Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,968
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39228.0 linkin biri bu bu arabanin son hali tabi ustu falan idareten takildi ama hersey egreti desem yerinde olur civatalarindan sokuk vaziyette

Etiketler

karakoosh' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39228.0 linkin biri bu bu arabanin son hali tabi ustu falan idareten takildi ama hersey egreti desem yerinde olur civatalarindan sokuk vaziyette
abiciğim son fiyatı ne olur desem karar vermek zorundayım 4150 tl ye buldum çünki ama motoru nedir bilmiyorum kasa çokiyi o yüzden sizin tavsiyenizi dinleme istedim macera atmayın beni :smiley:

selm mematy! buldugunuz arac diesel mi? ve 5kapilimi? mensei nedir?arac faalmi?

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Ankara-Il-Mudurlugu-Arac-Is-Makinesi-ile-Jenerator-Satis-Ihalesi

Arkadaşlar 5-6 adet land var haberiniz olsun link çalışmazsa telekomun ana sayfasından ulaşabilirsinizzzz saygılar. Çankrıdan ali

4150 liraya kasa guzelse bence uygun fiyat , hatta bedava tabii arkasindan birsey gelmezse benim aracimin kasasi ; tavani yok say , bir kapi saci degisecek , cekicle etrafinin donulmesi lazim , sanzumandan ses geliyor ama faal sorunsuz calisiyor , motor orta belki ortanin biraz alti , artisi uzerinde hidrolik direksiyon var , bugun alsaniz yarin araziye girmem demez, anlayacaginiz kotunun iyisi ama ben bile bu araci 6000 hadi bilemedin 5500 e satmayi dusunurken 4150 lira tahminim ankaradaki pick uplar dir , bende almadan once aradim motor kotu sanzumanlar idare eder , cekme belgeli dediler.ama hele bir de 5 kapi ve dizel se dusunme derim 1000 liraya sanzuman 3000 liraya motor yapiyorlar.3000 kaporta boya harcasan neredeyse sifirlarsin ama ruhsata dikkat , eger iki kisilik gozukuyorsa hic bulasma derim kamyonet proseduru degisiyor bildiginiz gibi tasiyici ve yolcu tasima icin bir suru evrak ehliyet gibi birseyler ekleniyor aman dikkat.ucuza etireyim derken hatadan kacinin.iyi gunler.

Ankara Telekom'un ihalesindeki Defender'ler kapalı kasa kamyonet, 2 kişilik. 300Tdi ve modeller 97-98. Bu haliyle bile 4 bin'den çok fazlasına alıcı bulacaktır.

nkurtkaya' Alıntı:
Ankara Telekom'un ihalesindeki Defender'ler kapalı kasa kamyonet, 2 kişilik. 300Tdi ve modeller 97-98. Bu haliyle bile 4 bin'den çok fazlasına alıcı bulacaktır.

tahminen 15-20 arasına biter.

arkadaşlar iyi niyetle şöyle düşünüyorum önceki ihalelerde fazlaca araç alan arkadaşlar olmaz belkide bu işin ticaretini yapan arkadaşlara değilde gerçekten defenderi olmayıp alıp bu araca sahip olmayan akadaşlar alır (biraz hayalperest bir düşüncemi oldu )

simurg2' Alıntı:
arkadaşlar iyi niyetle şöyle düşünüyorum önceki ihalelerde fazlaca araç alan arkadaşlar olmaz belkide bu işin ticaretini yapan arkadaşlara değilde gerçekten defenderi olmayıp alıp bu araca sahip olmayan akadaşlar alır (biraz hayalperest bir düşüncemi oldu )

maalesef öyle oldu :(

haziran ayı gibi türk telekomdan defender 300tdi lerden 80-90 tane satılacağı yönünde söylentiler vardı topu topu 4-5 tanemi yoksa gerisi gelecekmi

arkadaşlar 04 kasım 2009 günü MKE'nin Kırıkkale Hurda Müdürlüğünde ihale var. Yaklaşık 60 adet LR 110 var . Bunlardan 1987 model kapalı kasa LR 110 27adet mevcut. Tabi durumlarını bilmiyorum. Cuma günü işimi ayarlayabilirsem gidip araçlara bakacağım. Gidersem dönüşte resimleri burdan paylaşırım. İlgilenenler için MKE linkini aşağıda veriyorum.

http://www.mkehurdasan.com.tr/041109.htm

Selamlar,
Derya Geven

dron' Alıntı:
haziran ayı gibi türk telekomdan defender 300tdi lerden 80-90 tane satılacağı yönünde söylentiler vardı topu topu 4-5 tanemi yoksa gerisi gelecekmi

Söylentiler söylenti olarak kaldı. Herhalde o sıralar 300Tdi almak isteyen birileri piyasadaki satılık 300Tdi'lara talep azalsın ki fiyat düşsün diye yaydı bu asparagas haberi :smiley:

OZANOĞLU' Alıntı:
Evet bence çok isabetli bir konu başlığı açtınız araç arayan arkadaşlara çok faydalı olacağını ümit ediyorum tebrikler.Öyleyse ilk ihale adresini ben vermiş olayım MKE araç ihaleleriyle ilgili site adresi '' www.mkehurdasan.com.tr '' ...Raci OZAN
arkadaslar mrhaba ben landrover yenı ıhale varmı bılgısı olan lutfen yanıt versın .... acele

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR