1994 model V8 (tek karbüratör ve tek blos) 37" lastik ve fazlasıyla yükle asfaltta ortalama 90 km/sa hızla sakin kullanımda ortalama 30 civarı LPG tüketimi mevcut
2.4 ford motorlu 235 at lastikli yukseltmesiz yuklu olarak istanbul trafiginde gecen hafta 130 km de 35 lira yakit aldi ve hava soguk oldugu icin durdugu yerde yarim saatden fazla calisti . Yani 100km de 7.5 litre nin altinda tuketim yapti
2.4 ford motorlu 235 at lastikli yukseltmesiz yuklu olarak istanbul trafiginde gecen hafta 130 km de 35 lira yakit aldi ve hava soguk oldugu icin durdugu yerde yarim saatden fazla calisti . Yani 100km de 7.5 litre nin altinda tuketim yapti
ibrahim IPEK
abi sen ne diyon yahy.... harika valla........
demekki benim arac hepinizin aracindan az yakiyo )) 100 liralik gaz aliyorum, kilometreyi sifirliyorum tam tamina 600 km yol yapiyorum . ama su an rusyadayim, burada gaz cok ucuz oldugundan az yakiyor.
demekki benim arac hepinizin aracindan az yakiyo )) 100 liralik gaz aliyorum, kilometreyi sifirliyorum tam tamina 600 km yol yapiyorum . ama su an rusyadayim, burada gaz cok ucuz oldugundan az yakiyor.
300tdi aracım, rn380 şanzuman (1.41 oran), 285/75/16 bfgoodrich mt lastikler ile 10,3 lt yakıyor 100 km de Android telefon kullananlara tavsiye ederim Garmin Mechanic diye ücretsiz bir aplikasyon ile rahatlıkla ölçebiliyorsunuz yakılan yakıtı