Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,980
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

yunus bager' Alıntı:
Tabiki vardır yok demedim ben hiç göremedim ama 90"olanlar yerli üretim değil diye biliyorum

Ben de Otokar üretimi 90 gördüğümü hatırlamıyorum. Bu ihale işlerini biliyorsun, hele çıkan araç 90 olursa ve Başbakanlık koruma gibi sık satış yapmayan kurum olunca sana bana, normal vatandaşa kalmıyor. 9-14'e alıp 20+ ya satıyorlar.

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Ben de Otokar üretimi 90 gördüğümü hatırlamıyorum. Bu ihale işlerini biliyorsun, hele çıkan araç 90 olursa ve Başbakanlık koruma gibi sık satış yapmayan kurum olunca sana bana, normal vatandaşa kalmıyor. 9-14'e alıp 20+ ya satıyorlar.
Valla 90" meraklısı değilim 22sene 88" kullandım 110" en ideali :smiley: meraklı olanlar düşünsün yada 110"i kestirip 90" yapsın :smiley:

Artur2001' Alıntı:
Hurdasan ihalelerinde hiç 90lık defender var mı? Veya sorumu şöyle sorayım "herhangi kurum 90'lık dizel defender kullanıyor mu ve bu araçlar ekonomik ömrünü doldurduğu için ihale ile satılma ihtimali var mı ?"

Çok selamlar..

Türkiye Petrollerinde ve MİT te var başka yok bildiğim kadarıyla, genelde çok az km li ve çok temizler, ingiliz üretimi olduklarından şaşılacak derecede fark var yerli 110 larla aralarında.

Çok teşekkürler bilgiler için ama anladığım kadarı ile böyle bir araca rastlamak gerçekten çok zor.. Neyse yine de bu kurumların ihalelerini takip etmeye çalışmak lazım, tabii bize kalırsa..

Artur2001' Alıntı:
Çok teşekkürler bilgiler için ama anladığım kadarı ile böyle bir araca rastlamak gerçekten çok zor.. Neyse yine de bu kurumların ihalelerini takip etmeye çalışmak lazım, tabii bize kalırsa..
Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 2 hafta önce defender almaya karar verdim ve araştırma yaparkende en ciddi site olarak gezenbiliri buldum kayıt oldum kesintisiz olarak takip ettim geçen hafta ankara ve kırıkkaleye gittim gezdim ihaleye çıkacak araçların tamamını inceledim sayılabilir zahmet isteyen araçlar ortalama 3500 tl ile 8000 tl arasında maliyetle satın alınabiliyormuş ama size özellikle şunu tavsiye edeceğim mutlaka alacağınız aracı gidip yerinde görün çünki öyle araçlar varki kaza yapmış ele alınacak en küçük bir parçası bile kalmamış.

Artur2001' Alıntı:
110'' demek istedim...
evet 110 luk daha daoğrusu ağırlıklı pikapları vardı yani yalaşık söyleyebilirim 300 civarında pikap 50 civarında 110 luk kapalı kasa vardı.ama işe yarar gördüğüm 110 luklarda 15 i geçmez pikaplar daha düzgündü.

mematy' Alıntı:
evet 110 luk daha daoğrusu ağırlıklı pikapları vardı yani yalaşık söyleyebilirim 300 civarında pikap 50 civarında 110 luk kapalı kasa vardı.ama işe yarar gördüğüm 110 luklarda 15 i geçmez pikaplar daha düzgündü.
Pikap demeyin yav ağrıma gidiyor :smiley: tenteli deyin ,üstü açık deyin , ;)

yunus bager' Alıntı:
Pikap demeyin yav ağrıma gidiyor :smiley: tenteli deyin ,üstü açık deyin , ;)
:smiley: özürdilerim cahilliğime verin yavaş yavaş alışacağız. tenteli bu arada şu ek bilgiyi vereyim araçların tamamı dizel.

birde arkadaşlar bana ankarada bu araç için yardımcı olabilecek bir hayırsever varmı motoru nasıldır vesaire gibisinden hangi aracı almam gerektiği konusunda. çok büyük sevap işleyecek birde öğle yemeği yeriz inşallah.

yaw arkadaş anlamadığım bir nokta ,bu kadar adam gidip 110 pick up alacak 7000-8000 lira verecekler ondan sonra toplayacam diye uğraşacaklar herşey sürpriz , ben dağınık vaziyette 110 beş kapıyı satmaya çalışıyorum 6000 liraya bir Allah ın kulu bir satır yazmıyor.Boyayacam haki yeşile koyacam mke nin yanına :smiley: herşeyini söylüyorum,anlatıyorum şusu var busu yok diye bu araba mke den alınırsa mı kiymetli oluyor acaba? yoksa bende mi pick up yapsam aracı?

selam onder bey, oncelikle hayirli satislar diliyorum, ve sunu soylemeliyim; al denilen mal mindar olur, ve insanlar hep bilinmeyenin cekiciligine kapilir ;D ;D ;D

doğru söylüyorsun insanlar macera peşinde , bende öyle aldım hala uğraşıyorum.onlarda yaşayıp öğrenme hevesindeler.neyse herkesin kendi şeçimi saygı duyuyorum.İnşallah herkesin gönlüne göre olur.

karakoosh' Alıntı:
yaw arkadaş anlamadığım bir nokta ,bu kadar adam gidip 110 pick up alacak 7000-8000 lira verecekler ondan sonra toplayacam diye uğraşacaklar herşey sürpriz , ben dağınık vaziyette 110 beş kapıyı satmaya çalışıyorum 6000 liraya bir Allah ın kulu bir satır yazmıyor.Boyayacam haki yeşile koyacam mke nin yanına :smiley: herşeyini söylüyorum,anlatıyorum şusu var busu yok diye bu araba mke den alınırsa mı kiymetli oluyor acaba? yoksa bende mi pick up yapsam aracı?
demiştim ben yeniyim diye o yüzden aracınızı takip edemedim resim bilgi vs. yardımcı olursanız belki fikrimi değiştirebilirim saygılar.

resim faan var ama laptopun fani yandi o yuzden bir sure sonra resim atarim.ama aracin linki var bulayim gondereyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR