Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,561

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

bu ihaleler ankarada mı oluyor? 1000diye yazan land lar tahmini kaçtan satılır?

Arkadaşlar, fotograf çekmedim ama Seymen'dekileri gördüm. Araçlar perişan haldeler, o bir yana bazı motor parçalarıda sökülmüş durumdaydı. Herhalde ihale sonrasında takmak için saklıyorlar. Sanırım yürü halde almak en doğrusu en azından bu koşullarda böyle. Bir arkadaş da ihaleyi kazanmasına ragmen sonradan vazgeçmiş ve teminatı yakarak araçları almamış (Masrafların hesap ettiğinden fazla oldugunu görmüş.) Benim merak ettiğim şu ki, bu araçlar neticede hizmetten çekilerek ama hala çalışır durumda oraya getiriliyorlar. Bu araçlar nasıl bu hale gelir ki? Sanki damperli bir kamyona kepceyle yüklenmişde MKE ye damperle boşaltılmış gibiler. Elektrik tesisatının kablosunu bile sökmüşler, egzost manifoldu koltuk üzerinde, kasa iç kısımları tamamen çürük, motor binbeter halde. İzlenimim sanki bilerek araçlar haşat edilmiş gibi. Umarım yanılıyorumdur.

Quasar arkadaşımızın dediğine ve izlenimlerine bakılırsa bunlar ya o araçları birilerine peşkeş çekiyorlar ki olmıyacak birşey değil burası türkiye çünkü gerçek olan bir şey o arabalar çalışır durumda hizmetten çekiliyor ve neden sökülüyor? yada 2 ci ihtimal bu araçlar seneler önce söküldü ve satılması için belli bir süreç beklenmesi gerekti varın siz karar verin bencede en doğrusu çalışır bir durumdaki aracı alıp onunla oynamak.
Saygılar

Kusura bakmayın arkadaşlar ama bizim insanımıza MKE nin Askeriyenin hurdaları çok bile. Ben 2005 yılında tasişten 26.000 km deyken ihaleden aldığım şu an 50.000 km de olan bebek gibi arabayı satışa çıkardım 20.000 yazdım 18.000 bile veren çıkmadı. Ya bırakın aracın temizliğini en az 10.000 tl lik aksesuar vardı.Arazi aracının altı o hurdaların üstünden temizdi ne oldu fiyat veren çıkmadı.Aynı arabayı MKE veya telekom ihaleye çıkarsaydı 30.000 tl verirlerdi. Kısacası herkes hak ettiğini bulur diyerek satmaktan vaz geçtim.Şimdi burda yazılanları okurken şaşırıyorum acaba ben başka bir ülkede mi yaşıyorum?

Merhaba sevgili dostlar......Malesef MKE de yıllardan beri çarkın nasıl döndüğünü bilenler biliyor......Tabiki bu çarkı yeni görenler şaşırıyor haliyle.... Yıllar evvel CJ serisi jeep ler jandarmadan çıkmaya başladığındada benzer çirkinliklerle tanışmış olduk....Daha sonra 404 benzinli unımoglar çıktı..onlardada aynı durum söz konusu oldu....Bu işlerin kendi tayfası var malesef....onlar kaymağı yiyiyor......geriye ne kalırsa ortada....Siz aracınızı beğeniyorsunuz,,yükleme yapacakken araçta dahada eksilmiş parçalar görebiliyorsunuz.....Araçlar askeriyeden bu kadarda eksikli çıkmıyor...Malum hepimiz askerlik yaptık...sıkımı aracın bir yerine bir şey olsun....nerde görülmüş ...hemen hesap sorarlar..zaten zimmet denen bir şey var hepimizin bildiği gibi....Bu yüzden olay aşikardır malesef...İncik boncuk,,aksesuar...konsoldaki düğmeler vs vs ayıklanıyor.....Gerisi malumunuz... Araçların hepsi liğme liğme edilmiş neredeyse..bu nasıl iştir ??? Hepsimi askeriyede bu hale getirildi...Yada askeriyeye o parçaların hepside lazımmıydıda söküldü ??? Enteresandır genelde ufak tefek yada ilk bakışta göze batmayan parçalar her nedense.....Bu yüzden canı yanmış bir kişi olarak...Piyasadan,, toplanmış ve uygun fiyatlı araç araştırıp almayı şahsen mantıklı buluyorum...Tabiki işten anlayan sağlam ekibi olan..parça teminini en uygun bir şekilde araştırıp bulabilen arkadaşlarıma sözüm yok....Nacizane fikirlerim bunlardır....Yinede bizler gibi doğa ve 4x4 severleri ALLAH tan başka kimse bu sevdadan vazgeçiremez...Sağlıkla kalın saygılarımla...

allah onların belasını versin görüp ihalesine girip aldığım defenderim ile teslim aldığımız defender arasında ki farkı anlatmakla bitmez
her şeyi almışlar kafam bastı da stop muşurunu dahi motordan sokmuk almışlar, bunu anlamadım
yazmadığım yer kalmadı ama malesef takan olmadı
her fırsat bulduğumda her yerde içimden gelerek allah belalarını versin diyerek dua ediyorum (amin)
saygılarımla

Merhabalar arkadaşlar,
En çok sevdiğim arazi aracı olan DEFENDER almaktan vazgeçtim, niyemi?İhaleye girip istedikleri aracı (işe yarayacakları) alıp bizlere iki katına satanlara yedirecek tek kuruşum yok.
Bakın arkadaşımız ihaleden aldığı aracı teslim alıyorken nasıl bulmuş.
Ben almaktan vazgeçtim, sizlerde almayın patlasın ellerinde bakalım ne yapacaklar?
Kurdukları tekeli kırmanın çaresi yok bu belli.Bize düşen onların ellerindeki arabaları almamak.
Biri bu siteye girmiş telekomdan aldığ 4 adetı 4x4 sıprıntırları satmak için ilan vermiş almayın kalsın ellerinde, pişyasada çok sıprıntır var 4x2 onlardan alın mutlaka daha temizdirler.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sdurdu' Alıntı:
allah onların belasını versin görüp ihalesine girip aldığım defenderim ile teslim aldığımız defender arasında ki farkı anlatmakla bitmez
her şeyi almışlar kafam bastı da stop muşurunu dahi motordan sokmuk almışlar, bunu anlamadım
yazmadığım yer kalmadı ama malesef takan olmadı
her fırsat bulduğumda her yerde içimden gelerek allah belalarını versin diyerek dua ediyorum (amin)
saygılarımla
Merhaba sevgili arkadaşım başınıza gelen bu olaya üzüldüm siizin yeriinizde olsam en üst düzey merciye kadar şikayet ederim . Buşerefsizler le uğraşmanın tek yolu bu edebilidğiniz en üste kadar şikayet edin bu açlara bu işi yapamıyacaklarını devletin malını çalamalarının yanlarına kalmıyacağını anlatmak lazım ,nasıl gümrüklerde rüşveti alanların canını yaktılar gerçi hala o çark devam ediyor ama olsun bir ikisinin canı yansın ki bu şerefsizler bu işleri bıraksınlar.
İlla bu gibi yerlerde bir tanıdığımı veya bürokratımızınmı olması lazım bileğimizin hakkıyla bazı işleri halledelim.
Herkeze saygılar.

Arkadaşlar boşuna uğraşmayın, bunların sonu gelmez kimse de getiremez.
Çalışan, yürüyebilen arabayı teslim alırken çekiciye zor yükledik, eleman bu arabanın bende satılık bazı parçaları var dedi saydı neler olduğunu baktık bizden sökülen pompa, lambalar, gösterge tablosu ve çok parça paspasa varana kadar.
Bende dedimki, birader bana sadece tavan lazım gerisini hurdaya satacağım sen benim satınaldığım arabadan çaldıklarını eve götür keşke şaftınıda alsaydın daha çok işine yarardı
eleman ses çıkaramadı iş çıkışı yakalama şansım olmadı, eğer yakalasaydım şaftı hediye edecektim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

her malın bi alıcısı olur siz almazsanız başkası alır oda sıze satar yada.. düzen deşisin hak hukuk yerine gelsin ihlaleler düzelsin land alalım diye 100 yıl beklersınız gibi geliyor üzücü şeyler olmus malesef yapanın yanına kalıyor. bu işi yapanlar sizlerle ayı ihaleye giren insanlar tanıyorsunuzdur aslında, bi şekilde aracların işine yarayacak parcaları alıp kendı alacakları araclara taktırıyorlar sanırım.

