Emre bey araclar dizelmi yoksa hepsi benzinlimi ve kapalı kasa kac tane var bu aksama ogrenebılırmısınız acaba rica etsen olurmu ???emre_ozk' Alıntı:teminattan sonra ihale kaç tl ile açlıyor bilen varmı. bizim alacağımız yok.. ama oradaki görevlilerden tandık var. aracın durumlarını öğrenebilirdim..
bu akşam öğrenemem orda tanıdıklarımız mke de bekçiler daha önce seymen mkelerdi şimdi aliağdalar. ama bu akşam ulaşmaya çalışırım..mu7y' Alıntı:Emre bey araclar dizelmi yoksa hepsi benzinlimi ve kapalı kasa kac tane var bu aksama ogrenebılırmısınız acaba rica etsen olurmu ???
emre_ozk' Alıntı:bu akşam öğrenemem orda tanıdıklarımız mke de bekçiler daha önce seymen mkelerdi şimdi aliağdalar. ama bu akşam ulaşmaya çalışırım..
hayır şu an istanbuldayımercan süzer' Alıntı:ta 2 SL ANKARADAMISINIZ
bugün ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım eğer ulaşsaydım herşeyi söylerdi 1 yıl önce bizim mahallede oturuyordu kendisine bile ihaleden almıştı birtane.. seymen mke de çalışıyordu seymende güvenlik işi özelleştirildiği için onu aliağaya aldılar..mu7y' Alıntı:Artık yarın kendımız gorecegız herhalde genede ilginize teşekkürler saygılar.....
mu7y' Alıntı:İhaleye gittim ama sadece araçları gördüm geldim söyleki araçlar aliağada ihalesi ankarada oluyormus artık benim bilgisizligimmi yoksa devlet işlerimi desem bilemiyorum artık.... Ve resimleri ekliyorum.....