Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 665,454

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ali bey aralık ayının son haftası mke ihalesi vardı kısmet umarım 2009 da birer tane alabiliriz.
off-road için iyi bir tercih.

Sanırım yeni araclar gelmiş hurdasana ihaleye 11 adet 88-90 arası araçlar....

Teklifler en geç 18 Şubat 2009 Çarşamba günü saat 14:00'e kadar İşletme Müdürlüğü Pazarlama Müdürlüğüne verilmiş olacaktır.

http://www.mkehurdasan.com.tr/180209.htm

21.01.2009​

LAND ROVER ARAÇGR 67 NAİL SERDAR TAŞKIN 6.100,00 PEŞİN SATILDI
LAND ROVER ARAÇGR 58 AYKUT KAR 6.100,00 PEŞİN SATILDI
LAND ROVER ARAÇGR 48 ALİ İHSAN SARAÇ 6.100,00 PEŞİN SATILDI
LAND ROVER ARAÇGR 22 OSMAN TONYALI 6.350,00 PEŞİN SATILDI
LAND ROVER ARAÇGR 57 FATİH YILDIZ 5.300,00 PEŞİN SATILDI
LAND ROVER ARAÇGR 65 BAHADIR KAR 6.100,00 PEŞİN SATILDI
LAND ROVER ARAÇGR 66 ABDULKADİR TARA 6.100,00 PEŞİN SATILDI

21 ocak ihale sonuçları...

arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu araçlar çalışır yürür vaziyettemi yoksa çekiciylemi hareket ettiriliyor.Ankaradan alıp çekiciylemi getırıyorlar yoksa araçlar ankaradan istnbula gelecek şekildemi

araçlar genelde çalışmaya müsait ama bu araçları çekme belgesiyle
devraldığınız için plaka-ruhsat-sigorta vs.sorunu var.trafiğe tescili olmadığı
için çekiciyle(daha çok kamyon tercih ediliyor) götürmek gerekir.

Bir sorum olacak bu özel harekat araçlarının ihalelerini nerde ögrenebiliriz yada bu mke hurdasan yada milli emlak sitesinde yayınlanan ihalelerdeki araclar bunlara dahilmi oluyor...
Tesekkürler.....

merhaba arkadaşlar, genelde forum sitelerine sadece okuyucu düzeyinde katılırım ama bakıyorum babamın tarifiyle hayalperest çok insan var benim gibi dayanamadım yazayım dedim.
18 subatta mke den satılacak araçları aliağa depoya gittim inceledim ordaki beyefendi ile görüştüm.ilk olarak adam bana şunu dedi arkadaş biz şimdiye kadar hiçbir landı 4000 nin altında satmadık onlar da ikinci üçüncü ihalelerde elde kalan en kötü araçlardı bunlar çiçek gibi 6000 -7000 rahat verilir dedi.ağzimin suyu aktı , koştum araçlara bakmaya bi gittim o ne araçlar berbat arkadaşlar,kiminin şanzumanı yok zaten koltuk göğüslük vites topuzu tavan döşemesi falan berbat yada yok ,lastikler yerde berbat ,motor sürpriz ne çıkacak belli değil ama süper çıkmayacağı garanti, kasa durumu süper araç yok , güzel araç yok , orta araç var , orta altı yığılı ,fotoğraf çekemedim güneş parladı , hepsi jandarma çıkması mavi renkli ,ayrıca bu araçların yarısında intercooler yok , acaba turbosuz mu diye düşündüm ama yorumsuz ,en enteresan kısım benim bildiğim bu araçlar aliminyum kasa ve aliminyum paslanmaz ama bunlarda pas var kaynak olmaz kaynak var buda soru işareti.
sonuç ; es kaza bu aracı 5000 tl ye aldınız( ki ben bu araçların bazısına 3000 tl teklif vermeyi düşünüyorum ama alma umudum olmadan ),motor bakımı yada rektefiye pompa bakımı yağı filtresi kayışlıysa trigeri cartı curtu en iyi ihtimal 1500 tl ,kaporta işçiliği 1000 tl , boya işçiliği 1500 tl ,göğüslüktü döşemeydi aynası vitesi topuzu tavan taban 1000 tl,şanzuman şaft baskı balata rulman çıktı çıkmadı bakımı 1000 tl , 4 lastik 1000 tl ,nakliye si 500 tl , kapı lastikleri silecekler ön ızgara stoplar farlar sinyal di sisti 1000 , kaçrdım unuttum 500 gelir bu araç 14000 ytl ye .bu şahsi bir yorumdur makine mühendi bendenizden yeni bi meriva topladım arkadan hasarlı hatasızını alsam 1500 lira fazla verirdim değmezmiş öğrendim seve seve değil söve söve biniyorum :smiley:
e sen niye giriyorsun derseniz ,benim işyerim sanayinin içinde kaporta boya motorcu hepsi ahbap olur.pazarlığımda kuvvetlidir. 3000-4000 liraya alırsam motor 1000 , kaporta 750 boya 1000 ondan sonra verecem dizayn firmasına 3000 koltukdan döşemeye tavandan göğüslüğe tabana kapı döşemeleri hepsini yaptırmaya(ki vip minübüs için bu fiyatı almıştım.)baskı balata şanzuman 500 , 4 lastik 750 nakliye yok basıcam gelicem aliağadan izmire çalışırsa çalışmazsa 100 lira versem attırırım kapı lastikleri 1000 kaçırdım unuttum 500 toplam 11500 -13000 gibi vip döşenmiş araç yapma düşüncem var ,yapabilirsem , hatam varsa forumdaki üstadlardan özür dilerim.görüşlerinizi fikirlerinizi bekliyorum.bu arada aliağada adamın biri satıyomurmuş yolda gördüm sordum 88 model sorunsuz dedi ama lastik yok boya eh motor yağ eksiltmiyor dedi son 8500 e verecekmiş.
çok uzattım hepinize kolay gelsin...

Jandarmadan mkek devredilen araçlarda şuana kadar temiz olanını görmedim. Ambulans kasalı olanlar temiz olabiliyor. Jandarmanın elinde kaçtane şöför değiştirdi kimbilir. Kimler o araçta araba kulanmayı öğrendi. Kaçtane kademe askeri ustalığı o landlarda öğrendi. Bu durumda ihaleden alınacak landları milli emlaktan almak gerekir. özellikle sağlık bakanlığının devrettiği araçlar. Sağlık bakanlığından devredilen landlarda düz kasa olanları çok nadirdir. Genelde ambulans kasalıdır. 3 yıl kadar oldu ambulans kasalı bir 110 aldım o zaman gükrük satış yapıyordu. Aracı aldığımda araç 81 bin km deydi.

Karakoosh bey biz o dediginiz gibi araçlardan 2 tane aldık biri kapalı diegi açık ikisinide tabiri cayizse kız gibi yaptık hee öyle bedavaya LAND ROVER kullanmak yok
o araçlar turbosuzdur interkol yoktur sizin bazılarında var bazılarında yok dediginiz yag sogutucusudur kiminin ragyatötün önunde ayrıyekten kimindede radyatörle yekparedir model farkı anlayacanız ...

sağolasın üstad , bak neler öğreniyoruz , yavaş yavaş öğrenicez , kasadaki pas ve kaynaklara yorumunuz nedir?
bu araçların tamamı turbosuz yani onu öğrendik acaba hidrolik direksiyon var mıdir bunlarda?

Niye uğraşıyorsunuz ya bu defenderlerla alın bir jeep ZJ hem ucuz hemde korkunç off-road aracı ;)

discovery-V8' Alıntı:
Niye uğraşıyorsunuz ya bu defenderlerla alın bir jeep ZJ hem ucuz hemde korkunç off-road aracı ;)
;D Evet abi cok haklısın hatta cokta az yakıyormuş 200 krş falan ;) parcasıda bolmuş(usa) zaten arıza yapmazmış

ben 1997 de izmirden aliağadan aldım sadece takviye yapıp aracı çalıştırdım gece jandarma yazılarını maviye boyayıp manisaya kadar yoldan geldim manisada yakalandım .Asıl konu denk geldimi tenüizleride var her modelin birbirine göre artısıda var eksiside sonuç arazide gezmek değilmi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR