Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,564
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

ncmsrn' Alıntı:
Bizde 93 modeline 18.000 TL deyince nedense herkes burun kıvırıyor.
Millet sahibinden 15.000 e almayıp 28.000 e ihaleden alıyor. Heleki askeriyeden çıkma haşat bitik arabaları 10.000 e ihaleden alamayınca oturup hayıflanıp dizlerini dövüyor.
Anlamadım gittim bu işi vesselam.
1993 130 kasada rn 380 yok ama dediginiz dogru ayni arabayi ben 14000 e zor verdim ihalede satilsaydi fiyati 25 olurdu

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
98 model 300Tdi motorlu, Rn380 şasnzıman ve 4 teker disk fren, hidrolik direksiyonludur.
sizin 93 model de bu özelliklerde mi acaba?

28 bine ucuz demiyorum ama bu araçlar arasında ciddi farklar var. Bende 92 110 benzin+lpg var bende 18750 diyorum satamıyorum şimdi tabii ki 300 tdı ile aynı olmayabilir ama benim aracım daha 50.000 km desıfır ayarında en az 10.000tl lik aksesuar var ve 10.000 tl de fiyat farkı var şimdi 28 ile 18 i mukayese ederken birde temizliğine, aksesuarına km sine ve orjinalliğinede bakalım o zaman hangisinin 28.000 edeceği daha iyi meydana çıkar.

Telekom önceki ihalede fiyatları görünce muhammen bedelleri iyi (!) arttırmış. 30 bin muhammen bedelle satışa çıkan araç var ???

Telekom ihalesinde motor,şanzuman,alt takım kısaca heryeri arızalı olan en ucuz araç 18.000 den başlıyor o aracı 25 e alırlar 25 de masraf ederler 50 ye güzel araba olur ihalede alamayanlar da çok üzülür.

Evet fiyatlar yüksek biraz 20 000 tl de oyle gider yani 40 50 binliraya binilebilir duruma gelir heralde son fiyatin kaca kadar cikacagida malum

karakartal01' Alıntı:
Telekom ihalesinde motor,şanzuman,alt takım kısaca heryeri arızalı olan en ucuz araç 18.000 den başlıyor o aracı 25 e alırlar 25 de masraf ederler 50 ye güzel araba olur ihalede alamayanlar da çok üzülür.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Artık bu fiyatlardan tüccar falan birşey anlamaz. Şimdi tüccar, devlet, telekom yada kim ihale yapıyorsa. Baktılar millet piyasa fiyatındanda fazlaya alıyor kakaladıkça kakalıyorlar.

Katiliyorum size aynen öyle oluyor zaten bu fiyatlarida buraya talep oldugu icin cikiyor 30 000 liraya satis bedeli cok pahali daha da artacak sonucta ihale bu yani parayi veren düdügü calar hesabi neyse simdiden hayirli olsun alanlara

Arkadaşlar, dostlar bindiğimiz dalı kesiyoruz. Lütfen telekom ihalesine ilgi göstermeyin sonuçta bizler zararlı çıkacağız ve onlar ellerini oğuşturarak halimize gülecekler.

Merhaba arkadaşlar,
Hepimiz DEFENDER'le yatıp, DEFENDER'le kalkarsak belkide ekonomik ömrünü çoktan doldurmuş olan bu arabaları almak için birbirimizle kıyasıya yarışırsak bu fiyatlar az değil.
Telekomcu lar haksız ben olsan taban fiyatı en az 30.000 TL den başlardım.Neden mi nasılsa bu arabaları alacak müşteri hazır satılmayacak, elde kalır diye bir şey zaten yok.
En düzgün en az masraflı arabayı ihale fiyatından ve KDV dahil 20.000 TL ye aldık desek bu arabaya bırakın çamura girme işini normal kullanabileceğimiz hala getirebilmek için kaç para masraf ederiz ve bize maliyeti ne olur.Sanırım motor, şanzıman, iki adet dirensiyel, komple egzos, tüm yürüyenler, balatalar, belki elektrik tesisatı veya birçok şeyi elden geçirmemiz gerekecek değilmi.
Tüm bu işleri kaça yaptırabiliriz?
Ha bunu derken bazı arkadaşlarımızın yaptırdıklarını gün gün takip ettik onlar gibi yaptırabilecek olanlara saygı duyar şapka çıkartırım.
Eğer onlara yakın bir şekilde yapmak istesek acaba bize maliyeti ne olur, şöyleki Umut KILIÇ arkadaşımızın arabası gibi yapabilmek için nekadar daha harcama yapmalıyız.
İşte arkadaşlar Telekom'cular bu hazır müşteri çokluğunu bildikleri için kapıyı o rakkamlardan açıyor.
Bakın arazili vinçli Ranger'ler 9000 TL onlar açaba iş görmezmi ne dersiniz.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Vay beeeee fiyatlara bak sen :smiley: Adamlar uçmuş resmen en düşük 15 bin var oda selde suda kalmış adamlar yolacak kaz arıyor bu fiyatlara daha temizini ve donanımlısı alınır bence

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR