Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,595

Etiketler

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Merhabalar,
Aynı ihalede 2001 Model ford rangerları 9000 tl satıyorlar,Ankara da Defender araştırdık 2 adet ihtiyacımız vardı Toplamalar 35 bin tl den başlıyor.

dopamin' Alıntı:
Milletin hepsini katmayalım biraz haksızlık olur gönüllü eşşeklere vursunlar semeri
ömer bey dogru söylüyorsunuz bende defendercıyım 2 sene araştırmalarım sonuçunda 4 ay oldu defendırım olalı 40 yerede sordum alırken babamda askeride muhabereci astsubay oldugu halde en iyisini en uygununu buldum öyle aldım cokta memnunum tek dedigim kelime allahın sevgili kuluymuşum yakıt az hız iyi ama biraz kendime göre degişiklilikler yapacam tabiki sıfır arac degil ama cok şükür ankara kırıkkale bahsisliyede gittim bir zat kendim 4.500 tl ama parca masraflarını toplaıgımda bana cok daha pahalıya patlıçak diye piyasadan aldım cokta memnunum anlıçanız eşşek gurubundan kendimi dışarıda tutuyorum :D
[attachment=2] BİLMEM SİZ BEGENDİNİZMİ ?????????????????? RESİMLERİ

141020112863.jpg

141020112877.jpg

ta5che' Alıntı:
ömer bey dogru söylüyorsunuz bende defendercıyım 2 sene araştırmalarım sonuçunda 4 ay oldu defendırım olalı 40 yerede sordum alırken babamda askeride muhabereci astsubay oldugu halde en iyisini en uygununu buldum öyle aldım cokta memnunum tek dedigim kelime allahın sevgili kuluymuşum yakıt az hız iyi ama biraz kendime göre degişiklilikler yapacam tabiki sıfır arac degil ama cok şükür ankara kırıkkale bahsisliyede gittim bir zat kendim 4.500 tl ama parca masraflarını toplaıgımda bana cok daha pahalıya patlıçak diye piyasadan aldım cokta memnunum anlıçanız eşşek gurubundan kendimi dışarıda tutuyorum :D

Öncelikle aracınızı güle güle kullanın zaten sitemimiz pahalıya itibar gösterip gereksiz yere piyasayı yükselten parası olup olmayanı düşünmeyenlere gitsin ayrıca aracınız gayet güzel görünüyor kazasız belasız sürüşler dilerim

dopamin' Alıntı:
Öncelikle aracınızı güle güle kullanın zaten sitemimiz pahalıya itibar gösterip gereksiz yere piyasayı yükselten parası olup olmayanı düşünmeyenlere gitsin ayrıca aracınız gayet güzel görünüyor kazasız belasız sürüşler dilerim
ömer bey sanırım kayseridensiniz ! kayseri tomarzaya ava gidecez inşalalh görüşür tanışırız mersine de gelirseniz mutlaka ugrayın saygılarımla mersin bölgesi saim yel

ta5che' Alıntı:
Kardeşim araban çok güzel zaten bizim söylediğimizde bu. Araçları uygun fiyatlara almak. 30.000 tl lik telekom ihalesine girenlere bir benzetmeydi benim yazım kimseye eşek demek haddimiz değildir, herhalde yazım tam anlaşılmamış. ben herkese semer vurulur demedim EŞŞEK OLUNCA vurulur dedim milletin tercihine karışamam tabii ki.

herkese selam,
Telekom ihalesinin sonucundan haberi olan varmı...???

07gokhanlc' Alıntı:
herkese selam,
Telekom ihalesinin sonucundan haberi olan varmı...???
İlgilendiğiniz plaka varsa söyleyeyim, kapıya asmışlar sonuçları: 26000 denen 26010'a gitmiş, 25000 denen 25010'a :smiley: ama hangi araç hangi marka bilmiyorum o bilgi yok listede, isimler, plakalar ve teklifler.

birileri birilerine haberi uçurmuştur yine :smiley:10 lira mevzusu bana tanıdık geliyor 10 lira farkala araçların satılması manidar dğrusu demekki talep olmamış fazla

kaptan10' Alıntı:
birileri birilerine haberi uçurmuştur yine :smiley:10 lira mevzusu bana tanıdık geliyor 10 lira farkala araçların satılması manidar dğrusu demekki talep olmamış fazla
98 330K km deki Defender'e 26011 veren çıkmamış diye okuyorum sonuçları ben ilgili kurumla olan tecrübemden. Önemli olan bu makinaların ne olarak tekrar düşeceği markete diye düşünüyorum. Yukardaki makina Artvin de, Ankara'ya gelecek daha, sonra ne olacak ve kaçtan konacak bakalım.

Ayın yirmiikisinde MKE'nin yaptığı ihalenin sonucundan haberi olan var mı? Epey miktarda Defender vardı satılacak.

karakartal01' Alıntı:
Kardeşim araban çok güzel zaten bizim söylediğimizde bu. Araçları uygun fiyatlara almak. 30.000 tl lik telekom ihalesine girenlere bir benzetmeydi benim yazım kimseye eşek demek haddimiz değildir, herhalde yazım tam anlaşılmamış. ben herkese semer vurulur demedim EŞŞEK OLUNCA vurulur dedim milletin tercihine karışamam tabii ki.
demek istediginiz anlıyorum karakartal 30 bine ne araclar var herşeyinde bir degeri var degerinden fazlasını vermek akıl işi degil herkesin kendi tercihi . 30 binide ihaleden cıkmış bir arac için cok fazla buluyorum bilmem katılıyormusunuz bana ( mersinde telekomdan cıkan arac ihalelerinde 7 binliraya satıldı adanadan alan dr arkadaşımız eşi avukat hanım afrikaya gitmek için aracı sil yeni baştan dizayin ettirdiler 80 binlira teklif ettikleri halde satmadıklarını duydum tabiki yapılmış bir şekilde mersin bölgesinden saim yel sevgiler selamlar herkeze

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR