Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 665,467
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

edaghan' Alıntı:
Bülent;

110 ve 90'larda kullanılan düz dizel ve benzinli motor 2500cc. Eski Serieslerde (88 ve 109) kullanılan motor 2286cc. motorlara baktığında da aradaki farkı anlayabilirsin.

bu iyi oldu 214 cc kara geçtik :smiley: tam sayıları severim teşekkurler engin.

bu iyi oldu teşekkur ederim, 214 cc 214 cc dir fazla olsun :smiley: az olmasın 2500 cc tam sayıları severim.

Etiketler

bu kayserideki araçlar ile ilgili son bilgi bu gün konuştum hakkariden gelecek 9 araç varmış yine lacivert giresundan land rover tamircisi bir arkadaş hepsini almak istiyormuş hakkari teslimi pazarlık yapıyorlarmış cumartesi anlaşacaklarmış ilgilenen arkadaşlara duyurulur 4 adet araç kalmış
pegasus a salıya bilet ayırttık biz fakat böyle konuşunca tereddutte kaldık cumartesi pazar arayıp kalanlara göre hareket edeceğiz (valla eldeki gitsin diyede söylemiş olabilirler günahlarını almayalım tanımam etmem bana söylediği bu arkadaşın )

sayin fosilbulent selam lar yazilarinizi ve yorum larinizi dikkatle takip ediyorum,, oncellikle benim bir lr yok ama bu tur ihaleden cikan araclarin ne tur suprizlerler dolu oldugunu iyi bilirm, o arabalr ucuz gibi gozukuyor ama degil bence, tam fiyatini istiyolaar,, cunku araclar cekme belgeli trafik ve tescil sorunu var +noter alim satim masrafi+istambula veya herhangi bir yere nakliyesi+ ardindan lpg +supriz masraflar+ve lacivert arabaya binmeyi kac kisi sever boya masrafi+bozulan sinirler derim ,,, bu sadece benin dusuncem . cunku lr meraki ekonomiclikten cikiyor, piyasadakiler arastirildigi taktirde bu zahmetlere girisilmeden daha kolay sonuclara ulasilabilir, bende aradim konustum sahipleriyle.. ama dedigim hesaplarin ustunde durun bence,, cunlku bulunmaz hint kumasi degilki bunlar .. saygilar>>>>>>>>>>>>

ARKADAŞLAR KAYSERİDEKİ ARAÇLAR KONUSUNDA BENDE GÖRÜŞTÜM VE FENA HALDE KAFAM KARIŞTI ARAÇLARI 7.500 BIRAKIRLAR GİBİME GELİYOR ANCAK ARAÇLARI NASIL İSTANBULA GETİRECEKSİNİZ ARAÇLAR PLAKASIZ MASRAF NE OLUR PİYASADA TOPLU 14.000 BENZİNLİ GAYET GÜZELLERİ VAR SİZCE PİRİÇ PİLAVI YİYELİM DERKEN EVDEKİ BULGURDAN OLMAYALIM KAFAM FENA HALDE KARIŞIK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER (AYRICA GİDECEK ARKADAŞLARLA MESJLAŞIP GİDEBİLİRİZ EĞER KABUL EDERLERSE)

hesap konusunda hem fikir biri ile karsilasmak guzel ,,dedigim gibi nakliye +noter masraflari+supriz masraflarla beraber aracin tuv standartlarin getirilmesi gerektigini iyi dusunmek gerekir,, 7.500 gibi rakam koyuyosunuz ama sunu da belirtmek isterim tas yerinde agirdir,, ayak direyen siz degil onlar olucaktir,, piyasada daha duzgun uzmeyecek hazir araclar var derim hatta bir arkadas burda kisa sureligine 10000 ytl verecegini soylemisti ama imkan lar meselesi benim icin alamadim,,,. ,, unutmayim bulunmaz hint kumasi degil bunlar saygilar

bu arada araçların bir kısmının arka yan camları yok bunlar camlı kamyonet olarak kayıtlı ise şehir içi kullanımı????

resmi kurumdaki butun araclar kamyonet olarak kayitli ,,devlet bizden kurnazmi ne?:smiley:ve sahipleride kanyonet oldugunu belirtmislerdi vergi miktarinida , sehir icic konumu ise bol sans burasi turkiye kac tane trafikle gorevli memur anlayabilir icindeki farki bilemiyorum saygilar

valla ben bilmem kızılaydan geçerken polis beni niye ikide bir çevirip traspoterin ruhsatına bakıyo memur arkadaşlar
o kadarda ... degil her halde

Bizdekli defenderlerin ikiside 4x4 arazi taşıtı olarak geciyor şehiriçi ve 1. köprü sorunu yok eger tiçari araç olarak gecerse motorlu taşıt vergiside tuzlu olur haberiniz olsun

ve soyle bir cozumde olabilir saniyorum.eger kamyonet gozukuyorsa ruhasata isletilebilir,, 4x4 arazili arac oldugu orjinallik raporu alindigi taktirde yapilabilir diye dusunuyorum ,,hic yaptirmadim ama ,,saygilar

araçlar devlet dairesinden alındıgı için trafik kaydı yapılırken 0 km araçlar gibi yapılıyor araç orjinalde ne ise odur hatta bendeki acık ve kapalı defenderlerin ruhsatlarında aynı şey yazıyor 4x4 arazi taşıtı ve sadece birinde 1+1 digerinde 3+1

benim tuv da ayak ustu yaptigim bir sohbette ,ordaki gorevliler ;yetkili servisten veya orjinallik raporu alindigi taktirde ruhsat duzeltilmesi yapilabiliyormus ;; motor hacim dahil

araçlar 4x4 oldugu için kamyonet sınıfında vergi ödeyemezsiniz zaten 4x4 vergisi senelik 282 ytl kamyonet sınıfına sokmazlar arkada koltuk oldugu için direk panel van sınıfı oda senelik 628 ytl vergi öder bu durumda arazi sınıfına girmesi vergi açısından daha uygun

hasan bey selam, suan konustugumuz konunun baslangici kamyonet ruhsatli defenderlarin sehirici trafigindeki yasaklamalar nedeniyle sunulan tavsiyeler, benim de anlatmaya calistigim gibi belki olabilir diyorum ,ve benim cj 5 ini motor sase numara problemi vardi tuv'a cektim orda sordum, motor hacmi ve sinif olarak degisimi konusunu ;hersey onayli servis raporu veya orjinallik raporu ile cozumlenecegini soylediler,,saygilar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR