Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 661,021
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

CEM50' Alıntı:
Hasan bey insanlar kendileri toplayacaklarKİ ;D neresinde ne var bilsinler ;D öyle degilmi (hele bide acemi nalbant gavur e.... ginde ögrenirmiş türü bir ustaya düşerlerse ;D ;D ;D) bence yazdıgınız maliyete araç sahiplerinin sanaide harcadıkları mesaiyide eklemekte fayda var,
yazdıklarınıza katılıyorum ancak kaç kişiyi ikna edebilirsiniz orası mechul.
aynen bende sizlere katılıyorum arkadaşlar o arabaları bende gördüm hatta çekiciyi falan götürdüm ama bir zamanlar 82 model aracımı toplamak için harcadığım para ve emeklerimi düününce vazgeçtim ve aliağa hurdalıktan geri döndüm
müsait bir zaman da oaracımın fotolarını yayınlıyacağım
biraz sabrettim ve kadastrodan bir araç aldım birz pahalıya geldi bana fakat çok güzel ve orijinal bir araba inanın bir kuru masrafa yapmadım

Etiketler

OZANOĞLU' Alıntı:
Kaptan 10 sizin kadastrodan aldığınız araç tdı mi,düz diesel mi? Raci
benim aracım benzinli+lpgli fakat çok orjinal bir araba yalnız tek bir sorun var baktırmadım ama silindir kapağında problem olduğunu düünüyorum çok masraflı bir şey değil

Arkadaşlar Merhaba,

bir haber de benden olsun alma niyeti olanlara. Türkiye petrolleri Adıyaman daki bölge müdürlüğünde 28.12 de 6 adet defender satacak.Araçlar 2 ila 3 arası fiyatlarla çıkmış ihaleye.İlgilenenler için telefon 416 227 2811/deniz bey..

selamlar

30 aralik ve 6-8 ocak ihaleleri icin ana link:

http://www.mkehurdasan.com.tr/pazarlama_ihale.htm

(diger ocak ihalelerinde arac satisi gorunmuyor)

dron' Alıntı:

ihaleye 15 20 kişi girmiş araçlar uzun şase dizel defender işin içinde yine baş rollerde ya nasip var.
mardindeki araçlarıda( toyota fjz 75 cruiser) 11 tane o almıştı adam paralı kimseye araç bırakmıyor.
yakında kaça aldığınıda öğrenirim bu gözü doymaz herifin.

araçların teknik özellikleri modelleri ne def 110ların meraktan soruyorum

byhunter' Alıntı:
ihaleye 15 20 kişi girmiş araçlar uzun şase dizel defender işin içinde yine baş rollerde ya nasip var.
mardindeki araçlarıda( toyota fjz 75 cruiser) 11 tane o almıştı adam paralı kimseye araç bırakmıyor.
yakında kaça aldığınıda öğrenirim bu gözü doymaz herifin.

Yanasip, ihale ile satılan araçları alıp, "kendince" toplayıp satarak "ekmek parasını" kazanan birisi. Yani "işi" bu. İşini yapan birisine ben olsam öyle demezdim.
Bu arada bu durumdan ben de hoşnut değilim ve avukatlığını da yapacak değilim. Sadece bir kişi hakkında gıyaben bahsederken biraz daha dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum.

yanasibin 26-28 e satığı araçları 16-18 aralığında aldı ticaretini yapıyor sitedeki bazı arkadaşlar gibi söz meclisten dışarı diye bir laf vardır bu sözü anımsadım ama malesef biz bildiğimiz ihaleleri burada paylaşıyoruz kimi arkadaşlar büyük bir hırsla ihaleden haberi olup sır gibi saklıyorlar araçları olduğu halde yanasip ticaretini yapıyor peki sır gibi saklayanlar neyapıyor acaba yada siteye yaklaşık biryıldır üyeyim ve kişileri tüm araçları takıp ediyorum sahibindende fiyat soruyorsun nasıl araç diye cevap vermeyip bakıyon kendi almış sonra sitede üç gün sonra ilan veriyor benim arabam şöyle böyle diye en başındaniye sesin çıkmadı çünkü siteyı arkadaşlığı hikaye bizim gibi bu işi amatörce gezmek güzel dostluklar kurmak isteyenlerin bir arada olduğu gezenbiliri pazar olarak kullanmak

nkurtkaya' Alıntı:
Yanasip, ihale ile satılan araçları alıp, "kendince" toplayıp satarak "ekmek parasını" kazanan birisi. Yani "işi" bu. İşini yapan birisine ben olsam öyle demezdim.
Bu arada bu durumdan ben de hoşnut değilim ve avukatlığını da yapacak değilim. Sadece bir kişi hakkında gıyaben bahsederken biraz daha dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum.
av merakım var bir tane land alayım av da kullanayım dedim siirt e gittim 3 tane vardı telekomda yanasip te gelmişti arkadaş sen tüccarsın ben merakçıyım bir tanesini bana bırak dedim olmaz dedi... kars a gittim 4 tane vardı amacım bir tane almaktı yine bırakmadı mardine 11 tane toyotanın 10 nu aldı daha sonra son bir tane kalmıştı adamın biri teminatı yaktı araç kalınca yine ya nasip geldi bari bu bizde kalsın dedik hayır olmaz dedi yine yülseltip aldı ben ona yani mustafa ya yüzüne söyledim aç gözlüsün dedim başka yerde olsa bir tek tane bile alamazdın dedim ama burası mardin bizde yabancıyı araya almak tartaklamak kovmak sövmek yok netice itibariyle para veriyorsun dedim.aracı aldı ve gitti hatta ona kamyonda bulan yardımcıda olan bizim arkadaşlar
eğer tanıyorsanız telefon açın ve sorun... ticaret yapıyormuş yapmaya devam etsin ama benim gözümde malın değerini düşüren işe yaramaz gibi gösteren daha sonra alıp makyaj yaparak paralı adamlara iyi karla satan biri kimsenin kimsenin gıyabında konuşmak bana uymaz.. ama onun olduğu ihalede kimse araç almak hayaline kapılmasın...

byhunter' Alıntı:
av merakım var bir tane land alayım av da kullanayım dedim siirt e gittim 3 tane vardı telekomda yanasip te gelmişti arkadaş sen tüccarsın ben merakçıyım bir tanesini bana bırak dedim olmaz dedi... kars a gittim 4 tane vardı amacım bir tane almaktı yine bırakmadı mardine 11 tane toyotanın 10 nu aldı daha sonra son bir tane kalmıştı adamın biri teminatı yaktı araç kalınca yine ya nasip geldi bari bu bizde kalsın dedik hayır olmaz dedi yine yülseltip aldı ben ona yani mustafa ya yüzüne söyledim aç gözlüsün dedim başka yerde olsa bir tek tane bile alamazdın dedim ama burası mardin bizde yabancıyı araya almak tartaklamak kovmak sövmek yok netice itibariyle para veriyorsun dedim.aracı aldı ve gitti hatta ona kamyonda bulan yardımcıda olan bizim arkadaşlar
eğer tanıyorsanız telefon açın ve sorun... ticaret yapıyormuş yapmaya devam etsin ama benim gözümde malın değerini düşüren işe yaramaz gibi gösteren daha sonra alıp makyaj yaparak paralı adamlara iyi karla satan biri kimsenin kimsenin gıyabında konuşmak bana uymaz.. ama onun olduğu ihalede kimse araç almak hayaline kapılmasın...

Bu konu başlığının ilk sayfalarına dönerseniz benim de aynı kişiyle geçen yıl benzer bir olay yaşadığımı göreceksiniz.

Benim söylemek istediğim, kendinisinin söz hakkı olmayan bir yerde bir kişi hakkında ne söylediğimize dikkat etmek gerektiği. yüzüne karşı söyledikleriniz ne olursa olsun burada onun cevap hakkı yoksa daha dikkatli olmak gerekir kanaatimce.

nkurtkaya' Alıntı:
Bu konu başlığının ilk sayfalarına dönerseniz benim de aynı kişiyle geçen yıl benzer bir olay yaşadığımı göreceksiniz.

Benim söylemek istediğim, kendinisinin söz hakkı olmayan bir yerde bir kişi hakkında ne söylediğimize dikkat etmek gerektiği. yüzüne karşı söyledikleriniz ne olursa olsun burada onun cevap hakkı yoksa daha dikkatli olmak gerekir kanaatimce.

nejat bey haklısınız.. umarım en kısa sürede üye olur.

byhunter' Alıntı:
nejat bey haklısınız.. umarım en kısa sürede üye olur.

Keşke olsa ;D Bu zihniyetle uzun vadede kazanamayacağını anlardı. Şimdillik Defender ihaleleri sınırlı, 5-10 yıl içersinde ihalede satılanaraç sayısı katlanacak. O zaman hepsini toplayarak piyasa fiyatını kontrol etme imkanı nasıl olacak? bu işin finansmanını nasıl yapacak? Gibi soruları sanırım şuan düşünemiyor.

nkurtkaya' Alıntı:
Keşke olsa ;D Bu zihniyetle uzun vadede kazanamayacağını anlardı. Şimdillik Defender ihaleleri sınırlı, 5-10 yıl içersinde ihalede satılanaraç sayısı katlanacak. O zaman hepsini toplayarak piyasa fiyatını kontrol etme imkanı nasıl olacak? bu işin finansmanını nasıl yapacak? Gibi soruları sanırım şuan düşünemiyor.
çok doğru mardine geldi özel harekatın landları vardı 87 benzinli defenderler8-10 tane vardı talip olmadı dökük imişler bir urfalı aldı hepsini ihtiyaç sahiplerinede 5 bin gibi makul bir fiyata defender sattı hepsi şu an çok memnunlar..
sanırım şu an o ile aynı işi yapan başkaları artık seçiçi davranıp kupon araç peşindeler mesela telekom.tapukadastro,milli emlak araçları çünkü diğerlerini artık kontrol edemiyorlar
umarımda öyle olsun ihtiyaç sahipleri (avcılar,doğa tutkunları,köylüler,çiftçiler,yaylada yaşayanlar,off road meraklılarıda ) defender sahipleri olsun bu keyfi yaşasınlar insanımıza bu imkanı yaşasın..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR