Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,982
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Yanıtlar için çok teşekkürler ... 4 kasımdaki mke ihalesini "kapalı kasa" açıklamasını ambulans sandığım için kaçırdım ... Ancak bir tesellim var ve paylaşmak istedim , mke den telefonla görüştüğüm yetkili 1000 adet araç olduğunu söyledi ... Aydan aya 50-100 aracı ihale ediyorlar anlaşılan ... Aralıkta nasipse ordayım ... Kapalı zarf usulü de başka bir sorun ... Teklif verebileceğiniz araç sayısı yatırabileceğiniz beher 1500 tl ile sınırlı ... 6000 tl mi tekilf etsen 8000 mi 9000 mi ? muamma ... 4 kasımda araç alan arkadaşlar teklif ettikleri fiyatları yazabilirse iyi olacak ...

Etiketler

sayin ndogru,
1500 teminat yatırın,
araca 1500 teklif edin, zaten araci 4000 acik kasa 5000 kapalı kasa fiyatı altinda satimiyorlar,
kimse teklif vermezse size 5000 e cik derler, cikarsaniz arac sizde kalir, yok cikmiyorum derseniz arac satilmamis olur ve teminatınızi iade ederler,

bu sekilde 2 araca teklif verin, 3000 lira yatirmis olursunuz, bir araci alinca digerinin teminatinı bu sekilde kaybetmemis olursunuz
kolay gelsin

bakkos' Alıntı:
sayin ndogru,
1500 teminat yatırın,
araca 1500 teklif edin, zaten araci 4000 acik kasa 5000 kapalı kasa fiyatı altinda satimiyorlar,
kimse teklif vermezse size 5000 e cik derler, cikarsaniz arac sizde kalir, yok cikmiyorum derseniz arac satilmamis olur ve teminatınızi iade ederler,

bu sekilde 2 araca teklif verin, 3000 lira yatirmis olursunuz, bir araci alinca digerinin teminatinı bu sekilde kaybetmemis olursunuz
kolay gelsin
askeriye araçları satıp satmamakta serbest, ihale kanununa tabi değiller, örneğin 5.000 TL veriyorsan al, yoksa vazgeçtik satmıyoruz diyebiliyorlar.

arkadaşlar 3 kasımda ankarada yapılan ihalelerden arqaç alan arkadaş varmı veyahutta kaça gittiklerini bilen ben işler nedeniyle yetişemedim ihaleye bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim tüm dostlara erzurumdan saygılar

Merhaba
MKE ihalesinden araç alanların 1 aylık tescil süresi varmış , konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. Ben almayı düşündüğüm aracı 6-7 ay tadilatta tutacağım . Aracı adıma tescil ettirebilmek için TÜV den geçmesi gerekiyor mu ? Yani aracı tescil ettirip 7-8 ay sonra TÜV muayenesine sokabilirmiyim ? Yok olmazsa bu durumda ne yapmak gerek , cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim selamlarımla ...

aracınızı tüv den geçirmek için tadilatı çok iyi yapmalısınız...30 gün içinde bitiremezseniz 96 TL para cezası var ancak tescil edilene kadar aracı trafiğe çıkartamazsınız

Merhabalar uzun zamandır takip ettiğim sitenize bende üye oldum Land Rover Defenderlar şu aralar ilgimi çekiyor ihale ilanlarından takip etmeye çalışırken 25/11/2009 da yapılacak olan ihale dikkatimi çekti paylaşmak istedim.Belki birileri katılır.

http://www.mkehurdasan.com.tr/251109.htm linkte 5 adet 110 kapalı kasa 13 adet de tenteli model satışa cıkacakmış.İlgilenenlerin bilgisine

25.11.2009 tarihinde Aliağa' da satılacak olan, aşağıdaki 4 aracın resimlerini çekebilecek, araçların durumuna bakabilecek üyelerimiz varmı acaba?

2006/2009ARAÇGR1099
LAND ROVER 110 (1992 MODEL)(TENTELİ)

2007/2009ARAÇGR1098

2008/2009ARAÇGR1097
LAND ROVER 110 (1994 MODEL)(TENTELİ)

2009/2009ARAÇGR1096

gardaş neden tentelileri düşünüyorsun kapalı kasalar daha iyi değilmi

bu ihaleye bende bakmayı düşünüyorum ama araçlar çokmu dökükler bilmediğimden cesaret edemiyorum

bu askeri ihalelerden alınan araçların alım esnasında devir vergi plaka toplam nekadar masrafı çıkar tahminen

yani aracı 5000 e alsam 5600 mü toplam masrafım olur onun haricindede bişe çıkarmı
bunların muayene işlemi nasıl oluyo araç döküktür büyük ihtimal hemen muyeneye sokmakmı gerekir

ben olsam ihale bedeli + ruhsat devir teslim plaka + nakliye + 10000 tl masraflar derdim şanslıysanız motor yürüyen iyiyse oda... land bin dediklerinde 20000 tl rahat rahat gider :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,529
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafacan Nişancı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR