Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,988

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

yunus bager' Alıntı:
MKE 'den çıkan araçlarda KDV %01

Yunus, Telekom %1 KDV ile yaptı ihalesini, Milli Emlak ise %18 ile. Komisyon başkanına özellikle sordum, %1 mi %18 mi diye, adam da bir an tereddüte düştükten sonra açtı mevzuatı okudu, %18 olarak yaptı ihaleyi. Ömer daha iyi bilir, aracı o aldıydı.

Tabii bu dediğim geçen yılki ihalede oldu, şimdi mevzuatta var mı bir değişiklik bakmak lazım.

Geçen sene 2 adet defender aldık KDV %1'den, sanırsam % 0.1 de damga vergisi vardi.

atasoykaya' Alıntı:
Geçen sene 2 adet defender aldık KDV %1'den, sanırsam % 0.1 de damga vergisi vardi.

Mevzuatta aracın cinsine göre değişik KDV oranları var. 4X4 arazi taşıtı için %18 uyguluyorlar, sizin aldığınız ambulans kasa Defender'ların sınıfı neydi?

BU ARADA LAND ROVER DİREKTÖRÜ PHİL POPHAM YAPTIĞI AÇIKLAMADA 2013 YILINDA YENİ DEFENDERIN ÇIKACAĞINI AÇIKLADI...

nkurtkaya' Alıntı:
Mevzuatta aracın cinsine göre değişik KDV oranları var. 4X4 arazi taşıtı için %18 uyguluyorlar, sizin aldığınız ambulans kasa Defender'ların sınıfı neydi?

Benim bildiğim tüm ihalelerde ; otomobil ve arazi taşıtı olanlar %1 , ticari ve kamyonet sınıfındakiler %18.

İyi akşamlar !

MKE aracılığıyla satılan Jandarma Teşkilatında kullanılmış Defenderler;

1. Mavi renkli, kapalı kasa olanlar batı illerinde ve normal yol şartlarında kullanıldı. (Eğer araç üzerinde plaka varsa 7 rakamından sonraki rakamlar o aracın kullanıldığı ili gösteriyor. Örnek : 761 =Trabzon.
2. Haki renkli, kapalı kasa olanlar tüm illerde genellikle komutan aracı olarak kullanıldığından fazla yıpranmadı. (MKE parkında yada bu araçların ticaretini yapanların garajlarında araç yağmalanır ise yıpranır.)
3. Pikaplar; güneydoğuda operasyon birliklerinde, çok ağır arazi şartlarında, ehil olmayan sürücüler tarafından kullanıldı, bakım kademelerine pek uğramadı, bu araçların yağ, baskı balata değişimleri bile arazide ilkel koşullarda yapıldı.
4. Ambulans kasalar ; benzinli olması ve çabuk batması nedeniyle fazla kullanılmadılar.

Faydalı olabileceğini düşünerek bu bilgileri Defendersever arkadaşlara aktarmak istedim.

Mustafad' Alıntı:
İyi akşamlar !

MKE aracılığıyla satılan Jandarma Teşkilatında kullanılmış Defenderler;

1. Mavi renkli, kapalı kasa olanlar batı illerinde ve normal yol şartlarında kullanıldı. (Eğer araç üzerinde plaka varsa 7 rakamından sonraki rakamlar o aracın kullanıldığı ili gösteriyor. Örnek : 761 =Trabzon.
2. Haki renkli, kapalı kasa olanlar tüm illerde genellikle komutan aracı olarak kullanıldığından fazla yıpranmadı. (MKE parkında yada bu araçların ticaretini yapanların garajlarında araç yağmalanır ise yıpranır.)
3. Pikaplar; güneydoğuda operasyon birliklerinde, çok ağır arazi şartlarında, ehil olmayan sürücüler tarafından kullanıldı, bakım kademelerine pek uğramadı, bu araçların yağ, baskı balata değişimleri bile arazide ilkel koşullarda yapıldı.
4. Ambulans kasalar ; benzinli olması ve çabuk batması nedeniyle fazla kullanılmadılar.

Faydalı olabileceğini düşünerek bu bilgileri Defendersever arkadaşlara aktarmak istedim.

Gercekten cok aydınlatıcı bılgıler tesekkurler...

Sayabıldıgım kadarıyla 45 tane arac ıhaleye cıkıyormus adres:
2 Aralık 2009

http://www.mkehurdasan.com.tr/021209.htm

86 tane

09 Aralık 2009

http://www.mkehurdasan.com.tr/091209.htm

ali bey meraba bende ihaleden araç alıp yapıp satanlardanım öncelikle akbabalar tabirinizi kınıyorum..... gelelim konuya mke dan aldıgınız bir araca temiz binmek için yaklaşık 10 bin tl masraf etmeniz gerekir size buna 1000 tl plaka masrafı ekleyin eder 11.000tl 3500 ye aracı alırsın eder14.500 dogrumu en az 500 tl nakliye eder 15.000 tl piyasadan alman daha hesaplı düşün illaki ihaleden alıcam diyorsan yinede sana yardımcı olalım ok.hasan kola alanya land rover center

hasan kola' Alıntı:
ali bey meraba bende ihaleden araç alıp yapıp satanlardanım öncelikle akbabalar tabirinizi kınıyorum..... gelelim konuya mke dan aldıgınız bir araca temiz binmek için yaklaşık 10 bin tl masraf etmeniz gerekir size buna 1000 tl plaka masrafı ekleyin eder 11.000tl 3500 ye aracı alırsın eder14.500 dogrumu en az 500 tl nakliye eder 15.000 tl piyasadan alman daha hesaplı düşün illaki ihaleden alıcam diyorsan yinede sana yardımcı olalım ok.hasan kola alanya land rover center
Hasan bey insanlar kendileri toplayacaklarKİ ;D neresinde ne var bilsinler ;D öyle degilmi (hele bide acemi nalbant gavur e.... ginde ögrenirmiş türü bir ustaya düşerlerse ;D ;D ;D) bence yazdıgınız maliyete araç sahiplerinin sanaide harcadıkları mesaiyide eklemekte fayda var,
yazdıklarınıza katılıyorum ancak kaç kişiyi ikna edebilirsiniz orası mechul.

Arkadaşlar haberi olmayanlar var ise sizleri bir parçada olsa bilgilendirmek istedim.
Belki bir arkadaş yeni bir araç alır ve vesile oluruz bir şeylere.9 ARALIK çarşamba günü 14 te ankara'da def ihalesi var.
Yeni bir araç düşünen ve ilgilenenleri haberdar etmek istedim.
site adresini aşağıda veriyorum.

OZANOĞLU' Alıntı:
Arkadaşlar fazla aceleniz yoksa biraz beklerseniz iyi olur bence zira yeni yılın mart -nisan aylarında 300 tdı lerin mke ye ineceği söyleniyor bu aralar yok ama düşüncede çok oluyor ben aldığımda mübalağa yapmıyorum 140-150 civarında araç vardı aşağıdaki resimler hurdalıkta çektiğim ve aldığım araca ait resimlerdir.Raci
BU ARAÇLAR NEZAMAN CIKACAK IHaleye bılgı verırsenız sevınırım

mu7y' Alıntı:
Sayabıldıgım kadarıyla 45 tane arac ıhaleye cıkıyormus adres:
2 Aralık 2009

http://www.mkehurdasan.com.tr/021209.htm

86 tane

09 Aralık 2009

BEM BUNLARI KAÇIRDIM YHAA BAŞKA NEZAMAN OLCAK HABERINIZ VARMI

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR