mu7y
Kamp III
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
hayırlısı olsun gule gule kullanın....
hayırlısı olsun gule gule kullanın....
zileli' Alıntı:Bugün sabah bir telefon geldi TPAO"dan ve yeni bir DEFENDER sahibi olduğum müjdesini verdiler NASİP işte ;D ;D
bende Adıyaman daki ihaleye acemice katılmıştım ve yanlış tekliften dolayı ihaleden çekilmiştim, ama bu aracın bana kaldığını ve
alabileceğimi söylediler. ( oysa ben araç alamadım diye çoktaaan geri dönmüştüm memlekete ) haftaya gidip aracımı teslim alacağım.
işte yeni DEFENDER"im
[attachment=1][attachment=2] bu 2 numara oldu
zileli' Alıntı:Bugün sabah bir telefon geldi TPAO"dan ve yeni bir DEFENDER sahibi olduğum müjdesini verdiler NASİP işte ;D ;D
bende Adıyaman daki ihaleye acemice katılmıştım ve yanlış tekliften dolayı ihaleden çekilmiştim, ama bu aracın bana kaldığını ve
alabileceğimi söylediler. ( oysa ben araç alamadım diye çoktaaan geri dönmüştüm memlekete ) haftaya gidip aracımı teslim alacağım.
işte yeni DEFENDER"im
[attachment=1][attachment=2] bu 2 numara oldu
mu7y' Alıntı:hayırlısı olsun gule gule kullanın....
yunus bager' Alıntı:Hayırlı olsun Ahmet bey bu renkte nerden çıktı ilk defa böyle bir defender görüyorum
simurg2' Alıntı:Hayırlı olsun gülegüle kullanın araçlar kaça gitti acaba bilgi verebilirmisiniz
nkurtkaya' Alıntı:Hayırlı olsun. 2010'un ilk hediyesini almışsınız.
pancarmotorcu' Alıntı:hayırlı olsun güzel araç, en azından askeriyeden çıkanlardan daha temizdir ve yorulmamıştır
ata036' Alıntı:hayırlı olsun kardeşim ikisinide sıfır gibi yaparsın sen şimdi
simurg2' Alıntı:ahmet bey cevabınıziçin teşekkürler