japon
Ana Kamp
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
takip.
takip.
nkurtkaya' Alıntı:İhaleye 18 kişi katıldı. Araç için son teklif 15.050 ytl verilmiş ve ihale komisyonu 50 ytl daha yükseltme istemiş. Böylece 15.100 ytl + kdv'ye (%18) alım-satım masrafları ve karar pulu damga vergisi vb masraflar ilave olrak satıldı. Aracın oradan çıkış maaliyeti 20.000 ytl'ye yaklaşır.
Eğer alan kişi kendi kullanacak ise ve uzuuuun yıllar bu aracı kullanıp çocuğuma miras bırakacaksa ve hepsinden önemlisi orijinal ellenmemiş bir araç alıp kendi zevkine göre yaratma hobisi varsa çok da fazla ödedi denemez. (Araç düz dizel ama modeline göre gerçekten çok diri ve temiz idi.)
Benim beklentim ihalenin 2-3 bin ytl daha aşağıda bağlanmasıydı. Alana tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız bol çamurlu günlerde kullanmak nasip olsun.
anycoold60' Alıntı:bide takip ne anlama geliyor...
turkcanm' Alıntı:Geçen ay sanıyorum türk telekomdan araçlar satışa çıktı.98 model 3.0tdi dieseller 26-28 aralığından satışa çıktı.Zaten çok ta yükselmedi 1-2 lira üzerine tamirciler aldı.Araçlar değişik illerde dağınık olduğu için ve fiyatlama tek tek yapıldığı için ben katılmadım.
vayhan' Alıntı:98 LR larda ne fark var ki o kadar fiyata gidiyor ?
takipteyizscreamingeagle' Alıntı:Merhaba
Arkadaşlar Dün MKE Ankarayla Telefonda görüştüm ilgili arkadaş ile perakende satışların kaltığını ama OCAK 2012 de ihale olacağını ( jandarmanın araçlarının) satılacağını söyledi şimdiden herkeze hayırlı olsun.
Darısı başıma
screamingeagle' Alıntı:Merhaba
Arkadaşlar Dün MKE Ankarayla Telefonda görüştüm ilgili arkadaş ile perakende satışların kaltığını ama OCAK 2012 de ihale olacağını ( jandarmanın araçlarının) satılacağını söyledi şimdiden herkeze hayırlı olsun.
Darısı başıma