Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 665,365

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

arkadaşlar 1 adet 110 luk land ta biz satıyoruz. 98 model telekom aracı. ihale bedeli 4500 tl . araç yürür aksamı 10 numara. 2-3 milyar kadar masrafı var. ufak bir kaza yaptı önünde çok az hasarı var. bilginize. araç çankırı il telekom da

Vay fiyatlara bak kayserideki özel harekattan çıkan hurdalardan bile bedava.

ilgilene n olursa resim filanda gönderebilirim. aracın lastikleri yeni alındıktan sonra 100 km bile yapılmadı.

siz aracın iç dış fotolarını ve ihale şartlarını buraya koyun. eminim, ilgilenen çıkacaktır.

AKSAKAL92' Alıntı:
ilgilene n olursa resim filanda gönderebilirim. aracın lastikleri yeni alındıktan sonra 100 km bile yapılmadı.

Aracın resimlerini özelliklerini ve fiyatını http://www.gezenbilir.com/index.php?board=214.0 kısmına yeni bir konu açarak koyarsanız daha etkili olur. İlanınızın linkini bu başlığa eklemeniz yeterli.

ihalenin tarihi bellimi ?? ha bir de resim gorme sansimiz varmi acaba ?? simdiden tesekkurler .

ben bu gün izmit seymen mke e gitiim 6 adet defender parakende olarak satılıyor 3750 tl parakende almayı düşünenler değerlendırebılır

adrenalim' Alıntı:
ben bu gün izmit seymen mke e gitiim 6 adet defender parakende olarak satılıyor 3750 tl parakende almayı düşünenler değerlendırebılır
durumları nasıl murselin açıkmı kapalımı adam olurmu olmazmı

abi biraz talan edilmişlerr ama iyi olanları varr parakendede nasıl oluyorlar bılıyorsun
adam olmaz diye birşey yok bunu en ıyı sen bılırsın ;D ;D ;D ihalede olanlar var iyi durumda

AKSAKAL92' Alıntı:

Araca dair teknik bilgileri ve fotoları bekliyoruz Sayın AKSAKAL.

26.10.2009 tarihinde yaklaşık 110 adet defender ihalesi varmış,
MAKİNA VE KİMYA ENDÜSTRİSİ
HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN
(MUHTELİF ARAÇ SATILACAKTIR)
İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri ve durumu itibariyle ihtiyaç fazlası olan 113 kalem muhtelif araç kapalı zarfla teklif almak süretiyle satışa arz edilmiştir.
(ARAÇLAR TRAFİĞE TESCİL EDİLEBİLİR, ASKERİ BOYA RENGİ (HAKİ) İLE TRAFİĞE ÇIKARILAMAZ, ASKERİ BOYA RENGİ (HAKİ) BİR BAŞKA RENKLE DEĞİŞTİRİLECEKTİR, YURT DIŞINA SATILAMAZ, 1 AY İÇERİSİNDE TRAFİĞE TESCİL ETTİRİLECEKTİR.
Teklifler en geç 26 Ekim 2009 Pazartesi günü saat 14:00'e kadar İşletme Müdürlüğü Pazarlama Müdürlüğüne verilmiş olacaktır.
İsteyen firmalar teklif mektuplarının açılması sırasında ihale odasında bulunabilirler.
Ayrıntılı bilgi için;
http://www.mkehurdasan.com.tr/261009arac.htm

Hurdasan ihalelerinde hiç 90lık defender var mı? Veya sorumu şöyle sorayım "herhangi kurum 90'lık dizel defender kullanıyor mu ve bu araçlar ekonomik ömrünü doldurduğu için ihale ile satılma ihtimali var mı ?"

Çok selamlar..

Artur2001' Alıntı:
Hurdasan ihalelerinde hiç 90lık defender var mı? Veya sorumu şöyle sorayım "herhangi kurum 90'lık dizel defender kullanıyor mu ve bu araçlar ekonomik ömrünü doldurduğu için ihale ile satılma ihtimali var mı ?"

Çok selamlar..
Yerli üretim 90" defender olmadığından resmi kurumlardada 90"defendere raslamak pek mümkün değil ve bu araçların ihaleye çıkma durumuda şimdilim mümkün değil gibi görünüyor

yunus bager' Alıntı:
Yerli üretim 90" defender olmadığından resmi kurumlardada 90"defendere raslamak pek mümkün değil ve bu araçların ihaleye çıkma durumuda şimdilim mümkün değil gibi görünüyor

Nadiren de olsa resmi kurumdan 90 Defender da çıkıyor ancak gerçekten çok nadir.

nkurtkaya' Alıntı:
Nadiren de olsa resmi kurumdan 90 Defender da çıkıyor ancak gerçekten çok nadir.
Tabiki vardır yok demedim ben hiç göremedim ama 90"olanlar yerli üretim değil diye biliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri