırmadan 125 yaptı devir saatine bakmadım ama aracın sürati kesinlikle daha azdı

Biz büyük araçta Kamyon otobüs iki ölçü arası 15 ile 20 km fark ediyor

Hatta tırlarda lastik küçültenler Midilli yapanlar km lerini ayar yaptırır doğru göstersin diye

Etiketler

Ankara - İstanbul arasında birincisi düz yolda , ikincisi yokuş aşağı yapılmıştır :smiley:

DSC04126.jpg

DSC04127.jpg

zaferbager41' Alıntı:
Yunus ben hiç sıkıştırmadan 125 yaptı devir saatine bakmadım ama aracın sürati kesinlikle daha azdı

Biz büyük araçta Kamyon otobüs iki ölçü arası 15 ile 20 km fark ediyor

Hatta tırlarda lastik küçültenler Midilli yapanlar km lerini ayar yaptırır doğru göstersin diye
Dur şimdi kafam karıştı Meriç abim gelir birazdan milimetrik hesap yapmak için

ankaradan gelirken istanbula onumde orhan abinin tdi defenderi vardi, benim discovery nin gps hizi 130-135 gosterdiginde hala onumde defender vardi :smiley: 135 lere bir sure cikti otobanda ama 125 lerde baya stabil gitti

Selamlar
hız tartışmasının en iyi ilacı "GPS" ile olcum yapmak.. Boylelikle, olcum hatalarının onune geciliyor. Zira, disli oranları, lastik caplari vs. faktorler , km saatinin dogru gostermemesine neden oluyor. reha

zaferbager41' Alıntı:
Yunus Berk in arabayla istanbula gittim biraz basınca 125 km yapıyor oysa bizim sıtandart araçlar 115 km geçmiyor

Zannedersem arkadaşın lastikleri daha küçük fark ondan

aracı başka bir araçla denemek lazım.

zafer abi ben gps le de olctum net 120 yapiyo +- 5km etkiliyo lastik ebadi bayir assaga sikistirirsan 130 kadar geliyo..

yenı yaptıgımız düz dizel g4 ile izmit - mersin arasındaki birkaç görüntü..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

IMG_1682.jpg

IMG_1687.jpg

IMG_1692.jpg

berk' Alıntı:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]
berk' Alıntı:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Berk bu resimleri çektiğinizde nerdeydiniz toroslarımı iniyodunuz

valla zafer abı tam olarak neresı hatırlamıyorum :smiley: mazot pompasının ( benımkını temızledıkya abı bırsuru ufak parca cıkan yer ) fıltresını temızlettım yola cıkmadan once ınanılmaz farkettı

berk' Alıntı:
valla zafer abı tam olarak neresı hatırlamıyorum :smiley: mazot pompasının ( benımkını temızledıkya abı bırsuru ufak parca cıkan yer ) fıltresını temızlettım yola cıkmadan once ınanılmaz farkettı

parçanın fotosu var mı? diğer arkadaşlar da aynı yeri bir kontrol etsinler.

edaghan' Alıntı:
parçanın fotosu var mı? diğer arkadaşlar da aynı yeri bir kontrol etsinler.
Pompaya giriş rekorunun altı fakat kimseye sökmeyi tavsiye etmem çok riskli biryer

Bir pompacıya gidip 10 dakikada temizlettirilir

Pompanın mazot giriş rekorundaki süzgeç.

zaferbager41' Alıntı:
Pompaya giriş rekorunun altı fakat kimseye sökmeyi tavsiye etmem çok riskli biryer

Bir pompacıya gidip 10 dakikada temizlettirilir

Pompanın mazot giriş rekorundaki süzgeç.

cok acayıp bı parcaydı saatçi işi işçilik var orda ama acayip farkediyo kesinlıkle tavsıye ederım aracın bayılması azalıyo gaz pedalına tepkı verır oluyo

benım aracı duzeltırken bılgısayar baglantısı bıle yaptı zafer abıler :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

IMG_1190.jpg

IMG_1195.jpg

IMG_1192.jpg

2500 benzinli 1987 aracım düz yolda ve lpgde çok rahat 120 yapmakta olup, otobanda 125' e kadar anlık çıktım. arkada kilitli difransiyel olduğu için zorlamakta istemedim. sanırm benzinde dahada iyi gidecektir ;D

CIMG5115.jpg

bora1071' Alıntı:
2500 benzinli 1987 aracım düz yolda ve lpgde çok rahat 120 yapmakta olup, otobanda 125' e kadar anlık çıktım. arkada kilitli difransiyel olduğu için zorlamakta istemedim. sanırm benzinde dahada iyi gidecektir ;D

CIMG5115.jpg

iste ozman km de 500 kr ile 5.9 cherokeyı yakalayacaksın :smiley:)))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.