Yinede ne olursa olsun gerekirse başbakanlığa kadar yazmak lazım bunlarla mücadelenin bir şekli mutlaka vardır ama kabahat bizde aman kim uğraşacak şimdi allah şöyle etsin böyle etsin der geçip gideriz aslında işin üstünde durmak lazım göz göre göre hırsıza para kaptırmamak içi adamlar cebimizdeki parayı gözümüzün içine bakarak ve dalga geçerek çalıyorlar.
Mücadele Şart...............

Aldım,alıyorum,alacağım derken cuma günü beğendiğim bir aracı almak için İzmir'den uçakla Ankara'ya gittim.Uçakla gittim ki noter kapanmadan aracı üstüme alayım,sonrada çekerek İzmir'e getireyim.Daha İzmir havaalanında telefonla Ankarada'ki çekiciyle anlaştım.Saat 14:30 civarı buluşacak noterden sonra araçla beraber İzmir'e dönecektik.Neyse aracın sahibi ile Ankarada buluştuk aracı,gördük,deneme sürüşü yaptık...Notere gitmeden çekiciyi aradım malum cumartesi evimde olmam gerekiyordu.Çekici arkadaş başka bir araçla anlaşmış gitmiş.Kaldık ortada..Bir kaç yeri daha aradım ancak sonuç olumsuz.Birden moralim bozuldu.İstemeye istemeye araçtan vazgeçip,İzmir dönüş yolunu tuttum.Dönüşte araç aklımdan hiç çıkmadı.Keşke alsaydım diye çok söylendim kendime...Sonra yeni MKE ihaleleri aklıma geldi biraz avuttum kendimi...
Şimdide yazdıklarınızı okudum.Yine moralim bozuldu beyler...Peki hiç mi dürüst insan kalmadı bu ülkede?Bu nasıl bir iştir?Sen kalk ihaleden al aracı 2500-3000'e sonra,getir üzerine 7000 TL fiyat koy.Yada bir iki yerini düzelt 12.000 yaz.Lütfen kimse yanlış anlamasın beni.Aldığı aracı layıkıyla toplayıp, daha sonra satmak zorunda olan arkadaşlar var.Onlara elbette bir şey diyemem.
Ancak Land üzerinden elde edilen bu rant beni soğuttu.Sevdiğimiz aracı almak için bir günde gidiş dönüş 1200 km yapıyoruz.Bu gönül işi çünkü.Düşünün babam bile beni arayıp dün akşam''Erzurumda bir arkadaşımda Land Rover varmış git bir bak bakalım''diye dalga geçiyor.
İhaleyede giremiyeceğiz madem,dışarıdada fiyatlar malum.Ya vazgeçeceğiz,yada düzelmesini bekleyeceğiz.Ya da daha çok bütçe ayıracağız.Herkese selamlar.

karakartal01' Alıntı:
Kusura bakmayın arkadaşlar ama bizim insanımıza MKE nin Askeriyenin hurdaları çok bile. Ben 2005 yılında tasişten 26.000 km deyken ihaleden aldığım şu an 50.000 km de olan bebek gibi arabayı satışa çıkardım 20.000 yazdım 18.000 bile veren çıkmadı. Ya bırakın aracın temizliğini en az 10.000 tl lik aksesuar vardı.Arazi aracının altı o hurdaların üstünden temizdi ne oldu fiyat veren çıkmadı.Aynı arabayı MKE veya telekom ihaleye çıkarsaydı 30.000 tl verirlerdi. Kısacası herkes hak ettiğini bulur diyerek satmaktan vaz geçtim.Şimdi burda yazılanları okurken şaşırıyorum acaba ben başka bir ülkede mi yaşıyorum?

Selamlar;
92 model ambulans kasa ruhsata ıslı karavan, cıft kısılık yatak, ocak lavabo, tv, buzdolabı, hıdrafor, ınvertor, cıft lpg tankı, yenı motor, yenı debraj, yenı mars motoru, 2 yıllık camur lastıgıyle uzun sure satılmadı. En son 10 lıraya verdım. Yaptıgım masraf toplamda 18 ı gecer.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

SON KONULAR

Geri