Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,976
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

ikinizede hayirli olsun ))) bende bu telekom ihalesinden umutluydum ama ihale haberini sitede yazan arkadaslardan henuz haber yok .

Etiketler

ercan süzer' Alıntı:
resimleri yükleyemiyorum hata veriyor msn adresini yazarsan resimde gönderebilirim...
araçları merak ettim banada resimleri gönderirmisin teşekkürler.
hayırlı olsun osmankeskin03@hotmail.com

araç grup numarası 3009 ve 3028 araçların resimleri. Her ikiside aynı Nakşi usta tarafından yapılmaktadır. Araçlardan araç grup numarası 3009 olan araç en yüksek fiyata satılan araçtır.

LAND ROVER 001.jpg

LAND ROVER 006.jpg

LAND ROVER 007.jpg

LAND ROVER 009.jpg

LAND ROVER 019.jpg

hayırlı ugurlu olsun ercan abi. 3009 u bende gözüme kestirmiştim. kaportası içi dışı cok temizdi arabanın. ama nasip olmadı ihaleye girmek. mayıs ayında işallah tamamdır bende gircem ihaleye. sanırım 7000 liraya giden 3009 du.

mke nın mutlka ihalesi olur. aylık yayınladıkları için şu an mayıs ihaleleri gözukmuyo ancak benım tahminim mutlaka olacaktır. bu arada ercan abi ordakı aracların hepsi neden satılmadı da 11 araç satıldı sadece 30 un üzerindeydi ihaleye giren araç sayısı. alıcımı cıkmadı acaba?

mayıs ayında seymen hurdalığındaki araçlar için ihale var....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR