bende henüz döndüm Ankaradan.. 2 adet ünimog ve 3 adet defender aldım.... İhale de ktılım çok oldu 85 dosya varmış kapalı zarf olması da işin cabası ????
Herkese hayırlı olsun
selamlar, satılmak üzere 2 land, 1 land kamyonet, 1 unimog 3 ford da ben aldım, 1 tanesini kendi zevkime göre toplayacağım ama hangisini şimdilik bişey belli değil, teslim alınca resimleri ekleriz.
selamlar, satılmak üzere 2 land, 1 land kamyonet, 1 unimog 3 ford da ben aldım, 1 tanesini kendi zevkime göre toplayacağım ama hangisini şimdilik bişey belli değil, teslim alınca resimleri ekleriz.
Alan arkadaşlara hayırlı olsun fiyatlar öncekiler gidi uçmamış 15.280,00 tl yüzde 18 kdv ile 18.000,00 eder 3-5 masrafı olsa 25.000,00 1998 model land hiçte fena değil gülegüle kullanın
1 tane 1994 model land rover 3.6 lt benzinli binek
1 tane 1994 model land rover 3.6 lt benzinli kamyonet
3 tane 1993 model land rover 3.6 lt benzinli kamyonet
var
Aradım görüştüm. Benzinliymiş araçlar. biride hasarlıymış. Ezik dedi ilgili kişi...
2,4 Dieseller efsane ama bu benzinliler nasıldır bilen varmı? Aslında Dieselden ucuza toplanır.
Hafta sonundan hafta sonuna kullananlar için ideal bence...
Araştırayım bakiim :
Bu benzinlilerden sitede birkaç arkadaşta vardı 98 beygir tüple gayet güzel kullanılıyordu motorlar toyotanın forkliflerde kullandığı motorlardanmış bence kaporta masrafı çok ise beni korkutur çünkü kaporta uzun ve zahmetli iş motor olsa 10 bilemedin yirmi günde çıkarsın ama kaporta öyle değil kaportada çok masraf yoksa olabilir ama kaporta çok dökükse bence uzak durun derim .