karakartal01
Kamp I
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Bu millet eşşek olduktan sonra, semer vuran çok olur.
Bu millet eşşek olduktan sonra, semer vuran çok olur.
Aynen, maalesef DÜZENDE DEĞİŞMEZ.karakartal01' Alıntı:Bu millet eşşek olduktan sonra, semer vuran çok olur.
karakartal01' Alıntı:Bu millet eşşek olduktan sonra, semer vuran çok olur.
ömer bey dogru söylüyorsunuz bende defendercıyım 2 sene araştırmalarım sonuçunda 4 ay oldu defendırım olalı 40 yerede sordum alırken babamda askeride muhabereci astsubay oldugu halde en iyisini en uygununu buldum öyle aldım cokta memnunum tek dedigim kelime allahın sevgili kuluymuşum yakıt az hız iyi ama biraz kendime göre degişiklilikler yapacam tabiki sıfır arac degil ama cok şükür ankara kırıkkale bahsisliyede gittim bir zat kendim 4.500 tl ama parca masraflarını toplaıgımda bana cok daha pahalıya patlıçak diye piyasadan aldım cokta memnunum anlıçanız eşşek gurubundan kendimi dışarıda tutuyorumdopamin' Alıntı:Milletin hepsini katmayalım biraz haksızlık olur gönüllü eşşeklere vursunlar semeri
ta5che' Alıntı:ömer bey dogru söylüyorsunuz bende defendercıyım 2 sene araştırmalarım sonuçunda 4 ay oldu defendırım olalı 40 yerede sordum alırken babamda askeride muhabereci astsubay oldugu halde en iyisini en uygununu buldum öyle aldım cokta memnunum tek dedigim kelime allahın sevgili kuluymuşum yakıt az hız iyi ama biraz kendime göre degişiklilikler yapacam tabiki sıfır arac degil ama cok şükür ankara kırıkkale bahsisliyede gittim bir zat kendim 4.500 tl ama parca masraflarını toplaıgımda bana cok daha pahalıya patlıçak diye piyasadan aldım cokta memnunum anlıçanız eşşek gurubundan kendimi dışarıda tutuyorum
[attachment=2] BİLMEM SİZ BEGENDİNİZMİ ?????????????????? RESİMLERİ
ömer bey sanırım kayseridensiniz ! kayseri tomarzaya ava gidecez inşalalh görüşür tanışırız mersine de gelirseniz mutlaka ugrayın saygılarımla mersin bölgesi saim yeldopamin' Alıntı:Öncelikle aracınızı güle güle kullanın zaten sitemimiz pahalıya itibar gösterip gereksiz yere piyasayı yükselten parası olup olmayanı düşünmeyenlere gitsin ayrıca aracınız gayet güzel görünüyor kazasız belasız sürüşler dilerim
Kardeşim araban çok güzel zaten bizim söylediğimizde bu. Araçları uygun fiyatlara almak. 30.000 tl lik telekom ihalesine girenlere bir benzetmeydi benim yazım kimseye eşek demek haddimiz değildir, herhalde yazım tam anlaşılmamış. ben herkese semer vurulur demedim EŞŞEK OLUNCA vurulur dedim milletin tercihine karışamam tabii ki.ta5che' Alıntı:ömer bey dogru söylüyorsunuz bende defendercıyım 2 sene araştırmalarım sonuçunda 4 ay oldu defendırım olalı 40 yerede sordum alırken babamda askeride muhabereci astsubay oldugu halde en iyisini en uygununu buldum öyle aldım cokta memnunum tek dedigim kelime allahın sevgili kuluymuşum yakıt az hız iyi ama biraz kendime göre degişiklilikler yapacam tabiki sıfır arac degil ama cok şükür ankara kırıkkale bahsisliyede gittim bir zat kendim 4.500 tl ama parca masraflarını toplaıgımda bana cok daha pahalıya patlıçak diye piyasadan aldım cokta memnunum anlıçanız eşşek gurubundan kendimi dışarıda tutuyorum
[attachment=2] BİLMEM SİZ BEGENDİNİZMİ ?????????????????? RESİMLERİ
İlgilendiğiniz plaka varsa söyleyeyim, kapıya asmışlar sonuçları: 26000 denen 26010'a gitmiş, 25000 denen 25010'a ama hangi araç hangi marka bilmiyorum o bilgi yok listede, isimler, plakalar ve teklifler.07gokhanlc' Alıntı:herkese selam,
Telekom ihalesinin sonucundan haberi olan varmı...???
98 330K km deki Defender'e 26011 veren çıkmamış diye okuyorum sonuçları ben ilgili kurumla olan tecrübemden. Önemli olan bu makinaların ne olarak tekrar düşeceği markete diye düşünüyorum. Yukardaki makina Artvin de, Ankara'ya gelecek daha, sonra ne olacak ve kaçtan konacak bakalım.kaptan10' Alıntı:birileri birilerine haberi uçurmuştur yine 10 lira mevzusu bana tanıdık geliyor 10 lira farkala araçların satılması manidar dğrusu demekki talep olmamış fazla
demek istediginiz anlıyorum karakartal 30 bine ne araclar var herşeyinde bir degeri var degerinden fazlasını vermek akıl işi degil herkesin kendi tercihi . 30 binide ihaleden cıkmış bir arac için cok fazla buluyorum bilmem katılıyormusunuz bana ( mersinde telekomdan cıkan arac ihalelerinde 7 binliraya satıldı adanadan alan dr arkadaşımız eşi avukat hanım afrikaya gitmek için aracı sil yeni baştan dizayin ettirdiler 80 binlira teklif ettikleri halde satmadıklarını duydum tabiki yapılmış bir şekilde mersin bölgesinden saim yel sevgiler selamlar herkezekarakartal01' Alıntı:Kardeşim araban çok güzel zaten bizim söylediğimizde bu. Araçları uygun fiyatlara almak. 30.000 tl lik telekom ihalesine girenlere bir benzetmeydi benim yazım kimseye eşek demek haddimiz değildir, herhalde yazım tam anlaşılmamış. ben herkese semer vurulur demedim EŞŞEK OLUNCA vurulur dedim milletin tercihine karışamam tabii ki.