Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 665,422
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

.....

2yvsxux.jpg

24pgf0p.jpg

5n4wnc.jpg

21b7nf5.jpg

103gxep.jpg

egeu02.jpg

23vcbw5.jpg

353eayq.jpg

2e1fxuu.jpg

1zx12xt.jpg

6ep0d3.jpg

wtshzd.jpg

2nkm8pl.jpg

2h6g8iu.jpg

34fzfd0.jpg

fdsizm.jpg

23nrl4.jpg

35375s5.jpg

2ai3tpd.jpg

k69fb.jpg

2cz9bgy.jpg

Nato 110 tdi Bu araç satılmıyor zira zaten üstünden baya bişey alınmış NATO yetkilisi eşliginde parçalanacakmış VE 50 adet varmış böyle.....

vzym87.jpg

8x60bp.jpg

Bununda orda gördük babamın ilgisini cekti :smiley:))

vi06rs.jpg

Bu kadar.... yağmur bastırdı ancak bu kadar çekebildim......

Etiketler

bu araçlara para istiyorlar mı? sanki ihale öncesi bazı parçaları talan edilmiş gibi.. yada çok hor kullanılmış yazık... içim acıdı valla...
bu araçlar tahminen masraf olarak artı 15000 tl civarı yer ki , piyasada yapılı araç bulabilirsiniz bu fiyatlara
muhammen bedelleri nedir? kaça çıkar ki bu araçlar ordan?

Arkadaşlar bu araçlar dökülüyor ya... Bir iki si hariç sadece yedek parça olarak kullanılır gibi geldi. İhaleye girecek arkadaşlar araçları hurda olarak satıyorlarsa ne kadar toplasanızda trafiğe çıkartamazsınız dikkat edin...

Beyrun Yıldırım ihaleye girecekmisin ne kadar olsa canlısını görmek gibi olmaz resimler ne yapacaksın.

BİZ KIRIKKALE DEKİ İHALEDEN 4 TANE ALDIK ARAÇLARDA O KADARDA KORKULACAK KADAR MASRAF YOK EĞER BİNMEK İSTİYORSA SENİN ZEVKİNE KAKMIŞ BENİM ARACIM KIRIKKALEDEN İZMİT E YÜRÜTÜLEREK GELDİ VE KAPORTA HARİCİNDE MEKANİK BİR SORUNU YOK AYRICA 18 İNDEKİ ALİAĞA İHALESİNDENDE 1 ARAÇ ALDIK 5 TANESİ GAYET İYİYMİŞ ORAYA GİDEN ARKADAŞIMIZIN İZLENİMLERİ BÖYLE

nailox41' Alıntı:
BİZ KIRIKKALE DEKİ İHALEDEN 4 TANE ALDIK ARAÇLARDA O KADARDA KORKULACAK KADAR MASRAF YOK EĞER BİNMEK İSTİYORSA SENİN ZEVKİNE KAKMIŞ BENİM ARACIM KIRIKKALEDEN İZMİT E YÜRÜTÜLEREK GELDİ VE KAPORTA HARİCİNDE MEKANİK BİR SORUNU YOK AYRICA 18 İNDEKİ ALİAĞA İHALESİNDENDE 1 ARAÇ ALDIK 5 TANESİ GAYET İYİYMİŞ ORAYA GİDEN ARKADAŞIMIZIN İZLENİMLERİ BÖYLE

Sayın Nailox41,
son ihale fiyatlar ne düzeyde oluştu? Araçlar yürütülebilir gibi mi? Bir de ihalede dizel araç varmıydı?

4-5 tanesi iş yapar güzel araçlardı hatta numaraları 40 35 36 32 yanlış hatırlamıyorsam... ben ihaleye giremedim ihale ankarada olacakmış araçlar aliağada görülüp ihalesi ankarada olacak(saçmalığın bu kadarı!!)... Talan olayına gelince bir kaç tane si (sanırım 2) resimden görülecegi gibi vites ve altı komple yok bunun sebebi ise askeriye yedek parca için almış olabilr.... ve ayrıca gormeye gelen insanlarda ufak tefek calmışlar ihtiyaçları varya!!!! (vites başı su haznesi kapağı faln filan)

Evet arkadaşlar ne kadara gitti bu araçlar?
bilen varmı? birde çok kötü durumda gibi geldi bana bunlar?

mke nin sayfasında yayınlanır 1 hafta içinde fiyatlar. belki kırıkalede satılmayan araçlarda tekrar çıkabilir pazartesi resimlerini çekecem bakarsınız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR