Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MaNDaLiNa_ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,783
Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

1994 model V8 (tek karbüratör ve tek blos) 37" lastik ve fazlasıyla yükle asfaltta ortalama 90 km/sa hızla sakin kullanımda ortalama 30 civarı LPG tüketimi mevcut

Etiketler

2.4 ford motorlu 235 at lastikli yukseltmesiz yuklu olarak istanbul trafiginde gecen hafta 130 km de 35 lira yakit aldi ve hava soguk oldugu icin durdugu yerde yarim saatden fazla calisti . Yani 100km de 7.5 litre nin altinda tuketim yapti

ibrahim IPEK

Bakalim 10 bin bakim yapilip sanzuman yagi felan değiştiğinde ne yakacak . Bu arada arazi şanzımani 1.66 ana sanziman lt77

ibrahim IPEK

demekki benim arac hepinizin aracindan az yakiyo )) 100 liralik gaz aliyorum, kilometreyi sifirliyorum tam tamina 600 km yol yapiyorum . ama su an rusyadayim, burada gaz cok ucuz oldugundan az yakiyor.

mexmet44' Alıntı:
demekki benim arac hepinizin aracindan az yakiyo )) 100 liralik gaz aliyorum, kilometreyi sifirliyorum tam tamina 600 km yol yapiyorum . ama su an rusyadayim, burada gaz cok ucuz oldugundan az yakiyor.
Bu benim 100 tl lik mazot alıp, ido yla Bursa'dan istanbula gelmeme benzemiş.
eve gelince işe bak ibre hiç kıpırdamadı yaw demiştim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hahah o hesapla 34 ruble/litre hesabı böl çarp topla 0,,0096 krş yapıyor 200tdi ile

300tdi aracım, rn380 şanzuman (1.41 oran), 285/75/16 bfgoodrich mt lastikler ile 10,3 lt yakıyor 100 km de Android telefon kullananlara tavsiye ederim Garmin Mechanic diye ücretsiz bir aplikasyon ile rahatlıkla ölçebiliyorsunuz yakılan yakıtı

1987 defender 110" STW 300 TDI motor ve RN380 şanzuman ile uzun yolda 100km/h geçmemek şartı ile yakıt tüketimi 10,8 Lt.