Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,586

Etiketler

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

nkurtkaya' Alıntı:
İhaleye 18 kişi katıldı. Araç için son teklif 15.050 ytl verilmiş ve ihale komisyonu 50 ytl daha yükseltme istemiş. Böylece 15.100 ytl + kdv'ye (%18) alım-satım masrafları ve karar pulu damga vergisi vb masraflar ilave olrak satıldı. Aracın oradan çıkış maaliyeti 20.000 ytl'ye yaklaşır.
Eğer alan kişi kendi kullanacak ise ve uzuuuun yıllar bu aracı kullanıp çocuğuma miras bırakacaksa ve hepsinden önemlisi orijinal ellenmemiş bir araç alıp kendi zevkine göre yaratma hobisi varsa çok da fazla ödedi denemez. (Araç düz dizel ama modeline göre gerçekten çok diri ve temiz idi.)
Benim beklentim ihalenin 2-3 bin ytl daha aşağıda bağlanmasıydı. Alana tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullanmak nasip olsun.

en son satış ihaleleri ne zaman önumuzdeki zaman larda filan yardımcı olur musunuz.

Geçen ay sanıyorum türk telekomdan araçlar satışa çıktı.98 model 3.0tdi dieseller 26-28 aralığından satışa çıktı.Zaten çok ta yükselmedi 1-2 lira üzerine tamirciler aldı.Araçlar değişik illerde dağınık olduğu için ve fiyatlama tek tek yapıldığı için ben katılmadım.

turkcanm' Alıntı:
Geçen ay sanıyorum türk telekomdan araçlar satışa çıktı.98 model 3.0tdi dieseller 26-28 aralığından satışa çıktı.Zaten çok ta yükselmedi 1-2 lira üzerine tamirciler aldı.Araçlar değişik illerde dağınık olduğu için ve fiyatlama tek tek yapıldığı için ben katılmadım.

İyi para...

vayhan' Alıntı:
98 LR larda ne fark var ki o kadar fiyata gidiyor ?

300Tdi motor
RN380 şamsıman
4 teker disk fren
Hidrolik Direksiyon
Arka koltuklarda emniyet kemeri
24 freze akslar

Satılan bazı araçlarda da vinç (Warn M8000) ve şnorkel de vardı.

Merhaba
Arkadaşlar Dün MKE Ankarayla Telefonda görüştüm ilgili arkadaş ile perakende satışların kaltığını ama OCAK 2012 de ihale olacağını ( jandarmanın araçlarının) satılacağını söyledi şimdiden herkeze hayırlı olsun.
Darısı başıma :smiley:

screamingeagle' Alıntı:
Merhaba
Arkadaşlar Dün MKE Ankarayla Telefonda görüştüm ilgili arkadaş ile perakende satışların kaltığını ama OCAK 2012 de ihale olacağını ( jandarmanın araçlarının) satılacağını söyledi şimdiden herkeze hayırlı olsun.
takipteyiz

Ocak 2012 ihalelerinde çıkan araçlar bakalım ne durumda olacak....İşallah Mke nin çakalları kapmadan bizler temiz durumda olanlardan alabiliriz...Bu konudaki tüm bilgi ve fotoların ..yine paylaşılması temennisi ile teşekkürler..saygılar...

screamingeagle' Alıntı:
Merhaba

Insallah. Bende niyetliyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR