Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,586
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

herkese selamlar ihalelerle ilgili yakın tarih verebilen varmı acaba mke ihale tarihi yazmıyor bir iki defa aradım cevap veren çıkmadı bir tane def alıp toplamak istiyorum.şimdiden teşekkürler

Etiketler

Bir PM gelmiş ama ben pm yazamıyorum mesaj sayımdan dolayı sanırım burdan cevaplayayım.
39AS130 Mercedes Ölçüm Aracı'nın en iyi teklfi 16751,99 TL olmuş.

zeydan' Alıntı:
herkese selamlar ihalelerle ilgili yakın tarih verebilen varmı acaba mke ihale tarihi yazmıyor bir iki defa aradım cevap veren çıkmadı bir tane def alıp toplamak istiyorum.şimdiden teşekkürler
MKE 21 Ekim 2011'de araç satış ihalesi gerçekleştirdi. İhale MKE Hurdasan vebsitesinde ilan edildi. İletişim için telefon numaralarıda mevcut. Epey sayıda defender vardı. Araçlar Aliağada. İhale ise Ankara Yenimahallede yapılldı. Ben geç haberdar olduğum için katılamadım. Önce İzmir Aliağada araçları görüp sonra Ankaraya gitmek gerekiyor. Pazarlama müdürlüğünde ilgili telefonları aradım. Genelde 5-8 bin TL arasında gittiğini, ancak 5000'in altına düşmediğini bildirdiler. Siteyi takip ederseniz satılmayan ve sonradan MKE'ye gelen araçların satışına katılabilirsiniz. Sanırım 2-3 ay sonra tekrar satış olur. Linkleri aşağıda yazıyorum.

http://www.mkehurdasan.com.tr/pazarlama_ihale.htm
http://www.mkehurdasan.com.tr/pazarlama_ihale.htm
http://www.mkehurdasan.com.tr/21_10_2011_ARAC_ihalelistesi.htm

nakturk' Alıntı:
Bir PM gelmiş ama ben pm yazamıyorum mesaj sayımdan dolayı sanırım burdan cevaplayayım.
39AS130 Mercedes Ölçüm Aracı'nın en iyi teklfi 16751,99 TL olmuş.

Çok teşekkür ederim.

bilgi için çok teşekkür ederim.verdiğiniz liklerden takip etmeye çalışırım sağolun.

Merhabalar MKE ihalelerine baktım da (en azından listeden) hep land rover kapalı kasa y da land rover tentli yazıyor Defender 130 almak istiyorum ama MKE den anlaşılamıyor bir de hangi kurumlardan 130 çıkar ucuz yollu aksesuarsız sıfırdan toplamak için. Şimdiden çok teşekkürler...

Child_In_Time' Alıntı:
Merhabalar MKE ihalelerine baktım da (en azından listeden) hep land rover kapalı kasa y da land rover tentli yazıyor Defender 130 almak istiyorum ama MKE den anlaşılamıyor bir de hangi kurumlardan 130 çıkar ucuz yollu aksesuarsız sıfırdan toplamak için. Şimdiden çok teşekkürler...
130 kasa nadiren çıkar.
Özel siparişle belli kurumlara üretilen sağlam makinalardır. Malum sitede yapılmışları 30.000 tl ve üzerinde fiyatlarda

ta5che' Alıntı:
demek istediginiz anlıyorum karakartal 30 bine ne araclar var herşeyinde bir degeri var degerinden fazlasını vermek akıl işi degil herkesin kendi tercihi . 30 binide ihaleden cıkmış bir arac için cok fazla buluyorum bilmem katılıyormusunuz bana ( mersinde telekomdan cıkan arac ihalelerinde 7 binliraya satıldı adanadan alan dr arkadaşımız eşi avukat hanım afrikaya gitmek için aracı sil yeni baştan dizayin ettirdiler 80 binlira teklif ettikleri halde satmadıklarını duydum tabiki yapılmış bir şekilde mersin bölgesinden saim yel sevgiler selamlar herkeze
Merhaba Saim bey ben Kadirliden Bilal Sayman. İnşallah bir etkinlikte karşılaşırız.

karakartal01' Alıntı:
Merhaba Saim bey ben Kadirliden Bilal Sayman. İnşallah bir etkinlikte karşılaşırız.
bilal bey sizin adana yahyalı gezilerinizi gördüm evet bende siizinle tanışmayı cok isterim bu ayın 26-27 sinde sizinde olaçagınız batık gemi gezisinde bulunmayı cok istedim ama o gün 15:00-23:00 nöbetime denk geliyor imkansız oldu gece nöbetime denk gelseydi sabah iş cıkışı gelecektim akşama dönmem gerekse bile kısmet bir dahaki sefere artık sevgilrle kalın

ta5che' Alıntı:
bilal bey sizin adana yahyalı gezilerinizi gördüm evet bende siizinle tanışmayı cok isterim bu ayın 26-27 sinde sizinde olaçagınız batık gemi gezisinde bulunmayı cok istedim ama o gün 15:00-23:00 nöbetime denk geliyor imkansız oldu gece nöbetime denk gelseydi sabah iş cıkışı gelecektim akşama dönmem gerekse bile kısmet bir dahaki sefere artık sevgilrle kalın
Sağlık olsun Saim bey bu ay olmazsa gelecek ay olur. Bizde bu doğa sevgisi olduktan sonra mutlaka başka bir etkinlikte buluşuruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR