yunus bager
LR 1992 DEFENDER 110
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
MKE 'den çıkan araçlarda KDV %01
MKE 'den çıkan araçlarda KDV %01
yunus bager' Alıntı:MKE 'den çıkan araçlarda KDV %01
atasoykaya' Alıntı:Geçen sene 2 adet defender aldık KDV %1'den, sanırsam % 0.1 de damga vergisi vardi.
nkurtkaya' Alıntı:Mevzuatta aracın cinsine göre değişik KDV oranları var. 4X4 arazi taşıtı için %18 uyguluyorlar, sizin aldığınız ambulans kasa Defender'ların sınıfı neydi?
Mustafad' Alıntı:İyi akşamlar !
MKE aracılığıyla satılan Jandarma Teşkilatında kullanılmış Defenderler;
1. Mavi renkli, kapalı kasa olanlar batı illerinde ve normal yol şartlarında kullanıldı. (Eğer araç üzerinde plaka varsa 7 rakamından sonraki rakamlar o aracın kullanıldığı ili gösteriyor. Örnek : 761 =Trabzon.
2. Haki renkli, kapalı kasa olanlar tüm illerde genellikle komutan aracı olarak kullanıldığından fazla yıpranmadı. (MKE parkında yada bu araçların ticaretini yapanların garajlarında araç yağmalanır ise yıpranır.)
3. Pikaplar; güneydoğuda operasyon birliklerinde, çok ağır arazi şartlarında, ehil olmayan sürücüler tarafından kullanıldı, bakım kademelerine pek uğramadı, bu araçların yağ, baskı balata değişimleri bile arazide ilkel koşullarda yapıldı.
4. Ambulans kasalar ; benzinli olması ve çabuk batması nedeniyle fazla kullanılmadılar.
Faydalı olabileceğini düşünerek bu bilgileri Defendersever arkadaşlara aktarmak istedim.
Hasan bey insanlar kendileri toplayacaklarKİ ;D neresinde ne var bilsinler ;D öyle degilmi (hele bide acemi nalbant gavur e.... ginde ögrenirmiş türü bir ustaya düşerlerse ;D ;D ;D) bence yazdıgınız maliyete araç sahiplerinin sanaide harcadıkları mesaiyide eklemekte fayda var,hasan kola' Alıntı:ali bey meraba bende ihaleden araç alıp yapıp satanlardanım öncelikle akbabalar tabirinizi kınıyorum..... gelelim konuya mke dan aldıgınız bir araca temiz binmek için yaklaşık 10 bin tl masraf etmeniz gerekir size buna 1000 tl plaka masrafı ekleyin eder 11.000tl 3500 ye aracı alırsın eder14.500 dogrumu en az 500 tl nakliye eder 15.000 tl piyasadan alman daha hesaplı düşün illaki ihaleden alıcam diyorsan yinede sana yardımcı olalım ok.hasan kola alanya land rover center
OZANOĞLU' Alıntı:Arkadaşlar fazla aceleniz yoksa biraz beklerseniz iyi olur bence zira yeni yılın mart -nisan aylarında 300 tdı lerin mke ye ineceği söyleniyor bu aralar yok ama düşüncede çok oluyor ben aldığımda mübalağa yapmıyorum 140-150 civarında araç vardı aşağıdaki resimler hurdalıkta çektiğim ve aldığım araca ait resimlerdir.Raci
BU ARAÇLAR NEZAMAN CIKACAK IHaleye bılgı verırsenız sevınırım
mu7y' Alıntı:Sayabıldıgım kadarıyla 45 tane arac ıhaleye cıkıyormus adres:
2 Aralık 2009
http://www.mkehurdasan.com.tr/021209.htm
86 tane
09 Aralık 2009
http://www.mkehurdasan.com.tr/091209.htm
BEM BUNLARI KAÇIRDIM YHAA BAŞKA NEZAMAN OLCAK HABERINIZ VARMI
furkangunnar61' Alıntı:Kaçıran arkdas'a