zinciros' Alıntı:bulent bey , selamlar
kayserideki araclari gormeye gittinizmi ? veya gidenler varmi? cunku o araclar da beyazin fiyatini yukseltmisler , garip geldi bana ,, saygilar
fosilbulent' Alıntı:2 kere bilet ayırttık 2 sindede salı gelcek cuma gelcek pazar burada dediler bu güne kadar geldik bu gün aradım salı günü kayseride olcak dediler. sabırla bekliyorum....
98 modelde olsa Fiyatı biraz yüksek, Askeriyeden değil,büyük ihtimalle telekom çıkışlılar.mu7y' Alıntı:98 model araclar sanırım ihaleye çıkmış sahibindene bakarken YANASİPde 300 tdi bir arac var büyük ihtimalle ihaleden çııkmııştır bir bilgisi olan varmı acaba?....
http://www.sahibinden.com/98_model_300tdi_defender-13WQQaXQQ12217732WQQpXQQdisplayitem
ali fatih' Alıntı:bana kalsa 13000'e bile gitmez...
87 model bu yahu... yuh yani 25000 fiyatmı konur.
nkurtkaya' Alıntı:Turuncu Def 110 dizel'in fiyatı 19,990 TL'ye düşmüş.
discovery-V8' Alıntı:Maliyetine ;D
Madem maliyetine satacaktın niye fiyatı okadar arttırdın paranı bağladın, ben anlayamıyorum.
mu7y' Alıntı:İhale sonucuna baktım ınternetten sadece arac için 15100 ytl ödeme var bunu plakası ıvırı zıvırı 17 ye kadar dayanır demekkı 17 verene dırek verır
discovery-V8' Alıntı:%18 kdv var = 17.818,00 + fon+ dellaliye+.... plaka ıvır zızvır en az 19500 ü bulmuştur,belkide geçmiştir.