dizel olarak kast etmiştim :
yarın seni araıyacam belki barışın yanına giderim yarın işlerim var yetiştirirsem gidecem maslak a mehmet ustanın yanına cok sevdim şeker gibi adam çayını içmeye giderim bol bol
Tdi ler mke ye mi geliyor yoksa telekomun tdi lerinin piyasaya cıkmasını kastettiniz.Gecen seneden beri mke ve diğer alternatifleri araştırıyorum fakat henüz sonuc alamadım Bu sevda nasıl biter bilinmez takipe devam
tdi ler mke ye gelmeye başlamış bu ay sonunda hepsi gelecekmiş toplam 1300 aracın seymen kırıkkale ve izmire dağıtılacağı söylendi büyük ihtimal mart ayı içerisinde ihaleye çıkacaklar
Bence Tdi Beklemeyin mke den daha 1992 model üstü hurdaya çıkmamış daha 1993 94 95 96 ki bunların hepsi benzinli ne zamanki 1997 mke ye gelirse o zaman Tdi gelmiş demektir bekleyenlere sabırlar (ben dahil) diliyorum
Evet arkadaşlar MKE ihalesi :http://www.mkehurdasan.com.tr/25022011arac.htm
Burda dikkatimi çeken şu sanki araçlar tek tek ihaleye çıkmıyor .Grup olarak çıkıyor temenata bakın yani yine malum kişiler girip alacak biz bakacağız.Ben öyle anladım hatalı isem düzeltin.Eğer öyle ise bizde MKE yi mail yağmuruna tutup neden tek tek satılmadıklarını soralım.Yani her zamanki gibi büyük balık küçük balığı yutacakmı . Tabiki ben yanlış olabilirim. Kolay gelsin.