Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,874
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

vosdost' Alıntı:
Hazir almak yerine toplamayi tercih ederim.
Aracin her parcasini bileceksiniz.
Ve araca olan guveniniz artacaktir.
Toplama konusunun iki turu vardir.biri satmak icin biri binmek icin.
Ornek olarak yag yakan bir motoru satmak icin toplayan ileriye donuk is yapmaz.
Fakat binmek icin toplayan 2 yil sonra parcanin sorun yaratacagini bildigi icin o parcayida degistirir.
Yeni motor yapilmis ve yeni boya yapilmis araci almayi dusunmem.

Bu konuda sayın VOSDOST gibi düşünüyorum. Bir süredir yakınen forumu takip ediyorum ve masraflar konusunda özelden kimi arkadaşlar ile bilgi paylaşımından sonra. Haa bir başka edindiğim izlenimde şu ki TEDAŞ araçları MKEK den çıkanlara göre epey daha diri oluyor.

Etiketler

Bu arada benim ilk sorum gümbürtüye gitmiş. Konu toplamalı mı hazır mı almalıya yönelmiş -bu konuda bir başlık varken-. TEDAŞ ihaleleri hakkında bilgisi olan var mı?

Merhabalar..MKE satış sitesini inceledim bir şey sormak istiyorum.Geçiçi Teminat diyor teminatı yatırdım ihaleye girdim.Çok kötü bir araç seçtim atıyorum 2000 tl fiyat yazıp zarfı verdim veya seçtiğim araç için benden başka ihaleye giren olmamış.Bende 2000 tl yazıp sarfı verdim,İhale komüsyonu bu aracı direk bananı verecek yoksa sen 2000 tl vermissin olmazmı diyecek.Saygılar.

tbozkoyun79' Alıntı:
Merhabalar..MKE satış sitesini inceledim bir şey sormak istiyorum.Geçiçi Teminat diyor teminatı yatırdım ihaleye girdim.Çok kötü bir araç seçtim atıyorum 2000 tl fiyat yazıp zarfı verdim veya seçtiğim araç için benden başka ihaleye giren olmamış.Bende 2000 tl yazıp sarfı verdim,İhale komüsyonu bu aracı direk bananı verecek yoksa sen 2000 tl vermissin olmazmı diyecek.Saygılar.
ihale hususlarında bir madde var aynen şöyle (TC xxxx maddeli ihale kanununa tabi degildir ) yani mke istediği gibi ihaleye mudahale edebiliyor yanı yetkililer diyorsa 5000 den aşa araba yok onlara kalmış bişeydir veya askıda kalma süreside onlara kalmış bir durum hatta aracı almaya hak etsen bile vermemeye hak sahibidir binmem anlatabildimmi

evedilaz' Alıntı:
ahmet senin ruhunda cj var land seni bozar akilli ol sana cj yapıcaz

Deniz senin ne işin var burada? ;D ;D ;D , bulaşacak sanada LR hastalığı CJ leri satıp başlıyacaksın ihale kovalamaya ;D

arkadaşlar aramızda hiç defender tenteli araçların ihalesine giren varmı. tenteli araçların teminatı 1.500 tl ama acaba mke yetkilileri kaça bırakıyor veya kaçtan başlatıyor ihaleyi. bilgi verirseniz sevinirim. 20 sindeki tenteli ihalesine girmeyi düşünüyorum.kapalı 4 kapı gibi fiyatı yüksek olmaz galiba. ben tek kapıları seviyorum. onu saç kasa kapalı yapmayı düşünüyorum. proje çizilirse olur herhal. saygılar....

1986 - 1987 ingiliz modelle otokar 1991 veya 92 model arasında yürüyen veya motorda bir değişiklik varmı dizeller için. biligisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. saygılar...

Arakadaşlar benimde sormak istediğim tenteli lr veya ambulans çıkması lr alır isek bunu plan proje dahilinde sw çevire bilirmiyiz yada mümkün'müdür böyle bişi. ?

doçhasan' Alıntı:
1986 - 1987 ingiliz modelle otokar 1991 veya 92 model arasında yürüyen veya motorda bir değişiklik varmı dizeller için. biligisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. saygılar...
hasan bey mke ihalelerinde açık veya kapalı teminet farketmiyor ama ihalede cıkma şansınız daha fazladır 5000 tl aşası teklif kabul edilmez
86-92 düz dizel modeller arasında hiçbir fark yoktur yanlız 86-87-88 modeller daha kaliteli üretilmiştir aracın sac kısmı yani ön göğüs ve şase galveniz sacdan üretildigi için çürük olma olasılığı daha dsüşüktür
almak istediğiniz aracın kapoırtası şasesi düzgün olsun yürüyen aksam aracın en ucuz kısmı kaforta en pahalı ve işciligide bir okadar zordur

dedir' Alıntı:
Arakadaşlar benimde sormak istediğim tenteli lr veya ambulans çıkması lr alır isek bunu plan proje dahilinde sw çevire bilirmiyiz yada mümkün'müdür böyle bişi. ?
öncelikle açık tenteli bir aracı 5 kapilı hale çevirmek cok masraflı ve zahmetli bir iştir 3 kapı birazdaha uygun olur ruhsattada sorun yaşayabileceginizi zannetmiyorum land roverden anlayan trafik muameleciler işi cözer
bendeki tenteli defenderi tek kabine çevirdim gerisini muamelecıler halletti

arkadaşlar teşekkür ederim bilgileriniz için. ben bu görüşleriniz doğrultusunda hareket etmeye gayret göstereceğim. ama ben defenderi kafaya koydum. mali durumum iyilere yetmez. artık tentelilere çok rağbet olmadığını duydum. almaya çalışacağım. temizlerinden nasipse. saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR